אוכל  מדורים  יין, אלכוהול וחיי לילה
האיש שהביא את היין המבעבע לאיטליה
טל חוטינר ותיקי גולן
פורסם: 28.12.17, 10:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-4 דיונים
1. עדיף פרוסקו...
(28.12.17)
2. הפרוסקו קיים מזה מאות שנים בצפון מזרח איטליה
שיינדלה   (28.12.17)
היין המבעבע PROSECCO נפוץ מאד באיטליה וב15 השנים האחרונות גם בארצות הברית ובאנגליה. שמו מופיע לראשונה במאה ה16 ובאופן מפורש במאה ה18 כאחד היינות המפורסמים של איטליה. איטלקים ממחוז ונציה לא שותים שמפניה ובכל ערב מחסלים בקבוק פרוסקו. בעשר השנים האחרונות היין התוסס הזה זכה להצלחה עצומה בארצות מערביות שלא ידעו כלל על קיומו לפני כן.
3. זה עם אחוז נמוך של אלכוהול...
מהצד איטלקי   (30.12.17)
4. שמפניה זה רק מחבל שמפיין
W   (30.12.17)
הצפרדעים הוציאו על זה פטנט, כל השאר זה יין מבעבע
חזרה לכתבה