אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
מאפה במחבת: ארז מכין מאפה פשוט מבצק יוגורט
ארז קומרובסקי
פורסם: 01.01.18, 09:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 50 תגובות ב-31 דיונים
1. איכות הצילום איומה ונוראה, הסאונד בלתי נסבל, מזל שארז תותח
eyal avrahami   (01.01.18)
כזה ומציל את המצב.
בחייכם, זה ממש מביש להעלות סרטון כזה. טיפה כבוד לצופים. נשמח לראות את ארז אבל בצורה טיפה יותר מכובדת מהסרט הזה.
2. ארז מקסים.
(01.01.18)
3. נראה טעים, אפשר לקנות את זה בדוכני אוכל דרוזי
(01.01.18)
4. gozleme
אורלי ,   תל אביב   (01.01.18)
אני מטורקיה במקור ובבתים הפשוטים בהם מכינים את המאכל הזה אין פקורינו ואין פרמזן. הם משתמשים רק בגבינה בולגרית מלוחה וזה יוצא אחלה. נסו.
5. מתה לגור במטבח של ארז המקסים.
גרגרנית   (01.01.18)
6. יצא מעולה, תודה!
הכנתי   (01.01.18)
7. למילוי תרד או עלט עם גבינה מלוחה
גוזלמה   (01.01.18)
8. יעבוד גם עם מחבת אלומיניום או שחובה מברזל? מה היתרון?
אייל ,   ירושלים   (01.01.18)
9. ח צ' א פ ו ר י !!!!
דרומי ,   דרום   (01.01.18)
10. להחרים את מוצרי חלב הארץ!!!
ליבי   (02.01.18)
ארז למה אתה בוחר לפרסם יוגורט מהמחלבה "חלב הארץ", שנמצאת באחת ההתנחלויות האלימות והעושקות ביותר בגדה - סוסיא. מספיק לכתוב את שם ההתנחלות בגוגל ולאתר צילומי וידיאו של האלימות שמפעילים שם על רועי הצאן הפלסטינים מדרום הר חברון, ומהישוב סוסיא הפלסטיני בפרט - מועמד תמידי להריסה ונטול תשתיות מהסוג שסוסיא ההתנחלות, ומחלבות סוסיא בפרט, מתהדרות בהן.
המחלבה מתאמצת להסתיר את הפרט הזה במיתוג שלה באתר, שם המילה סוסיא לא מוזכרת, אלא רק תיאור פסטורלי של מחלבה "בספר המדבר" - כאילו הוקמה במקום מרוחק ולא מיושב, בדיוק כמו התמונה שהמתנחלים שם, שעושים מאמץ כבר שנים לנשל את תושבי המקום הפלסטינים מאדמתם, שואפים להציג (אבל הסתרת הפרט הזה לא מושלמת, למי שיבדוק את תעודת הכשרות באתר המכובס שלהם).
אל תתנו לזה יד - יש בארץ שפע מחלבות איכותיות שלא מתקיימות על בסיס של גזל ואלימות!
11. "המתכון של ארז קומרובסקי שישנה ל"... - לא, זה לא משנה את הרע
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (02.01.18)
"המתכון של ארז קומרובסקי שישנה ל"... - לא, זה לא משנה את הרעלים שלו של המלח !! זה מסוכן מאוד "שף בעל ידע" ...! זה הרגל רע מאוד שלך!
אם כי זה סעיף מזון ולא סעיף בריאות, אין לך את הזכות להרעיל את הגוף - תחזור לבית הספר...
לידיעתכם, כל אחד מ 5 מכיל 1400 מ"ג נתרן = כמעט הקצבה היומית המומלצת על ידי Health Canada, ואשר זה עדיין יותר מדי - וכבר ממאכל אחד !
גם אם לא נשתמש במלח, זה עדיין משאיר 920 מ"ג נתרן בכל יחידה - הרבה יותר מדי במאפה!
המתכון מצוין, אך ללא מלח וכמות גבינות מופחתות בהרבה מאוד.
12. מה זה קמח רב תכליתי ?
אני   (02.01.18)
13. I made it yesturday
Guy Ben-Ary ,   Australia   (03.01.18)
It was sooooooo good. Incredible. Simple... and boom !
14. יצא פצצה!!
לין   (03.01.18)
הכנתי אתמול.שיניתי את המילוי.שמתי גבינת חלומי מגוררת ופרמזן והמון עירית ובצל ירוק.אין לתאר את הטעם.מעולה
15. למה "להניח בצד ל 60 דקות.." אם אין שמרים ואין תפיחה ???
tal   (03.01.18)
16. הכנתי, יצא מעולה! מתכון מומלץ
אייל ,   ירושלים   (04.01.18)
יצא בדיוק כמו שמתואר במתכון. באמת לא קשה להכנה.
יצאו לי 9 חתיכות.
הייתי צריך להוסיף עוד קמח כי הבצק היה לח מדיי. כנראה שזה קשור בסוג היוגורט שקניתי.
הוספתי תרד ובצל סגול למלית.
באמת מתכון מעולה ומומלץ.
17. שאלה למערכת YNET - אשמח לקבל תשובה.
אופה   (05.01.18)
המתכון נראה נפלא, אך מדוע כמויות הקמח והיוגורט אינן מדוייקות? בכמות היוגורט, האם מדובר בכוס סטנדרטית בנפח של 240 מ"ל? בכמות הקמח, האם צריך לעבוד לפי כמויות סטנדרטיות, משמע - כוס קמח = 140 גרם קמח? בסרטון נראה שקומרובסקי לא עובד לפי כמויות, הוא פשוט לקח את כוס הזכוכית שהייתה הכי קרובה אליו. אשמח להכין את המתכון אך אני זקוקה לכמויות מדוייקות. בגבינות רשמתם את הכמויות בגרמים אך דיוק בכמויות הבצק הרבה יותר חשוב. תודה רבה.
18. לליבי
אושרית   (07.05.18)
ליבי יקירה

אותנו זה לא מעניין... אולי לך זה חשוב

אבל בזה שאת קוראת לחרם על המחלבה, את בעצם גורמת לערבים שעובדים שם להיות מובטלים.

חבל, עושה רושם שאת דואגת להם כ"כ...

ותאמיני או לא.
לערבים יש פה והם יודעים להשתמש בו טוב מאוד- גם אם זה במחיר השקר.

תבדקי אותי.
19. האם אפשר להכין בצק מראש ולשמור במקרר למשך לילה?
מיכל   (04.10.19)
20. לפי סעיף 2 צריך לרדד את הבצק אחרי המילוי?מאד לא ברור.
דפי   (04.12.19)
21. קמח
אורית יהודה   (04.12.19)
אפשר קמת שקדים במקום קמח רב תכליתי ?
22. יצא מעולה !!!
מיכל שטרן ,   חיפה   (05.12.19)
ארז, אתה גאון. יצא טעים וכייפי. קל להכנה, טעים והריח בבית משגע !!!! תודה !!
23. נפח, לא משקל
נעה ,   צפון   (05.12.19)
את לא צריכה כמות בגרמים, את צריכה שיהיה יחס מסוים של נפחים. משקל הקמח לא אמור לעניין אותך פה.
24. לא הבנתי את הבצק רשום רק קמח רב תחליטי כמה ? וחוץ מהקמח?
שוש   (07.12.19)
מה יש בתוך הקמח ? מים? שמן? כלום רק נטו קמח
25. אתה תאכל את זה. דש למצנטר.
פחימה   (07.12.19)
26. המאכלים והמתכונים של ארז פצצה!!
(09.12.19)
אין על ארז!!!!
27. נטור
מאיר קאופמן   (09.12.19)
יצאה אש!תודה רבה ארז
28. מרדדים שוב ...
סבתא ,   חדרה   (28.01.20)
האם מרדדים שוב עם המילוי? זה לא נראה כך לפי הצילום.
29. טעיםםם
שני   (05.04.20)
30. טעות
אנה   (17.06.20)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה