אוכל  נבחרת השפים  חיים כהן
חיים כהן מכין טרטר בקר בפיתה
חיים כהן
פורסם: 15.11.17, 08:54
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 95 תגובות ב-50 דיונים
1. אין על החיים הזה
משה   (15.11.17)
2. חיים כהן. תתגלח בבקשה.
תודה.   (15.11.17)
3. חיים כהן- הגיע הזמן להתקדם לטבעונות. התחקיר שמרעיד את המדינה
(15.11.17)
צפו:
https://youtu.be/C1mLDQsiNio

4. שילוב מעניין!! :)
Omz   (15.11.17)
יאם יאם..,
5. לא מובן - אין התאמה במרקמים של בשר החיי והפיתה!
(15.11.17)
הרי יש נוזלים רבים בבשר חי. יכול להיות גם דם.
אז מה בעצם הפיתה סופגת? דם?!

בשר חיי יכול לבוא מקסימום עם קרוטונים ליד - שוב כידי שהבשר לא ירטיב את הלחם.
שוב לא סתם לחם אלא קרוטון כי נעים לקבל משהו עם מרקם שונה.
6. קובה נייאה אצל דאהש
מולי   (15.11.17)
הכי טעים
מרסקים בסכין נתח שייטל(500-600 גרם).
מערבבים בבורגול דק מוסיפים פפריקה חריפה בכמות יפה, ויוצרים קציצות עגולות.(5-6 קציצות) מטגנים במחבת 500-600 צוואר כבש+ 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות,מטבלים במלח ופלפל שחור.
מגישים בצלחת שבמרכזה הקציצה הנאה ומסביבה בשר הכבש המטוגן.
מעדן !!
7. חיים תעשה טובה בשר נא בפיתה שים לנו כבר צפרדע מדברת דיי בראב
אבי   (15.11.17)
אתה שף מכובד לא מתאים תן כבוד לשייטל
8. למה עובדים בלי כיסוי לשיער ???????????????????????
קוקו   (15.11.17)
כל השיער נופל לפיתה !
בחו"ל אין כזה דבר לעבוד בלי כיסוי שיער,
חיים אתה וכל העובדים שלך חובבנים,
למה אני יבוא למסעדה שהעובדים לא מקפידים על ניקיון המזון ???????????????
9. הכל טוב, חזרה לפשטות ולאיכות, אבל למה במסעדה מפונפנת ???
אזרח פשוט   (15.11.17)
למה כל הזמן במסעדות גורמה, או יוקרתיות ?
לא הגיע הזמן שאת החזרה לשורשים, ולחומרי הגלם הטובים
תציע במחיר שווה לכל נפש ?
זו רק הצעת הגשה....
10. האמת 30 שנה אני במטבח ואף פעם לא אהבתי את השייטל פילה פילה
ד   (15.11.17)
עם כבר אז פילה מיניון נתח קצבים אחרי ישון כמקרר של כמה ימים טובים פורסים דק דק דופקים אותו על הקרש גיהוץ בתוך ניילון מרימים מניחים על צלחת כמו עלי כותרת ככה יפה מזפזפים שמן זית סלבמי מצומצם מלח גם אטלנטי ים פלפל שחור היו ימים שהייתי מוסיף סלט עלי ארוגולךה חסה עגבניות שרי מטובל היטב עם אווזים מטוגנים ורצועות של בגטי עם חמאה אדומה אך אין על הדברים האלא אבל חיים למה ככה קצוץ שייטל לא הכי בריא מבחינה קולינארית תשאל את קלימרו הסקסית
11. ממציא הפיתה זה לא איל שני?
:)   (15.11.17)
12. איכסססססססססססס
(15.11.17)
13. לא נראה לי בכלל
יוסי   (15.11.17)
גם סבתא זל היתה מכיה בשר נייה משמע חי..אבל מה שהדור ההוא אז איפשר !.? היוםלעומת זאת ניתן לעשות בדיקות בקטריולוגיות במעבדה.. בשר טחון לדעתי הוא סיכון בריאותי בדוק לקלקול קיבה. זה לא מעושן! זה לא עשוי בצורה מסוימת..
14. מה זה בשר חי סבא היה מגלגל אותך מכל הדשא בחצר
חיים   (15.11.17)
תכנס אליי שכן שלך אני אלמד אותך סנדביץ כמו פעם מה באת אלינו התחלת לאכול כמו חייה
15. פעם כל אמא רצתה שהבן שלה יהיה רופא, מהנדס, עו"ד. היום רוב הא
הארנב   (15.11.17)
האמהות היו שמחות לבן כדורגלן, דוגמן, טבח ...סליחה, "שף".

תודה לארבעים שנות ליכוד. אני לא יכול כבר לחכות לעוד ארבעים שנות ליכוד

חמוץ אחד מיני רבים
16. העירקי מתבייש במוצאו. (כששואלים אותו הוא אומר שהוא אורפלי)
אני מבין אותו   (15.11.17)

בחיים לא שמעתי על מדינת אורפליה. כי אין מדינה כזאת.
זה כמו שישראלי יגיד, אני לא ישראלי אני גלילי
17. איזה סקסי חיים
מיכל   (15.11.17)
נשוי? פנוי?
18. אוכל
אמא וסבתא   (15.11.17)
חיים אתה כל כך מרגש כל פעם מחדש.
19. חיים
(15.11.17)
מה אתה מתרפק לי על נוסטלגיה מומצאת?
כשפתחת עם עירית את קרן באבן גבירול לא היה לך מושג איך מבשלים חביתה.
20. בשר נא עלול לסכן את הבריאות. אל תקחו סיכון!
(15.11.17)
21. ומה הקשר לליכוד? הוא הביא את התרבות של סדרות הריאלטי?
(15.11.17)
אם כבר, אני בטוחה שרוב היוצרים של הסדרות הללו הם שמאלנים
22. תמשיך לתסוס בשקט
(15.11.17)
23. זה מה שאכלו בשנות ה60 ממש אמין
ברור   (15.11.17)
בקושי לחם היה
24. על קרפצ'יו לא שמעתם? גם בשר נא אז מה
(15.11.17)
25. מצטער חיים כתבת יפה אבל לא מאמין לך בדולר קנדי
DANNY דני ,   TORONTO טורנטו   (15.11.17)
בתקופת ילדותך לא היה מקובל לאכול בשר טחון חי. הזקנים דאגו שהבשר יתבשל או יצלה היטב. בשר נא שייך לדור העכשוי. כתבת יפה אך לא אמת. אני מבוגר ממך בהרבה שנים
גדלתי בישראל מכיר ויודע את המסעדות של פעם . ולא נתקלתי בכזו שמוכרת פיתה או צלחת טרטר עם בשר חי. סליחה
26. תראו איזה תגובות של ישראלים פלצנים הפכתם את האוכל לעיסת בשר
דימה   (15.11.17)
מגעילה ולא ניתנת לאכילה אנחנו ישראלים שאוכלים על האש ביערות ובכנרת מטנפים את כל הארץ עושים אורגיות עם כל הבא ליד ומתלוננים על חודה של פיתה
27. אשכרה אנשים אוכלים בשר חי?
(15.11.17)
איכס עדיף לאכול סטייק תינוק אנושי מאשר בשר חי
28. אם סבא שלו היה יודע שחיים יאכל בארץ שרצים, לא היה עולה לארץ.
גם סבא אכל שרימפס?!   (15.11.17)
29. כהן
גבי   (15.11.17)
גועל נפש עוד מעט תשים את הפרה ישר בפיטה למה לעבוד קשה
30. גם סבתא שלי היתה עושה את הקובניה
אמיר   (15.11.17)
ביחוד בימים שהיתה מכינה את הקובה יחנייה ואז על הדרך היתה נותנת לנו שנשבע ככה לא היינו מבלבלים לה את המח שאנינו רעבים כשהיא היתה בשיא ההכנות.
למגיב שמדבר על אוכל פלצני זה האוכל העממי של החלבים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה