אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"הייתי צריך להיות ליצן בשביל להביא קהל"
תיקי גולן
פורסם: 01.12.17, 16:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 142 תגובות ב-74 דיונים
1. וואו כמה אנושי מצדך, לדאוג לקורבנות שממלאים לך את הכרס.
מיכל   (01.12.17)
ובסדר, לא נלמד אותך צער בעלי חיים בגלל שיש לך 3 חתולות.
2. אז מה שקורה בבתי מטבחיים ישראלים לא מפריע לך? זה סבבה?
אני רק שאלה   (01.12.17)

3. אני לא מבין את הכתבה היחצנית הזו
(01.12.17)
ראשית - מה הינוקא הזה מדבר על מה שהיה פעם? הוא עוד לא נולד בזמנים שזה היה אחרת. ואל תדאג - אין לנו שום כבוד למילה שף וגם לא למילה טבח -'אז תכנה את עצמך איך שאתה רוצה. אז תקשיבו לאדם זקן - ככל שהזמן עובר המסעדות מגישות אוכל פחות טעים. אני עוד זוכר את מסעדות העולים שצצו כאו אחרי קום המדינה - היית אוכל והיו עולות לך דמעות של אושר. אבל היום - כשלא יודעים לבשל, אז משחקים עם העיצוב של המסעדה, עם השם של המסעדה, עם העיתונאי שעושה לך כתבת שיווק. מספיק - נמאסתם. בואו נשאיר את הוירטואליה למחשב. אתם תבשלו ותשתקו. ואנחנו לא נכבד אתכם כי אתם טבחים או שפים. אנחנו נכבד אתכם כי אתם בני אדם. לכבוד גדול ראויים מהנדסים שלמדו קשה מאד ומביאים לנו קדמה. לכבוד גדול ראויים רופאים שאמנם למדו יותר קל אבל הם מביאים מזור. וגם אתם הטבחים שפים או איך שלא תקראו לעצמכם ראויים לכבוד כבני אדם. זהו. עכשיו תפסיקו לקשקש ותחזרו למטבח.
4. תקשיב ינוקא - מה שאני בישלתי לפני 70 שנה אתה לא יכול
(01.12.17)
5. מלך
ברק   (01.12.17)
לא אוכל בשר כבר שנים אבל אם כבר לדפוק קבב אז רק אצל בורוביץ׳. בהצלחה אחי
6. ריבוי אכילת בשר - בעיה של כדור הארץ
פון שטאובן   (01.12.17)
מגדלים כמויות עצומות של צאן ובקר, לשם מירעה כורתים יערות, הללו פולטים המון גז מתאן לאויר, אחר כך שוחטים את הבקר ונשארת המון פסולת שצריך לקבור - איפה לעזאזל יש את המקום על כדור הארץ לכל זה? או לשרוף? ושוב לגזול חמצן? בחשבון כולל - ההודים, עם כל זאת דהם מיליארד בני אדם - הם מזהמים את הכדור הרבה פחות מאשר ארה"ב או אירופה "הנאורים"
7. מעולה, כן ירבו.
רון ,   חיפה   (01.12.17)
8. זה לא הנובוריש שגב זה אדם איכותי
סועד   (01.12.17)
!
9. תותח
גיא   (01.12.17)
אחד השפים המוכשרים שיש בארץ, ואדם מדהים
10. שף תותח, אדם תותח
ב.   (01.12.17)
11. לא מבין כלום
ראול   (01.12.17)
טוב. אפשר להבין כמה הטבח הזה לא מבין בבשר ברגע שאומר שהפילה זה החלק הטוב של הפרה.
12. הבעיה העיקרית שלך היא: (כנסו)
תומר   (01.12.17)
שאתה חושב שפילה יותר טוב מנתח אנטריקוט איכותי, כנראה שאתה באמת ליצן ולא טבח ð゚リハ
13. טבעונים עצבנים בעוד 3..2..1
(01.12.17)

14. בשר אדום גורם לסרטן ובעיות לב - גם בגידול הכי איכותי שיש
אני ,   י   (01.12.17)
וכן יש עוד הרבה דברים שגורמים לסרטן ובעיות לב ומומלץ להמנע מהם ובטח מהעיקריים שבהם שהם סיגריות למשל ובשר אדום - סובלת או לא סובלת לדעתי זה פשע למכור לציבור בשר אדום - אני רואה בזה כמו ההבדל בין נרקומן למוכר סמים - אני מבין נרקומנים שלא מסוגלים להגמל אבל מי שמוכר את זה המצפון עליו לפגוע ככה לאנשים בבריאות בשביל כסף
15. כמה חמלה לכולם, כמה רגיש. בכיתי. אבל החיות על הסכין החותכת.
כמה חמלה לפרה   (01.12.17)
16. "שהפרה לא תסבול בדרך לצלחת" - אוי נו באמת
איש ערכים   (01.12.17)
את סיפורי אלף הלילה ולילה שלך תספר לאחרים..
חלק גדול מבשר פרה בארץ מקורו בעגלים זכרים "שזוכים" לחיות שנה אחת בטרם הגיעם לצלחת המסריחה שלך, וגם בשנה הזאת הם רוב הזמן בכלובים, לטעמי הסבל הכי גדול שלהם הוא גניבת החיים שלהם בגיל כל כך צעיר על ידי יצורים כמוך.

אם אתה באמת רוצה שהפרה לא תסבול אז אל תאכל אותה!!!

אני מפנטז על היום בו האנושות תהפוך למס' 2 בשרשרת המזון ותזכה לאותו יחס "הומני" שהיא מפגינה כיום כלפי בעלי חיים.
17. סוף סוף קוראים לילד בשמו - טבח!
איתי ,   תל אביב   (01.12.17)
סלחו לי מלאכתו בשום צורה לא מזכירה בישולי שף, תודה. עם זאת, יש לומר כי הבחור יודע להכין בשר.
18. "בת זוגתו"? הם לא מאורסים?
יניב   (01.12.17)
טבח ופמיניסטית זה שילוב מעניין
19. מסתננים פושעים צריך לגרש ולא להעסיק במסעדות. די לדמגוגיה!
אין שום סיבה בעולם ,   שהם יישארו בישראל   (01.12.17)
די לדמגוגיה ולעשיית רווחים על גבם של תושבי השכונות המסכנים. אין פה שנאת הזר, יש פה רצון להפסיק את ההתעמרות בתושבי השכונות, שהם אזרחי המדינה הוותיקים, ששירתו בצבא ושילמו מיסים כל חייהם.
נמאס מהקשקושים של המסעדנים.
נקו את המטבחים שלכם, תנו לעובדים מדים נקיים ומקום נקי להחליף בגדים ולנוח מדי כמה שעות, העיפו את כל המסתננים, ותראו שתקבלו עובדים הרבה יותר איכותיים ואיכפתיים.
20. תותח על חללð゚ムマð゚ムマð゚ムマð゚ムマ
(01.12.17)
21. יונתן טבח או שף זה לא משנה אתה מוכשר.
אלי   (01.12.17)
קרעת אותי בקטע של מי יאכל בבית שחי הזה...אבל אכלתי וזה היה מושלם בהצלחה ברמת אביב
22. ממש לא נכון
אני   (01.12.17)
אין שום דבר רע בבשר אדום. אם אשניםם מקבלים מחלות וסרטן, זה כי הם אוכלים בשר מעובד, והבעיה היא שוב לא הבשר, אלא התוספים שהם מוסיפים לו כגון פוספטים, ושאר זבל.
23. תותח
חמי 13   (01.12.17)
היי יהונתן, כל הכבוד, נראה טוב לגבי שף אתה צודק, כל אחד בישראל הוא שף בהצלחה Hemi 13
24. יקר רצח בקצבית המיטמרקט והבשר רגיל לא משויש
מעילונז   (01.12.17)
רק פרבומות ויחצי ציבןץור
25. אין ספק יהונתן בורוביץ גאון בתחומו.
מיכל אנסקי.   (01.12.17)
26. אין אף מילה על כמה שהוא חתיך ???????
טל   (02.12.17)
חתיך אש
27. יש שם מלצר אחד חברמן אש!
חזי מיפו ,   יפו ציינתי   (02.12.17)
נסו ותגלו
28. נתן תשובות לעניין. קפה 48 היתה טובה, שיהיה בהצלחה
עירית   (02.12.17)
ההיטל של הממשלה מטופש.
29. למדתי ביום חמישי אצל השף נתי בן סיבוני יזמות עיסקית.מכלל השף
קארים סעיד   (01.12.17)
30. לא מכיר אותך.בכל אופן תצליח.
ראטטוי   (01.12.17)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה