אוכל  מדורים  חדשות האוכל
הכירו את הגלידה החדשה: בצק עוגיות לא אפוי
תהל בלומנפלד
פורסם: 13.11.17, 16:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 29 תגובות ב-28 דיונים
1. מוותר על הטרנד הזה
(14.11.17)
שיהיה לכם בתיאבון.
2. הדבר קיים בחנויות למעלה מעשרים שנה
Sam   (13.11.17)
3. עוד גאנק פוד חדש
(13.11.17)
4. לא חדש!
תמי   (14.11.17)
הרשת קיימת בלונדון כבר שנים!
5. יש את זה בתל אביב בדיזנגוף פינת ארלוזורוב
יש את זה בתל אביב   (13.11.17)
6. בצק פילסברי עוגיות בקיצור
פילסברי   (14.11.17)
פעם היה בארץ ואכלנו ישר מהשקית לפני האפייה. טעים אבל עושה כאב בטן פסיכי אחרי זה. לחזקים.
7. דוחה רצח !!! אל תתקרבו
מירי פ   (14.11.17)
8. זה לא בעייתי בקיבה ?
(14.11.17)
9. לא הבנתי מה חדש? cookie dough קיים מאז ומעולם
(13.11.17)
10. להיט חדש?? ברוכים הבאים לשנות התשעים YNET..
אני ,   שם   (14.11.17)
11. ועל זה אומרים הגרמנים
(13.11.17)
"כמו שהירוויחו ככה היפסידו"... הכל הולך מהר בניו יורק אפרופו למי שזוכר את הבית קפה כאילו בתל אביב... זה אותו דבר. איך אפשר לאכול בצק של עוגיות לא אפוי? ממש מגעיל. כנראה שלטימטום אין גבול והוא נמצא עדיין באמריקה בניו יורק. דונלד הלך לוושינגטון אז משעמם לניו יורקים והם ממציאים טימטום חדש... בתיאבון...
12. זה לא חדש, אמריקאים אוכלים את זה כבר שנים.
(14.11.17)
13. לא חדש ולא נעליים.
דני ,   דין   (13.11.17)
כאדם שגדל בארה"ב אני יכול להבטיח לכם שאין ילד אמריקאי שלא אכל באיזהשהו שלב בחייו בצק עוגיות ישר מהשפופרת (מוצר מאוד פופולרי בארה"ב בניגוד לארץ בה נהוג לקנות את המצרכים ולהכין את הבצק לבד). לכל יצרן גלידה גדול כמו בן אנד ג'ריז, האגן דאס וכו', יש גלידה בטעם בצק עוגיות או גלידה שבתוכה חתיכות בצק עוגיות (לא אפוי, כמובן). בהמון מאפיות ובתי קפה ניתן לקנות קינוחים המבוססים על בצק עוגיות. הדבר היחיד החדש פה זה היומרנות הניו-יורקית וצורת ההגשה, כמו גלידה בגביע.
14. אני רעבה
התחלתי ,   דיאטה   (13.11.17)
15. בצק לא אפוי מהווה סכנה למעיים,
ד"ר   (14.11.17)
16. מתי מגיע לישראל????
מישהו ,   איפשהו   (13.11.17)
17. עשה לי להקיע
ניש בעע   (13.11.17)
18. cookie dough קיים כבר עוד משנות התשעים בוריאציות שונות
(13.11.17)
ככה שזה ממש לא חדש...
19. זה ממש לא להיט חדש
הלן ,   ניו יורק   (13.11.17)
זה היה להיט לפני שנה וזה כבר הרבה פחות מצליח עכשיו. זה גם לא טעים, הייתי עם הילדים וטעמנו וזרקנו חצי מהגועל. תעדכנו את הכתב שלכם.
20. כבר שנים!!!
האינטיליגנציה מדברת   (14.11.17)
כבר שנים שאני מכירה את המושג דבר לא חדשני בכלל קדימה תתקדמו מה עובר על האתר שלכם! נהיה משעמם.
מדברים לי על עוגיה לא אפויה
21. איכסוש
(13.11.17)
22. הכל כשר כל עוד אין ביצים טריות בפנים. אחרת, לא בריא ולא טעים
(14.11.17)
23. עלק להיט בניורקתארבע אנשים אכלו וזה נהפך ללהיט?
אחד העם   (14.11.17)
24. נהדר, הולך טוב עם דייט קולה
(13.11.17)
25. מה חדש בזה?
רגע, מה   (14.11.17)
השטות הזו קיימת הרבה זמן. אתם מאחרים, כרגיל.
26. מזעזע. ממש לא בריא. האמריקאים ממציאים את האוכל הכי מזיק
(13.11.17)
27. כאשר יביאו את זה לטורונטו זה יהיה להיט! אולי בשנה הבאה בסוף
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (14.11.17)
כאשר יביאו את זה לטורונטו זה יהיה להיט! אולי בשנה הבאה בסוף אוגוסט בתערוכת ה CNE שלנו - בין כך מופיעים שם כל מני מאכלים משוגעים כל שנה...
לפני שנים רבות, קראו לטורונטו "hogtown"(עיר החזירים)...
אבל, זה רעיון בר קיימא, אחרי הכל, אני אכלתי את שרידי בצק עוגיות שאשתי עושה - רק בזמן הזה של השנה וזה הכיל ביצים גולמיות. היה לי רק קאקי כמעט נוזלי לרק חצי יום, כי יש לימערכת חיסונית חזקה מאוד.
28. אכלתי את זה, המתנתי בתור שעה וחצי- ממש (אבל ממש) לא להיט
רן   (17.11.17)
חזרה לכתבה