|
1. אוי איזה גוש סוכר.. נורא
|
|
|
2. עוגת פסולת מלאה קלוריות תנו אותה לאנורקסים !!!
מקוסקוס חמותי ימח"ש , |
אפתה עוגת פסולת |
|
(03.11.17) |
۩*)•※•☼•※•(*۩
|
|
|
3. המון סוכר, המון גלוטן. יש מתכון בריא, מישהו?
|
|
|
4. כל אחד יכול? אבל מי בכלל רוצה
אכן עוגה קלה ופשוטה,אבל סתמית לחלוטין, הרבה-הרבה פחמימות וקלוריות על סתם
|
|
|
5. חצי כוס קוקוס לתערובת מוסיף המון
|
|
|
6. חסר הסבר כמה סוכר ומיץ משאירים לסירופ
אם השתמשתי בכל כמות הסוכר והמיץ להכנת העוגה מה נשאר לסירופ?
|
|
|
7. אולי בבקשה תביאו מתכונים בריאים, ללא קמח וסוכר
|
|
|
8. העוגה הראשונה שאכין זה פשוט ויודע שטעים חסר לי
סולת וקמח יום ראשון אכין מבטיח לעצמי במקום סוכר אשים דבש ניסיון
|
|
|
ל-6 אם תקרא את המתכון עד סופו תדע את הכמויות לסירופ
|
|
|
10. עוגה טעימה מאוד
אייל , |
ירושלים |
|
(03.11.17) |
הכנתי עכשיו: קלה מאוד להכנה וטעימה. מה שכן, היא יצאה מתוקה מדיי לטעמי, וזה אחרי שהורדתי כמויות סוכר. פעם הבאה אנסה בלי הסירופ. לדעתי היא תצא מוצלחת גם בלעדיו.
|
|
|
לעוגה הזאת קוראים בסבוסה.
|
|
|
12. מיץ תפוזים סחוט טרי במקום סירופ ויוצא מהמם
|
|
|
13. נראה יופי. אגב, האם יש מתכון לעוגת שיבולת שועל?
|
|
|
14. יש מעט מדי מלח ... - למה לא להוסיף עוד - זה ישפר את הטעם עוד
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(04.11.17) |
יש מעט מדי מלח ... - למה לא להוסיף עוד - זה ישפר את הטעם עוד יותר... אבל טבחים / אופים \ טבחים טובים שיודעים את המקצוע(וגם סתם אנשי הרחוב שיודעים), לא צריכים מלח כדי להשיג טעם ראוי ... אתם יודעים כמה נתרן אתם מכניסים לעצמכם מכפית מעוגלת של אבקת אפייה ??? ו, כמות הסוכר, השמן, הביצים ...
|
|
|
בסוף אפשר לפזר קוקוס על העוגה אז תיראה העוגה יותר יפה . מניסיון
|
|
|
16. מה ציפיתם מעוגת סולת???
שתהיה נטולת סוכרים ושמנים??? יאללה לכו הביתה!! כל המגיבים שוחרי הבריאות, למה נכנסתם הנה בכלל?! לז**ן את המוח?! זו העוגה (שאצלנו נקראת "סאפרה" צהובה). עוגה חורפית נהדרת. אוכל ממנה במידה ונהנה מכל ביס.
|
|
|
17. יעלה רק לחנך , כל אחד יעשה מה בא לו
עוגה מעולה!
|
|
|
18. יש עוד אופציה או הגרסה היותר בריאה:
750 גרם גבינה לבנה 4 ביצים בטמפ' החדר 1 כוס סולת 3/4 כוס סוכר קורט מלח כמה טיפות תמצית וניל אפשר להוסיף אבקת אפייה, לא חובה לערבב את הכל בהדרגה ולהכניס לתנור מחומם למשהו כמו חצי שעה ב-180 מעלות
|
|
|
19. שדרוג-להוסיף למתכון עו רבע כוס סוכר כלומר אחד כוס סוכר
ולהכין סירופ ממיץ תפוזים ואחד כף לימון בלבד לבשל מעט
|
|
|
20. אפשר קמח תופח במקום קמח וכפית אבקת אפייה?
| |