אוכל  מדורים  בואו לאכול
בורגול בעבודת יד ומתכון לקובה ניה טבעונית
מיכל וקסמן
פורסם: 14.11.17, 09:32
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-4 דיונים
1. תענוג לקרוא אותך, כרגיל :) תודה!
אני   (14.11.17)
2. כתבה נהדרת. כמו המשך ל"בלדי". כן ירבו.
יונתן   (15.11.17)
3. חרטוט על יוסוף סלאח
סיפורי אלף לילה וליל   (15.11.17)
איך האדון ברר לו גרגרים מתוך שקים המיועדים לטחינת בורגול?
הרי הכותבת מציינת שגרגירים אלו מבושלים שעתיים ומיובשים 4 ימים לפני הטחינה.
אפשר לשתול גרגרים שבושלו?
4. מה לא ברור? אם זורעים גרגרים מבושלים,גדלות שיבולים מבושלות.
סינבד המלח   (16.11.17)
זה גאוני, חוסך מלא עבודה.
ובעניין הקובה-בשר חגלה: הדרוזים קוראים לחוגלה "הוויאגרה הדרוזית". האמונה המטופשת הזו, הביאה את החוגלות בגליל לסף הכחדה. עד היום הם ממשיכים לצוד חוגלות כנגד החוק.
ועוד - אם תשאלו דרוזי למה הדרוזים לא אוכלים כוסברה, הוא יענה שהכוסברה מעלה את החשק המיני, וזה לא מתאים לדרוזי, שאמור להיות צנוע ולחיות חיים צנועים.... לך תבין אותם.
חזרה לכתבה