סביבה ומדע  מדע
חקלאות בצנצנת: מזון שמופק ישירות מהאוויר
רחלי ווקס, זווית
פורסם: 02.12.17, 08:04
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 20 תגובות ב-14 דיונים
1. מגניב! כל הכבוד למדענים!
.   (02.12.17)
2. מתקרב היום....
ריק   (02.12.17)
שבו נאכל אבקת חיידקים על חללית היתוך המימן שלנו בדרכנו לפאב המקומי במערכת E345\43...
3. שניה, זה כשר?
הרבי מיעוטו.   (02.12.17)
4. רוצחים!! בכל פעם שכיכר לחם נכנסת לתנור, 10,000,000,000,000
שמרים ,   מסיימים את חייהם!   (02.12.17)
5. הוזכרו חומרי הזנה/דשן, אז זה לא רק אוויר וחשמל
אחד   (02.12.17)
ובכלל כל המערכת טבולה במים ומבוססת על אלקטרוליזה. אז קודם כל צריך מים וגם לחדש את המים כל הזמן. אבל מילא זה, מים אפשר גם להתפיל, זה ענין של אנרגיה. מהם חומרי ההזנה ומאיפה משיגים אותם?
6. חולמת כבר שנים על מכונת המזון של אנטרפריז , סוף סוף זה מגיע
חולמת בהקיץ   (02.12.17)
7. העתיד לעולם לא נראה ורוד יותר
מיקי ,   תל אביב   (02.12.17)
אוכלים אבקות עוד 20 שנה
8. מגיע להם פרס נובל, אבל זה יהיה סוף האנושות כי דתיי כל הדתות
ישריצו בלי חשבון   (02.12.17)
9. ברור שכשר, זה המן המקראי.
סוניה   (02.12.17)
10. אני רק שאלה
השואל   (02.12.17)
אם ממילא הזינו את החיידקים, הסביבה מימית ויש שימוש בחשמל, איך זה שונה למשל מגידול הידרופוני של צמחים אמיתיים?
גם שם אנו שולטים בסביבה ויכולים לגדל בכל זמן ובכל מקום בהינתן מים, דשן וחשמל (תאורה, ומיזוג).
11. איזה טעם יהיה לזה?
(02.12.17)
12. אבל כל המזון שלנו בא מהאוויר...
רועי   (02.12.17)
צמחים גדלים על פחמן דו-חמצני, אור שמש ומי גשם (שבאים מאדי מים). חיות משק אוכלות צמחים, שכאמור באים מהאוויר. אז אפשר לומר שכל מה שאנחנו אוכלים בא מהאוויר (זה כמובן בלי להתייחס למינרלים, אבל גם הם לא התייחסו למינרלים).
13. יכינו ככה גם אפקת ניפוח?
(02.12.17)
14. מן במדבר סיני
אליאב   (05.12.17)
יתכן וזהו המן שאכלו אבותינו במדבר שפשוט יוצר מן האויר ובעזרת מטען חשמלי שזרם מארון הברית.
חזרה לכתבה