|
1. אני משתמש לרוב בצוואר (טעים וזול יחסית) עם תוספת שומן
הבעיה העיקרית שלא הצלחתי להתגבר עליה הנה כמות השומן הניתזת מהמחבת או פלאנצ'ה ומטנפת את הכיריים. לדעתי הB, נובע מכך שהבשר בארץ לא עובר יישון מספק לאחר השחיטה ואם כן אז בוואקום (בוודאי כאשר זה נוגע לאנטריקוט וכדומה). דבר הגורם להשארות של נוזלים רבים בבשר. אפשר לפתור זאת על ידי תחילת התהליך בחום נמוך בתנור (100 מעלות בקרוב) והשלמת הצלייה במחבת (השחמה), אבל זה מתאים לכמות גדולה ולא פרקטית להכנת המבורגר אחד או שניים.
מה כבודו ממליץ כפתרון בהעדר גישה לגריל חיצוני?
|
|
|
2. הכי חשוב לשרוף טוב טוב על האש
אורטל , |
ראשון פרס נובל |
|
(06.12.17) |
אסור שישאר אדום מבפנים ושהבשר ישאר חי צריך לעשות טוב טוב על האש עד שבטוחים שמבושל טוב מיביפנים בשר חי לא כשר
|
|
|
3. אני משתמש באנטריקוט טרי יקר אבל טעייייים
|
|
|
4. הכי טוב בודהא בורגר כל השאר חיקויים
|
|
|
5. מעורר מחשבות אירוטיות?
|
|
|
6. ממש אין קשר לעיר המבורג....
|
|
|
7. ההמבורגר המושלם הוא מושלם בצורתו המקורית והחמודה- פרה!
|
|
|
8. ילההה עוד המבורגר - יצא מהתחת - עוברים לטבעונות
|
|
|
9. הנה התחילה מתקפת טורפי העשבים השוטים הפנאטיים
צאו לי מהצלחת , |
וחזרו ללחך באחו |
|
(06.12.17) |
|
|
|
10. חיים תעשה לי מדיום רייר!
מעריצה , |
מריירת |
|
(06.12.17) |
|
|
|
11. המבורגר. המבורגר טעים ביותר במיוחד .
חיים כהן 2017.
|
|
|
12. מתי תימני אוכל עוף ? או שהתימני חולה או שהעוף חולה
תימני קמצן בונקר |
|
|
(06.12.17) |
|
|
|
13. המבורגר תאוות בשרים
אביבה , |
הרצליה |
|
(06.12.17) |
הכי טוב המבורגר של תאוות בשרים שכונת המשתלה.
|
|
|
14. ההמבורגר המושלם נח אצלי בבטן ליד השייטל
|
|
|
15. סבתא שלי קראה לזה קציצה והיה לא פחות טעים אם לא יותר !!!
|
|
|
16. חלאס עם הרצח המיותר הזה.
|
|
|
17. הכל חיים כהן כתב רק מחיר חסר
האם זאת מגמה לא לכתוב מחיר
|
|
|
18. מה זה המבורגר? קציצת בשר עבה, זה הכול.
|
|
|
19. ומי מיותר, הלחמניה...
|
|
|
20. לדעתי המבורגר זהו הבשר הכי לא טעים שקיים !!!
אדן @@@@@ , |
באר שבע |
|
(06.12.17) |
כמו שתגידו :
עוף בלימון, עוף בקולה, עוף ממולא, עוף ברוטב...
עוף זה עוף כל מה שתעשו העוף יישאר טעם עוף.
הכי טעים : בשר אנטרקוט, בשר כבש ואחר כך יש עוד כמה סוגים אך המבורגר ?!
|
|
|
21. רק מלח ופלפל? בצל מטוגן קטשופ חרדל ומיונז משדרגים
|
|
|
22. כולה המבורגר כמה רעש הנה מתכון למושלם שלי
בשר טחון שאריות מכל מה שנשאר טוחנים שוב מתבלים ב קטושפ כמון שום מלח ופלפל פפריקה אבקת מרק בצל אבקת מרק עוף (קצת) לשים טוב טוב מכינים קציצות 225 גר נותנים לזה לנוח על נייר מכסים בניילון ןלמקרר כמה שעות להוציא לטמפרטורת החדר וקדימה לחגיגות
|
|
|
23. טבעונות = דחיסת פחמימות
מעדיף המון ירקות + חלבון מן החי + שומנים מן החי.
יאמיי טעים מאד. תודה רבה!
|
|
|
|
|
25. בוודאי שיש, זה מקום הראשון שבו מכרו קציצות מטוגנות בלחמניה
|
|
|
26. בשר טחון תמיד מזוהם. כשנוגעים בו בידייים זו ממש הרעלה.
בשר מזדהם בשניה. לבשר טחון יש בנוסף שטח פנים עצום, כי הוא עשוי מגרגרי בשר. כל אחד מהם תופס חיידקים. נגיעה בידיים בבשר, במיוחד טחון, זה סיכוי גבוה להרעלת מזון, גם אם יצאתם באיזה שלשול חולף למחרת היום. המבורגר זה גועל נפש.
|
|
|
27. אנחנו אוהבים המבורגר כי אנחנו לא חושבים
שהרגו יצור חי וטחנו |
|
|
(06.12.17) |
חבל.
|
|
|
28. הלחיצה עוררה בי מחשבות אירוטיות
|
|
|
המבורגר זה לא קציצה נחמדה ותמימה...זה בשר של חיה שלא פחות אינטלגנטית מהכלב שלכם עם לא פחות רגשות ויכולת לחוש בכאב וסבל...בלי ליכנס בכלל לנושא הכשרות(ספויילר : זה לא כשר) והבריאות. כל מי שמלין על טבעונים "פנאטים" "אוהבי צמחים ושאר בילבולי מוח. במינימום שיצפה בסרטון של קירות שקופים שיבין איזה התעללות החיה הזאת עברה בשביל שהבשר הזה יגיע לצלחת שלו ויקבל החלטה בהתאם.
אני גם פעם הייתי טוחן 2 קילו בשר בשבוע...וחושב שחלבון מהחיי זה מה שחשוב לחדר כושר...הכל בולשיט שחברות בשר דוחפות לנו. הדחקתי והעדפתי להתעלם עד שגיליתי את האמת.
|
|
|
30. המבורגר בלי גבינה למעלה?
| |