|
|
|
|
|
|
|
34. לאן נעלמו שכבות הבצק במוצר המוגמר?
אופה ארמני, ירושלים |
|
|
(13.10.17) |
מי בדיוק אופה את העוגה והיכן?
|
|
|
35. וינאי כמו 'הנעליים האיטלקיות' שקניתי בתל אביב לפני האינתיפדה
כשהראיתי את הנעליים למישהי היא ירתה מהמותן: ' נעליים איטלקיות? ילדים בני 12 תפרו אותם בעזה!'. אין הנחתום מעיד על עיסתו.
|
|
|
36. בואו לוינה לאכול שטרודל אמיתי ולא חיקוי עלוב
|
|
|
|
|
38. פרטים נוספים על 21 שלי: ויקיפדיה כותבת ומראה את הדברים הבאים
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(14.10.17) |
פרטים נוספים על 21 שלי: ויקיפדיה כותבת ומראה את הדברים הבאים 1. שטרודל מוינה אפילו לא נראה כמו במתכון זה! 2. התמונות הרלוונטיות אינן מראות שום ליווי, אם כי הם מציינים כי ייתכן שהוא מלווה ב: גלידה, שמנת מתוקה, שמפניה, וכו ', במדינות שונות. "לדני", - אנחנו תמיד אופים אפייה מתוקה ללא מלח, כי זה לא הכרחי בכלל = מוצרי המאפה שלנו מצוינים! - כל מתכוני האפייה כאן סובלים מיותר מדי סוכר ומתכונים אחרים בכלל. אנחנו תמיד מפחיתים את הסוכר בחצי = תוצאות מצוינות! - מלח(בכמויות סבירות) בעצם לא מפריע לנו, אבל למה להוסיף עוד כימיקלים לגוף כאשר אין צורך??? אנחנו מקבלים מספיק מלח מגבינה, מחלב, מן היוגודט שאני עושה(וממנו גבינת שמנת רזה מאוד = עוגות גבינה מצוינות!). ו, אנחנו לא מתגעגעים למלח במזון שלנו - אנחנו רגילים לכך!
|
|
|
39. יש לכם טעות יא מעצבנים
כתבתם לערבב כל מרכיבי המלית (היינו כולל העוגיות המפוררטת) אבל בהכנת השטרודל, כתבתם לפזר חלר מהעוגיות, כלומר לא היה צריך לערבבן עם המלית.
|
|
|
40. אחלה של נושא משותף לאשכנזים, מזרחיים, ערבים !!!!
בסוף הסיפור 99% גומרים עם סכרת !!! בדוק !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
41. תודה רבה על המתכון, נראה נהדר!
נא לא לשים לב לטוקבקיסטים הארסיים
|
|
|
42. אני קונה רק את השטרודל של נטי בנתניה
|
|
|
43. השטרודל וינאי של נטי בנתניה הכי טוב שיש
|
|
|
44. שטרודל
סופי מאירי , |
חולון |
|
(18.01.18) |
תודה על המתכון נראה מיוחד וטעים
|
|
|
הכנתי. לפי המרשם הכתוב. לא אכלתי בקונדיטוריה קדוש. אצלי יצא הבצק תפל. המילוי. בסדר. לא התרשמתי במיוחד. אולי צריך להגיש עם קצפת או גלידה. אני אכלתי בפרוסות רגילות. היו אצלי מהטועמים. אמרו. טעים
|
|
|
הכי מושלם שיש כל הכבוד מתכון מדוייק
| |