אוכל  נבחרת השפים  עמוס שיאון
מי את, פלמידה לבנה?
עמוס שיאון
פורסם: 09.11.17, 12:02
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 29 תגובות ב-16 דיונים
1. זה בכלל טונה אלבקור
דייג   (09.11.17)
2. מתכונים נחמדים מאוד, אבל כמה זמן מעשנים את הדג בתנור?
אלמוג   (09.11.17)
3. דוח רפואי: עלייה בההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים (שוסי)
אלעד ,   רמת גן   (09.11.17)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי.
4. דג מעולה מתכונים מורכבים ולא נגישים אבל היי תודה!
(09.11.17)
מתכון פשוט וטעים הנו לחרוץ את הדג, לתבל במלח גס פלפל ושמן זית ולצרוב בגריל מכל צד ולזמן קצר (כ-10-15 דק תלוי במשקלה). יודעים כאשר הבשר משנה את צבעו משקוף ללבן ונפרד בנקל עם המזלג. על כל זה אני מוסיף חמאה. מתכון שני הנו לפלט את הדג, להוסיף פרוסות פלפל ירוק חריף, שמן זית ולימון, להמתין עד שהוא מלבין ולהגיש. כוסברה קמוצה מעל תוסיף המון. או לתבל בשן סומסום ורוטב סיוה, תמרי או רוטב קוקוס coconut amino
5. אין למצוא פלמידה לבנה באיזורי הדיג שלנו
חחחחח   (09.11.17)
כל מה שאתם יכולים חקנות בשוק זה יבוא מטורקיה. כל מי שמספר אחרת משקר אתכם בפנים.
והכל מקירור.
6. אחלה מסעדה
שירי   (09.11.17)
יש לך .מקום מקסים ומיוחד .חבל שיוצא לי להיות באיזור רק לעיתים רחוקות
7. דג כשר?
יוסי   (09.11.17)
מישהו יודע? למה לא כתוב
8. בעיקרון אחלה טיפים לטריות בפועל אי אפשר לבדוק את הטריות
שטויות   (09.11.17)
אני רוצה לראות את מוכר הדגים שיתן לך את הדג ביד כדי שתריח, תסתכל לו בעיניים וכו', האמת גם לא רוצה לקנות דג שחוץ משרשרת האספקה נגעו בו עוד ועוד אנשים
9. אם לעשן.....אז עדיף סיגריה
איש המרלבורו   (09.11.17)
הדג נהדר בתנור. 140 מעלות 12 דקות ויש מעדן. בלי תבלינים ובלי מלח. סתם על נייר אפיה.
10. היום אני עוגת חתונה
מחר אני חומוס   (09.11.17)
11. היא (הפלמידה) מעדיפה שלא תדעו
מתן   (09.11.17)
מי יתן לה שנים ארוכות בים ...
12. מי אני???!!
פלמידה   (09.11.17)
אני דג שרוצה לשחות ולחיות ולא בא לי שאיזה עמוס שיאון יתפלצן עליי.
13. אתה לא יודע מה זה עישון נכון?
(09.11.17)
עישון ל20 דקות זה לא עישון. אבל מכיוון שהישראלים טיפשים אוכלים כל טרנד דבילי זה עובד לך.
14. אין כמו פלמידה לבנה מעושנת
(09.11.17)
15. מעדיף פלמידה חומה לסביצה וגם לקונפי.
דייג   (10.11.17)
יותר ״בשרית״ ויותר טעימה.
אבל לא לכבישה ועישון.
16. ים תיכונים ישראלים
רון   (11.11.17)
יש משהו באויר בארץ ישראל שגורם להרבה אנשים להיות ממורמרים עם עצמם, להיות קנאים, סרקסטים וחכמולוגים בגרוש. אחלה כתבה, אחלה מסעדה אחלה בן אדם.
חזרה לכתבה