|
|
|
2. מתכונים נחמדים מאוד, אבל כמה זמן מעשנים את הדג בתנור?
|
|
|
3. דוח רפואי: עלייה בההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים (שוסי)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי.
|
|
|
4. דג מעולה מתכונים מורכבים ולא נגישים אבל היי תודה!
מתכון פשוט וטעים הנו לחרוץ את הדג, לתבל במלח גס פלפל ושמן זית ולצרוב בגריל מכל צד ולזמן קצר (כ-10-15 דק תלוי במשקלה). יודעים כאשר הבשר משנה את צבעו משקוף ללבן ונפרד בנקל עם המזלג. על כל זה אני מוסיף חמאה. מתכון שני הנו לפלט את הדג, להוסיף פרוסות פלפל ירוק חריף, שמן זית ולימון, להמתין עד שהוא מלבין ולהגיש. כוסברה קמוצה מעל תוסיף המון. או לתבל בשן סומסום ורוטב סיוה, תמרי או רוטב קוקוס coconut amino
|
|
|
5. אין למצוא פלמידה לבנה באיזורי הדיג שלנו
כל מה שאתם יכולים חקנות בשוק זה יבוא מטורקיה. כל מי שמספר אחרת משקר אתכם בפנים. והכל מקירור.
|
|
|
יש לך .מקום מקסים ומיוחד .חבל שיוצא לי להיות באיזור רק לעיתים רחוקות
|
|
|
|
|
8. בעיקרון אחלה טיפים לטריות בפועל אי אפשר לבדוק את הטריות
אני רוצה לראות את מוכר הדגים שיתן לך את הדג ביד כדי שתריח, תסתכל לו בעיניים וכו', האמת גם לא רוצה לקנות דג שחוץ משרשרת האספקה נגעו בו עוד ועוד אנשים
|
|
|
9. אם לעשן.....אז עדיף סיגריה
הדג נהדר בתנור. 140 מעלות 12 דקות ויש מעדן. בלי תבלינים ובלי מלח. סתם על נייר אפיה.
|
|
|
|
|
11. היא (הפלמידה) מעדיפה שלא תדעו
מי יתן לה שנים ארוכות בים ...
|
|
|
אני דג שרוצה לשחות ולחיות ולא בא לי שאיזה עמוס שיאון יתפלצן עליי.
|
|
|
13. אתה לא יודע מה זה עישון נכון?
עישון ל20 דקות זה לא עישון. אבל מכיוון שהישראלים טיפשים אוכלים כל טרנד דבילי זה עובד לך.
|
|
|
14. אין כמו פלמידה לבנה מעושנת
|
|
|
15. מעדיף פלמידה חומה לסביצה וגם לקונפי.
יותר ״בשרית״ ויותר טעימה. אבל לא לכבישה ועישון.
|
|
|
יש משהו באויר בארץ ישראל שגורם להרבה אנשים להיות ממורמרים עם עצמם, להיות קנאים, סרקסטים וחכמולוגים בגרוש.
אחלה כתבה, אחלה מסעדה אחלה בן אדם.
| |