אוכל  מדורים  עולמות מתוקים
מתכון לעוגת גזר ואגוזים
רוני ונציה
פורסם: 11.02.18, 09:00
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-11 דיונים
1. מרוב הסוכר, השמן והשומן הרווי אפשר להיות חולים
רעל מזוקק   (11.02.18)
2. ובשבוע הבא
מאור   (11.02.18)
עוגת נסורת וטיט
3. מכינה העוגה עם 1/2 כוס שמן ו1/2 כוס מיץ תפוזים +גרידת הקליפה
ציונה ,   משפר הטעם וחוסך שמן   (11.02.18)
4. מוצאת הציפוי החלבי מיותר ולא קשור למהות העוגה
ישראלה   (11.02.18)
5. עוגת גזר טבעונית תתקבל בברכה
(11.02.18)
6. דווקא בלי הגזר,השמנת,החמא הסוכר יוצאת אחלה עוגה
(12.02.18)
7. נראה מדהים רוני!!
מאיה ,   רמת גן   (12.02.18)
את אלופה !! כל פעם מחדש :-)
8. מסכים שאפשר לגמרי לוותר על הציפוי. אם זאת המתכון נראה נהדר
סער ,   מרכז   (12.02.18)
9. רק מחמאות - הכנתי ויצא מדהים
ש ,   רמת גן   (12.02.18)
הכנתי למסיבת יום ההולדת של חברה שלי. העוגה חוסלה תוך דקות ולא היה אחד שלא החמיא לי על המתכון.

תודה לך רוני!
10. זה אחד המתכונים הגרועים ביותר = סך של 7360 קלוריות, 568 גרם
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (12.02.18)
זה אחד המתכונים הגרועים ביותר = סך של 7360 קלוריות, 568 גרם שומנים, 2050 מ"ג נתרן! חזירות במיטבה וסכנה בריאותית !!
זה שווה לכל מנה מ 8, 920 קלוריות, 71 גרם שומן, 256 מ"ג נתרן ... WOW, WOW !!! אפילו כ 10 מנת זה עדיין המון !
למה מלח באפייה מתוקה ???
30% גבינת שמנת ??
כל כך הרבה שמן ??? שומן זה שומן ב 1 = גרוע מאוד !
וכו ???
71 גרם שומן כבר עולה על 64 גרם לאישה ביממה! הקלוריות הן כמעט חצי ליממה עבור אישה
המסקנה: ישר לרופא, וישירות לקבר ...!
רוני ונציה - חזרי לאפייה של היום, כפי שעשית פעם, כאשר "נולדת מחדש" !!! זה מתכון טיפוסי שלך, מלפני ה"לידה" = זוועה !
11. מניסיוני ברוב העוגות אפשר להסתפק בחצי כוס שמן
חובבת אפייה   (14.02.18)
בבחושות ובטורטים אין צורך בכל כך הרבה שמן. לגבי עוגיות ועוגות דחוסות על בסיס חמאה כמו בראוניז, זה כבר סיפור אחר, ויש צורך בשומן מוקשה (חמאה או מרגרינה) כדי להשיג את המרקם הרצוי. למי שרוצה להפוך את העוגה לנטולת ביצים, בעוגות בחושות ניתן להמיר את הביצים ברסק תפוחים או במעדן סויה או בטחינה - תלוי בהתאמה לטעמי העוגה. בטורטים שבהם מקציפים את החלבון הבנתי שאפשר להשיג את האפקט ע״י שימוש בחומץ וסודה לשתייה, אבל לא ניסיתי אישית.
חזרה לכתבה