|
|
|
|
|
4. בצרפת אנחנו משתמשים בהם כבר כ 30 שנה.
moshe Leon , |
צרפת |
|
(12.12.17) |
כל השטחים המוגדרים כשטח אורגני משתמשים בתולעים לקומפוסט במקום דשן רגיל שהוא לא ביו.[כיום 30 אחוז משטחי החקלאות באירופה נחשבות כביו]
|
|
|
5. מניסיון התולעים האדומות מאוד טעימות בתוך יוגורט..מתפצח בפה
|
|
|
6. סליחה, אבל קיבוץ דברת לא מייצרים הומוס מזה שנים?
|
|
|
7. עלו והצליחו - לא צריך כימיקלים, יש הכל בטבע
|
|
|
8. יעקב פולאק ממבשרת ציון עושה את זה שנים רבות
|
|
|
9. שיטה ישנה מוכרת ונפוצה אין שום חידוש
|
|
|
|
|
|
|
איפה אפשר לקנות את התולעים האם הם מתאימים לקומפוסטר מישפחתי בגינה ?
|
|
|
אני משתמש כבר 20 שנים בהומוס של דברת
|
|
|
|
|
15. מה בדיוק החידוש? עסק ישן משנות החמישים
התולעים הללו הובאו בשנות החמישים ע"י משרד החקלאות. הרעיון היה שהתולעים יוזנו מהפרשות הפרות והתרנגולות וישמשו מזון עשיר בחלבון לתרנגולות שבאותה תקופה גם הן סבלו מהצנע וממחסור בחלבון. מאז יש המון יצרנים, חלקם גדולים חלקם ביתיים. כל אחד יכול לגדל בקומופסטר בבית שלו.
|
|
|
16. מה זה מעניין אם זה כשר או לאו
זה טעים, זה מה שחשוב!!!!
|
|
|
לפחות 40 שנה מייצאים בישראל הומוס ואין כאן כל חידוש למעט קידום מכירות של משהו במסווה של חדשנות ...
|
|
|
18. תמיד ידעתי שיש משהו מאחורי החומוס.
|
|
|
19. הכי גרוע? חצי תולעת...
|
|
|
20. אם לא מקומיות יפלשו למערכות הטבעיות ויהרסו את הקרקע הטבעית?
|
|
|
21. גידול תולעים אינו חדש - שתהיה לכם הצלחה רבה, מוצר מעניין
אמנם אין כאן שום חדשנות אבל זה מוצר מבורך. שתהיה לכם הצלחה רבה
|
|
|
22. כתבה נהדרת לחקלאות מצויינת כל הכבוד
|
|
|
23. יאכן יש הכל בטבע! שאפו לטוף מרום גולן והמשפחה מאבני איתן
גיורא , |
עמק הירדן |
|
(13.12.17) |
|
|
|
24. יש לי כאלו בקומפוסטר כבר 10 שנים. לא המצאתם כלום
|
|
|
25. מתי אפשר יהיה לקנות ואיפה?
|
|
|
26. לאחרונה הוספתי הומוס לקומפוסטר
|
|
|
27. זה ממש לא חדש. קיבוץ בעמק בית שאן מייצר כבר שנים זבל הומוס.
|
|
|
28. מזכיר את האוכל בקופיקס.
אכלת ? שילשלת ! |
|
|
(13.12.17) |
|
|
|
29. חוות תולעים אדומות. חפשי בגוגל
עושים גם משלוחים.
|
|
|
עלות משלוח למרכז האם ניתן לטייב אדמה עם הדשן הזה
| |