|
|
|
2. רביבה וסיליה - לא מה שחשבתם
רביבה וסיליה זו מסעדה פלצנית. יש מנות שהגודל שלהן מתאים אולי לילד בן 3. כשאנחנו התלוננו על כך, לא טרחו כלל לענות לנו.
|
|
|
3. לין, כתבה מהממת אהבתי מאוד
|
|
|
4. כל הכבוד וכמה כבוד נתת. מגיע להם!!
|
|
|
5. לא מרעיש לקרוא את הדברים הבאים
שוקי לוי , |
רמת גן |
|
(04.11.17) |
שלום לכתבת לין, מיד לאחר שקראתי את המאמר על " סבבה בחיבור: בעיית השפה של תלמידי ישראל"ה המעיד על כושרה ויכולתה של התקשורת להטמיע שפה בקרב התלמידים והחברה. עברתי לקרוא את כתבתך תחת הכותרת " השמות שעומדים מאחורי המסעדות" ואז קצת התאכזבתי לראות שהכותרת "הו דה פאק איז ג'ינה" או מי זו ג'ינה לעזאזל, או לילד בן 4 זו שאלה כמו "מי דפק את ג'ינה" ועוד ועוד, חבל, לין, יכולת להשאיר את הכותרת המקורית היא מספיק טובה. תודה על ההקשבה.
|
|
|
6. זה אחת הבעיות של הרבה מסעדות :
כל אחד נותן למסעדה את השם של הסבתה שלו והרבה פעמים הוא לא קליט וזה לא נשמע טוב להגיד בוא נלך לאכול אצל סבתה ניצקה או כל מיני שמות מוזרים וזה פוגע במסעדה ופחות אנשים מגיעים ואז הבעלים סוגרים את המסעדה .
אני לא בטוח אבל מעניין אותי לדעת אם בעלי המסעדות שילמו על הפרסום הזה בווינט { נראה לי שכן ואם כן כדי שזה יהיה מצוין שזו פרסומת } .
|
|
|
8. לין תודה, כתבה מעולה ומעניינת.
אמנון פרי , |
חולון |
|
(04.11.17) |
|
|
|
9. המון פרסומת
miriam , |
beer sheva |
|
(04.11.17) |
ואינפורמציה חסרת חשיבות. מרבית המסעדות נקראות על שם הבעלים או קרובי משפחתם. וזה מעניין?!
|
|
|
10. 6 צודק מריח שזה פרסומי
עידו חובב מסעדות |
|
|
(04.11.17) |
איך זה שבכתבות האחרונות הם מתמקדים באותן מסעדות שוב ושוב כשיש כל כך הרבה מסעדות נפלאות שלא הזכירו אותם בכלל. והביקורות על המסעדות שדחפו בכתבות מראה מה באמת חושבים עליהם. דוניא רוסיה ?? מאיפה צצו פתאום שקיבלו כתבות ברצף פה במדור שבוע אחרי שבוע אי אפשר לפספס את הפמפום סביבם הסתקרנתי והלכתי, לא משהו אולי תתקדמו למסעדות שוות באמת. ואם אתם כבר מפרסמים תרשמו שזו כתבת פרסום .
|
|
|
11. אכלתי פעם אחת אצל מל ומישל - מנות קטנטנות ובינונוניות ויקרא
|
|
|
12. למה פלאפל ג' ינה גובה....
18₪ למנה פלאפל??? זה ''שוד''2 לאור היום. ולא רק 18₪ גם סלטים חפשי אין אצלו.!!! אני אוכל בד''כ אחלה פלאפל אצל רצון בקינג גרג תמיד, תמיד, יש טור של לקוחות ממתינים לפלאפל חם/טרי שלא נופל מג'ינה במחיר של 6₪!!!!! רק פראייר משלם 18₪.
|
|
|
13. איתמר בן אב"י היה בנו של אליעזר בן יהודה. לא נכדו!
|
|
|
14. אוכל הרבה בחאג' כחיל ו......
ממליץ מאוד יש לו חומוס מעולה(אוכל קבוע בחומוסייה ברח' יפת) ולפי דעתי הכל מנוהל שם ומתוקתק, כמו בית מרקחת, המקום נקי מאוד, המנות גדולות, והמחירים הם סבירים מאוד. מומלץ בחום.
|
|
|
15. מל ומישל שוד לאור נרות.
מנות זעירות מחירים שערורייתים. מנה קטנטנה! של פסטה פירות ים תומחרה ב146 שח!!!! חוצפה. וטעם לא מסעיר. טעים בנאלי.
|
|
|
אלו ראשי התיבות של שילה. ולא איזה חתול.ð゚ルテ
|
|
|
17. ועל שם מי קרויה מסעדת ״דג דגן״ בחפציבה?
|
|
|
18. קלואליס בשנה האחרונה הידרדרה לגמריי
הייתי אוכל שם הרבה, אבל בפעמים האחרונות השירות היה גרוע ורמת האוכל לא מצדיקה את המחירים...טוב שסוגרת!
|
|
|
19. מעולה
בן משה שוארמה כחיל ל |
|
|
(04.11.17) |
שוארמה כחיל המנה הכי טובה בעיר והסלטים תאמין הכי טרי איזה כיף להגיע למקום שמקבל אותך עם חייך ענק בן משה רוברט לקוח מרוצה
|
|
|
20. חבל שלא כתבתם על מסעדת "הצולע" בחולון (באזור התעשייה)
קודם כל אחלה מסעדה,אוכל בייתי משובח ושרות מעולה (בתו של הבעלים היא המצרית) וסיפור מרתק . אז מסתבר שהבעלים לא רק שאינו צולע,הוא רץ ומקפץ ובצעירותו אפילו היה שחקן כדורגל באחת מהקבוצות בליגה הלאומית. אז מאיפה השם הצולע? אז מסתבר שכשהוא פתח את המקום לא היה לו כסף לשלט וחבר בעל עסק לשלטים נתן לו שלט של מסעדה שעמדה להיפתח שבה הבעלים אכן היה צולע אבל עד שנפתחה המסעדה של אותו צולע הוא הספיק להידרס וכך נותר השלט מיותם ,אבל אחרי למעלה משלושים שנה כולם כבר מכירים אותו כהכצולע. ומה שעוד לא צולע שם זה העסקים
|
|
|
21. חומוס נגה בקרית שמונה
על שמה של כלבתו של עופר בעל הבית. החומוס הכי טעים בצפון.
|
|
|
אוכלים שם הרבה טעים טרי וגם השרות אחלהð゚ムヘ
|
|
|
23. עזרא ובניו פירוש השם..מי שמתעסק 10 ילדים יטפלו בך היום יש גם
|
|
|
מקסים לקרוא מקום על שם כלבה אהובה ולהגיש בו... חיות
|
|
|
25. כמה טעויות כתיב......
|
|
|
הכי טוב טעים נקי ומשביע בבית של סבתא הרמה הקולינרית נחותה פה שלא לדבר על המחיר ללא תחרות שצריך לעבוד כל השבוע בשביל סופש במסעדה
|
|
|
27. אני לא אוכל שום אוכל של רוצחינו הערבים
|
|
|
|
|
29. ועל שם מי שווארמה השמן?
|
|
|
עושה רושם שיש מסעדות קנו במדור הזה חבילת כתבות פרסום אחרת איך טוחנים סביבם פרסום כל שבוע כשיש מסעדות מדהימות שלא מקבלות כל התייחסות. מן הראוי שתרשמו שזה הפך להיות מדור פרסומי. מאכזב
| |