אוכל  מדורים  מתכונים לחגי תשרי
מתכון לטארט תפוחים
אבי ציטרשפילר
פורסם: 25.09.17, 12:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-10 דיונים
1. נשמע טעים
יעל   (25.09.17)
תודה שתיקנתם את הכותרות......
2. מלית רטובה על בצק לא אפוי - יוצא רטוב ולא טעים.
אלעד א   (25.09.17)
3. מה זה חליטת סיידר? האם ניתן לוותר עליה או להחליפה?
(25.09.17)
4. שקדים טחונים - לא מופיעים במרכיבי העוגה. אנא תקנו והוסיפו
רונית   (25.09.17)
ומניסיון - אפשר לפזר פירורי לחם במקום שקדים טחונים
5. עפ"י הכותרת מדובר בטארט תפוחים וקינמון..
י   (25.09.17)
אז איפה הקינמון במתכון ?
לא צויין במרכיבים או באופן ההכנה.
6. לא אופים את הבצק לפני שמוסיפים את המלית?
רגע רגע   (25.09.17)
ברוב הטארטים אופים קודם את הבצק.
7. כמות בלתי נתפסת של סוכר, מי מסוגל לאכול את זה אח"כ?
(25.09.17)
גם דבש, גם סוכר, גם אבקת סוכר... תפחיתו הכל לרבע כמות ותראו איך זה יוצא הרבה יותר טעים.
8. איזו תמונה נוראית,תאורה על הפנים
זרח וצלמונה   (25.09.17)
ניחא הקומפוזיציה העמוסה ,אבל מה עם להקפיד על תאורה.
חלש ביותר
9. נשמע טעים. יש לי את החליטת סיידר של חוות דרך התבלינים
רותי   (26.09.17)
לא ידעתי שאפשר גם להכין איתה מתכונים, אני רק שותה איתה... טעימה מאוד
10. לעבוד כ''כ קשה רק בשביל.....
חנה   (26.09.17)
עוגת תפוחים???!!!
כאילו בבית לא עולים חמרי הגלם:
תפ''ע, אגוזים, שקדים,קמח, חשמל!!!!
קונה בד''כ רולדה מוכנה בסביבות 30₪ ופטרתי את הבעייה.
חזרה לכתבה