אוכל  מתכונים לראש השנה  טבעוני
דלעת ערמונים במילוי שבעת המינים
רותי קינן
פורסם: 09.10.17, 09:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-9 דיונים
1. דלעת ערמוים הוא ירק סתמי לחלוטין שנהנה מיח"צ טוב
השף המעופף   (09.10.17)
לא דלעת ולא ערמונים ,טעים שתמי לחלוטין מיותר לגמרי עדיף כבר למלא קישוא
2. ז' מינים -- חסר שעורה
חיים   (09.10.17)
3. איך בוחרים דלעת ערמונים מתוקה וטעימה? נפלתי מספר פעמים
יובל ,   שוק התקווה לשלום   (09.10.17)
קניתי בעבר דלעת ערמונים. כל פעם טעמה אחר - לעתים מתוקה ולעתים חסרת טעם. לעתים בהירה וחיוורת בפנים ולפעמים צהוב/כתמתם

איך יודעים מראש , לפני שפותחים אותן ?

4. מתאים לשבועות ,לא לסוכות
(09.10.17)
5. אם כבר, אז צריך לדייק, שקדים לא שייכים ל-7 המינים, ובמקום
(09.10.17)
בורגול לשים ממש חיטה ושעורה ,קצת מבושלים,
6. יש במקום זה איזה קצת אוכל?
evel ,   מרכז   (09.10.17)
7. רותי קינן,
(09.10.17)
בואי נספר לך מה הם שבעת המנים ואז תחליטי לבד מה שמת מיותר במתכון שלך ומה חסר: חיטה, שעורה, גפן, תאנה, רמון, זית, דבש. ומה שהכי מיותר זה הדלעת שהולכת רק בהלואין אצל האמריקאים ולא שייכת לסוכה בכלל. שלא לדבר על דלעת שהיא ירק יבש וטעים רק כמרק. וכל תוספת תשאיר אותה יבשה אבל תקלקל את התוספת. שונאת דלעת. היא טובה רק במרק. או דלעת בשם הוקאידו או דלעת בשם מוסקט.
8. מאכל פלצני לשום חג
ישראל   (09.10.17)
9. למה לקלקל את זה מתכון טוב מאוד עם מלח ??? אשתי יצרה אתמול פי
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (09.10.17)
למה לקלקל את זה מתכון טוב מאוד עם מלח ???
אשתי יצרה אתמול פייא דלעת, אבל לא צפון אמריקה טיפוסי. היא השתמשה במשהו הדומה לדלעת כאן - באטרקופ(Butter Cup).
היא עשתה את הבצק עם שמן קנולה (רק 80 מ"ל עבור 2 פייאים), מעט סוכר, קמח מלא, שיבולת שועל וכמובן ללא מלח!
התוצאה מצוינת! הבצק נמס בפה. הטעם יותר טוב בהרבה מדלעת צפון אמריקאית(הכתומה - ללא הטעם, שמוסיפים לה המון תבלינים ומלח...). כמובן, עם חמאה זה יהיה טעם אפילו טוב!
חזרה לכתבה