|
תודה שתיקנתם את הכותרות......
|
|
|
2. מלית רטובה על בצק לא אפוי - יוצא רטוב ולא טעים.
|
|
|
3. מה זה חליטת סיידר? האם ניתן לוותר עליה או להחליפה?
|
|
|
4. שקדים טחונים - לא מופיעים במרכיבי העוגה. אנא תקנו והוסיפו
ומניסיון - אפשר לפזר פירורי לחם במקום שקדים טחונים
|
|
|
5. עפ"י הכותרת מדובר בטארט תפוחים וקינמון..
אז איפה הקינמון במתכון ? לא צויין במרכיבים או באופן ההכנה.
|
|
|
6. לא אופים את הבצק לפני שמוסיפים את המלית?
ברוב הטארטים אופים קודם את הבצק.
|
|
|
7. כמות בלתי נתפסת של סוכר, מי מסוגל לאכול את זה אח"כ?
גם דבש, גם סוכר, גם אבקת סוכר... תפחיתו הכל לרבע כמות ותראו איך זה יוצא הרבה יותר טעים.
|
|
|
8. איזו תמונה נוראית,תאורה על הפנים
ניחא הקומפוזיציה העמוסה ,אבל מה עם להקפיד על תאורה. חלש ביותר
|
|
|
9. נשמע טעים. יש לי את החליטת סיידר של חוות דרך התבלינים
לא ידעתי שאפשר גם להכין איתה מתכונים, אני רק שותה איתה... טעימה מאוד
|
|
|
10. לעבוד כ''כ קשה רק בשביל.....
עוגת תפוחים???!!! כאילו בבית לא עולים חמרי הגלם: תפ''ע, אגוזים, שקדים,קמח, חשמל!!!! קונה בד''כ רולדה מוכנה בסביבות 30₪ ופטרתי את הבעייה.
| |