|
|
|
2. הדרך הכי טובה היא לסוע ליפן ולאכול שם זה נראה יותר מרק קרפלך
|
|
|
3. מיסו למי שלא צריך סבל וברבריות במרק
להשרות אצת קומבו עם פטריות שיטאקי מיובשות ב 4 כוסות מים למשך לילה בהכנה לחמם את הציר עם אצות הקומבו ולהוציא את האצות לפני הרתיחה. בפטריות כמובן משתמשים רגיל בתוספת 2 עד 4 סוגי ירקות אפשר עם טופו או אטריות אורז ואפילו סובה. נקודה חשובה: את המיסו להמיס בנפרד ולהוסיף למרק לאחר שמורידים מהאש מאחר והמיסו מכיל חיידקים טובים צריך להימנע מהרתחה.
|
|
|
4. איזה פאדיחה פעם הייתה לי, שמתי במרק טופי במקום טופו
רציתי לעשות לחבר שלי ארוחה יפנית ,אז שמתי במרק טופי למה לא הכרתי מה זה טופו ,יצא מה זה מגעיל ,בלתי אכיל אז בסוף הלכנו למסעדה (אכלנו שאוורמה)
|
|
|
5. בלי טופו מטוגן וחתוך לרצועות זה לא שווה !
|
|
|
6. הנה, הטבעונים המזויפים הרימו את הראש שלהם ופלטו את הפנינים ה
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(06.12.17) |
הנה, הטבעונים המזויפים הרימו את הראש שלהם ופלטו את הפנינים המטופשות \ מזויפות שלהם ... טופו - עשוי מסיה המאוד לא בריאה ומעובד עם כל כך הרבה כימיקלים ..., וכו '. למה אתם לא דואגים לבריאות שלכם במקום החיות ??? בעלי החיים נצרכים על ידי אנשים שפויים - אתם, על תעיזו אפילו לחשוב עליהם - תזהמו אותם ...
|
|
|
7. יש לכם מרק מיסו? כן. נכון שזה איכס?!
|
|
|
8. הכי טוב מרק מזרחי מהבית
כמה אני מרחם על האשכנזים - רצים ומחפשים מיסו ודאשי וואקאמה וקוצ'ודג במקום לבשל מרק פשוט וטוב של סבתא
|
|
|
9. מרק מיסו מרק גיסו רק לא מרק תימני דל !!!!!!
|
|
|
10. מתכונים רשלניים ברמות. בוז.
|
|
|
|
|
|
|
הכנתי כל הזמן! טעים מאוד! כל הכבד תודה
| |