אוכל  מדורים  חדשות האוכל
נומה חוזרת: המסעדה הטובה בעולם נפתחת מחדש
שי שגב
פורסם: 12.11.17, 10:58
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 63 תגובות ב-36 דיונים
1. דוח רפואי: עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים
מישל ,   באר שבע   (12.11.17)
דוח רפואי חדש מתאר עלייה במקרי ההדבקה בטפילים שמקורם בדגים נאים. הדוח מציין עלייה במקרי ההדבקה בטפילים מסוג "אניסאקיאסיס" בעקבות אכילת דגים נאים, בעיקר סושי.

2. ממש מזיז לי
מבלה בשירותים   (12.11.17)
אוכל ומוריד את הכל באסלה.
3. עם כל הכבוד
טורף   (12.11.17)
מדובר בפלצנות נטו.
אוכל לא תמצאו שם וכמובן תצאו משם רעבים.
אבל זה קטע לא רע להגיד "אכלתי במסעדה הטובה בעולם" ואז לאכול מנה ציפס בדוכן מעבר לכביש.
4. מטורפים - מי ישלם כזה סכום?
אכלן בררן   (12.11.17)
אנשים לא נורמליים, מי מוכן להוציא שליש משכורת ולהוציא אותה בשעתיים של אוכל? לכמה אנשים נפל הבורג.
5. לא ברור לי איך ניתן להכתיר אחת מסוימת כטובה ביותר בעולם
(12.11.17)
6. אנשים שמרוויחים יותר ממך (וממני, לצערי הרב)
(12.11.17)
אם המנכ"ל של החברה שלי מרוויח 50K לחודש, הוא יכול להוציא 3000 על ארוחה חד פעמית ביום הולדת.


רפי, אני שונא אותך!
7. למי שלא מבין - לא הולכים למקומות כאלה בשביל "לאכול"
חי בסרט   (12.11.17)
כמו שלא קונים וויסקי ב$1000 בשביל להשתכר.
קונים חוויה.

8. לא נראה מגרה במיוחד
(12.11.17)
תנו לי תבשיל חם ומסורתי מבית אמא, איזה קציצות בשר מהבילות עם קוסקוס מרוקאי אמיתי או חמין איכותי שישב לפחות 12 שעות בתנור על חום בינוני.
מי צריך את האוכל לעשירים הזה? לא נראה טוב, עולה מלא, אין סיכוי להשיג הזמנה וכמה טעים זה כבר יכול להיות?
9. הפסקתי לאכול במסעדות יקרות! מעדיף המבורגר או סטייק טוב
משה   (12.11.17)
10. לא מבין
א ,   המרכז   (12.11.17)
מצד אחד מחפשים משקיעים למסעדה ומצד שני עושים הוזלות אדירות לסטודנטים " רק 1240 שח לסטודנט".
אולי תכפילו את הצוות ותעשו מסעדה ל 200 איש ??
11. ירוחם בשארי וציון קעטבי שואלים אם יש מנה
שמוליק רוזן   (12.11.17)
גחנון רסק חצי עגבנייה וביצה בעשרה שקלים כולל שתייה וטיפ . טיפ הם לא נוהגים
12. רציתי לדעת אם הבלב"ת של ה"נומה" הזותי....
יענק'ל זילברשפריץ ,   פעמי תשל"ז   (12.11.17)
רציתי לדעת אם הבלב"ת של ה"נומה" הזותי הוא במקרה אברהם נומה החלוץ המיתולוגי של הפועל באר שבע משנות השבעים?:-)

אילה ליקה לכווווולן:-)
13. רק לא לשכוח לאכול טוב פני שיוצאים למסעדה כזו
שרון   (12.11.17)
מנות מיניטוריות ערבות לחיך
אבל יוצאים משם רעבים
14. כל יום במסעדת "נומה" עולה לשף רנה,בבריאות.
ניק מרשל ,   ר"ג   (12.11.17)
ראיתי סרט תיעודי על צוות השפים של "נומה",מבשל בתנאי מעבדה ממש בטוקיו ,לסועדים יפנים.
זה היה טירוף מוחלט.
15. אצלנו בבית אנחנו אוכלים בסכום הזה 7 סועדים
דנים מסכנים   (12.11.17)
שני סוגי דגים ושלושה סוגי בשר הכי טעימים בעולם.
16. אז תמשיך לאכול בשיפודיות ותהנה
מוטי   (12.11.17)
כנראה שאתה לא קהל היעד - מסעדות אלו נותנות חוויה מסוג אחר: חוויה אסתטית, ואמנותית וכמובן קולינרית, יוצא לך להתנסות בחומרי גלם לא שגרתיים, מרקמים שונים ושילובים מעניינים. המטרה היא לא לפטם אותך אבל רעב לא תצא.
אבל כפי שאמרתי תמשיך לאכול בשיפודיות ותהנה, אבל הרבה מאוד אנשים מאוד נהנים מהחוויה ולא מה"פלצנות" כפי שאתה מגדיר זאת.
17. גם משלשל קצת מהפה
מוטי   (12.11.17)
18. אני הולכת לשם רק בשביל הסלפי
(12.11.17)
19. money down the drain
אכלן על   (12.11.17)
חבל על הטיסה וכו
יותר פשוט לעמוד מול האסלה ולהוריד בה 2000 שקל במכה.
זו בדיוק התוצאה של ארוחה שם.
20. פלצנות פלצנות פלצנות
אבי   (12.11.17)
בתור אחד שסועד לא מעט במסעדות טובות, מצחיק אותי לראות אנשים שמוכנים לשלם אלפי שקלים על אוכל.
מה כבר אי אפשר להתענג על ארוחה טובה בכמה מאות שקלים? לא מצליח להבין אנשים כאלה. אני מדבר בעיקר על אנשים מהמעמד הבינוני.
21. nordisk mad זה בעברית אוכל צפוני
(12.11.17)
22. לא נכנס לרשימת המתנה כי אני לא מטורף לשלם
סכום כזה על מסעדה!   (12.11.17)
23. ארוחה אחת -20% מהמשכורת. לא יאומן!
(12.11.17)
24. זו המסעדה של נומה האוהד מס' 1של בית"ר? אין איזה שיפוד בפיתה
אוהד בית"ר   (12.11.17)
25. שרה כבר מזמינה חמגשיות משם. שימותו הקנאים ו הקמצנים
(12.11.17)
26. יש פהתגובות מפגרות של "עממיים" מסוג "הכי טוב פלאפל
אבי8   (12.11.17)
"האוכל של אמא הכי טוב"
סבבה, שאמא שלך מבשלת חריימה,אבל משהו שלא דומה לזה.

זה להשוות אוטו לחללית.

החוויה שם היא שונה ועוד לא שמעתי על מישהו שיצא "רעב" ממסעדת משלין. לרוב יוצאים ממסעדה כזו אחרי 22 מנות "מפוצצים", גם אם נראות קטנות. זה המון,מניסיון.

אבל תמשיכו לשכנע את עצמכם ש"ג'חנון"זה הכי טוב ובשביל מה לנסוע לדנמרק כשיש את טבריה??
27. לא להתקרב ל108
מיכל ,   חיפה   (12.11.17)
אוכל שרק נראה יפה, מצטלם מדהים באינסטגרם אבל הטעם נורא. מעט מאד מבחר בתפריט, מחירים בשמיים. והמקום אפילו לא יפה במיוחד אם כי ממוקם על המים. לא שווה את ההשקעה. אכזבה.
28. בינתיים נפתחו טובות יותר
פומה   (12.11.17)
איך מסעדה סגורה יכולה להישאר הטובה בעולם?
29. אחת המנות שלו בפופ אפ ביפן
וילי   (13.11.17)
הכילה רוטב מזרע לויתן. מי אץ לשם עכשיו?
30. היכנסו בבקשה
מנשה יחזקאל   (13.11.17)
יש בשכונת התיקווה עיראקית אחת מבוגרת בשם מסעודה,היא מכינה קובה אורז,קובה בורגול,קובה סולת, קובה בולרול,מרק קובה אדום סלק,מרק קובה במיה,סמבוסק חומוס אורגינל,סביח אורגינל עם עמבה ביתית חריפה,חצילים מטוגנים יפים,ביצים חומות שישבו על הפלטה,פיתות עירקיות עם שומשום,תפוחי אדמה זהובים,נו יש יותר טוב מזה?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה