אוכל  מדורים  מתכונים
כל אחד יכול: לחמניות לשבת מארבעה מרכיבים בלבד
רותי קינן
פורסם: 29.12.17, 11:14
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 30 תגובות ב-25 דיונים
1. אצלנו בכפר טודרא טומנים שינקן וגבנ"ץ בתוך פופאוברס, מעדן !
(29.12.17)
2. קמח רגיל או קמח תופח ?
ג׳   (29.12.17)
3. לחמניות ליהודים בשבת ? ומה עם לפות לעיראקים ולערבים בעיד אל
(29.12.17)
4. האם קמח רגיל או תופח, מה אפשר לשים במקום חלב, שיהיה פרווה???
זיו   (29.12.17)
5. טיבעונים
פלג   (29.12.17)
איך להכין פופס 'שכאלה לטיבעונים����
6. שאלה
רותי ,   תל אביב   (29.12.17)
האם אפשר להחליף את החלב, בחלב סויה או מים? בשל רגישות לחלב
7. מומלץ לשלב גם גבינות קשות בשביל הטעם והערך התזונתי.
(29.12.17)
8. ניתן גם עם חלב סויה או חלב קוקוס?
סתם   (29.12.17)
9. מאפינס
חגי   (29.12.17)
האם משתמשים בקמח לבן רגיל או קמח תופח ? תודה
10. קוראים לזה יורקשייר פודינג לא popovers.
צח   (29.12.17)
מספיק להמציא את מה שקיים...
11. לו היה קמח תופח מן הסתם היה כתוב כך
לטרולים   (30.12.17)
מילא שאלות על תחליף חלב
12. ממש לא.
שחר   (30.12.17)
13. יצא לך לא טוב לפי התמונה.
שי   (30.12.17)
14. הכוונה לקמח תופח מן הסתם
אבקת אפייה   (30.12.17)
15. המתכון שלי ללחמניות מארבעה מרכיבים
חיים   (30.12.17)
המצרכים הדרושים: אוטו, זמן, כסף ומאפיה.....אופן ההכנה: נכנסים לאוטו ונוסעים למאפיה (לזו שאנחנו באמת אוהבים 50 דקות), משלמים כסף ומקבלים לחמניות טריות וחמות....בתאבון.
16. מומלץ לראות יום שישי בערב אצל העיראקים .עם פיתות לאפות ועמבה
גביר   (30.12.17)
עם מוזיקה ערבית.שש-בש.מגוללים מסבחות (חרוזי תפילה מוסלמי) האפנדי משופם על כורסה מרופטת כורסת .ועם מבטא גהגהגהגנגהגה. "אהלן וסהלן" מרחבא .
17. אני לא מביןבשמיל מה זה?, מתכון ומוצר מיותר , לא?
רונן   (30.12.17)
18. נראה נורא
(30.12.17)
19. יצא לך דפוק והתעצלת להכין מחדש?
חיים ,   מרכז   (30.12.17)
20. 300 מ"ג נתרן בכל אחת = הרעלת מלח = שגעון = טירוף.
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (30.12.17)
21. לחמניות קטנות
שרית   (30.12.17)
לאחת שלא אופה בכלל
ניסיתי ויצא מעולה . אני עפה על עצמי יאמייייי
תודה על המתכון .
22. זה הכי טוב שיצא לברנר?
צלמניה   (31.12.17)
מקווה שהוא עשה את זה בהתנדבות. שקל לא צריך לשלם על תמונות כאלה. מביך ממש
23. מכל עדות ישראל היהודים.העחראקים מוקצים מחמת מיאוס העתק איסלא
(31.12.17)
24. הכנתי - לא טעים.
מה זה משנה?   (31.12.17)
25. הכנתי (עם שידרוג) ויצא מעולה! הנה
ז'קלין   (31.12.17)
מה שעשיתי : (מאחר וממתכון אחד הבנתי שיוצא מעט, עשיתי כמות כפולה).
השידרוג × 2 ו פרווה :
1 כוס קמח כוסמין
1כוס קמח שקדים טחונים
1 כוס מיים
1 כוס מיץ מנדרינות טיבעי(אפשר תפוזים)
4 ביצים
1/2 כפית מלח(כן, לכמות הכפולה)
מרחתי ממש מעט שמן בתבנית השקעים
והשאר לפי ההוראות. זו הגירסה הבריאה שלי. יצא טעים ועם מרקם אוורירי. ממליצה. דלישס!!!
תודה על הרעיון הבסיסי!
חזרה לכתבה