אוכל  מדורים  חדשות האוכל
סיור אוכל בשווקים של תל אביב
לין לוי
פורסם: 31.01.18, 17:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 51 תגובות ב-41 דיונים
1. שוק רוטשילד הכי ידידותי. כואב לי עליו. הלוואי שיישאר
שוקי   (31.01.18)
אוהב גם את לוינסקי
2. כמה עולה לפרסם?
למה לא כתוב כתבה פרס ,   פרסומית?   (01.02.18)
3. השווקים המפונפנים
חולד   (01.02.18)
למעט התקווה לווינסקי והכרמל - אינם שווקים. אולי "שווקים" וגם זה יותר מדיי להם.
4. עשינו סיור שוק בכרמל עם מסטרשוק ונהננו
גיא ברוך   (01.02.18)
חפשו את מסטרשוק - חברה של מדריכים שמכירים את כל הפינות הנחבאות בשוק
5. שכחתם את חיים רפאל ואת לופו
בנצי   (01.02.18)
6. שוק הכרמל
רונן   (01.02.18)
נראה לי ששכחתם את החומוס של שלמה ודורון..."מוסד" שקיים מ 1937 עם חומוס פול ושקשוקה מעולים...
7. אימפרייה
יאיר   (01.02.18)
ואווו. תל אביב אימפרייה בתחום הזה בקנה מידה עולמי!!! כבוד. תחשבו היכן יש עוד היצע כזה בערים אחרות בחו"ל , שלא נדבר על המגוון והאיכות.
8. המחירים
מדד   (01.02.18)
לצרכן הממוצע המחירים גבוהים מאוד וחבל.
9. על העכברושים בשוק בגודל של בנאדם
ואף מילה   (01.02.18)
מקום מטונף ומסריח לאכול
10. לא דיברתם על השוק הכי מפותח בתל אביב...
אנונימוס   (01.02.18)
שוק בשר !! :)
11. ת"א מסריחה מריח של שתן. באאא...
(01.02.18)
12. עדיין לא משתווה לשווקים בעולם, באירופה, במזרח ובדרום אמריקה
נגה   (01.02.18)
בארץ חסרה המסורת רבת השנים, שנותנת לשוק צבע ייחודי משלו.
השווקים שלנו נראים כמו גרסה סטרילית ויקרה לדוכני אוכל אמיתיים בשווקים בעולם, וחבל כי יש בארץ הרבה סוגי אוכל אוטנתיים ויחודיים.
13. הכי אני אוהב בשוק שוארמה חמורים או חתולים
אורן   (01.02.18)
14. גם לי יש מסעדה ואני רוצה עליה כתבה. כמה זה עולה?
מירי   (31.01.18)
15. מסעדת כרמלה לאוכל תימני היא הותיקה יותר
כרמלה   (31.01.18)
כרמלה מסעדת אוכל תימני בשכונת התקווה. המרקים של חנה הוקמה לפני שנה שנתיים בנסיון לגנוב מהמוניטין של כרמלה.
16. השווקים של ת''א מאוד יקרים לעומת שווקים אחרים בארץ
זה לא שוק זה שחיטה   (01.02.18)
17. ישראל מדינת העולם השלישי בתחום הזה כי
אבי   (01.02.18)
אין פיקוח על המסעדות והדוכנים אתה אוכל ויוצא עם שילדים במקרה הטוב במקרה הרע אתה מאושפז עם חיידק טורף בכל העולם המערבי יש פיקוח על המסעדות והדוכנים בנויורק למשל יש ביקורות פתע של משרד הבריאות והם נותנים דרוג שחייב להיות תלוי בחוץ ובעל המקום יכול להשתפר אם לא לפחות אנחנו יודעים שהוא מלוכלך
18. שרונה ריק מקונים והעסקים נסגרים-השוק ממש התרוקן
מחירים בשמיים   (01.02.18)
19. הפאלודה הזו ניראת כאילו מישהו גמר בכוס
(01.02.18)
ושם אותה במקפיא
20. עוד פעם תל אביב? טחנתם כבר...נמאס עושה רושם ynet הופך למקומו
(01.02.18)
משעמם כבר ונדוש...
21. אין כמו אוכל הרחוב הכל מחלות וחיידקים ולכלוך מתאים לגרגרנים
אני   (01.02.18)
22. Obie's פרוש השמנת ייתר...+50% מהאמריקאים כאלה ועכשיו
Yasu   (01.02.18)
זה בדרך לישראל כי מה שקורה באמריקה זה כשר למהדרין ואנחנו רוצים להיות כמו אמריקאים + לבריאות
23. 4 השווקים האחרונים בכתבה אינם מעניינים...
אלי עזר   (01.02.18)
24. שוק שרונה מרקט
גבי   (31.01.18)
שוק שרונה מרקט הוא העצם ניסוי מופלא של האחים גינדי שבאים לבדוק כמה עסקים שונים ניתן לדחוס לשטח אחד. הניסוי שלהם הוכיח שאם מנטרלים מקומות ישיבה ושולחנות ניתן לתת לכל עסק 2.8 מטר רבוע וזה עדיין יעבוד.
תל אביבים אולי לא באים לפה כבר, כנראה אחרי שגילו שהמחירים בשוק הם בדיוק המחירים אותם ישלמו בשוק אמיתי מוכפלים בשתיים. עכברי המקום לעומת זאת עדיין שומרים אמונים למקום ונוהגים להתרוצץ במתחם בהמוניהם.
מומלץ!
25. הבסטה- מסעדה פלצנית, יקרה ובכלל לא בתוך השוק
רונן   (01.02.18)
מה אתם עושים יחסי ציבור למסעדה עקרונית המגישה אוכל בסיסי (וטעים מאוד) במחירים מופקעים
ישבתם שם בכלל?, צריך לשבור תוכנית חיסכון כדי לצאת שבעים, במיוחד עם שותים קצת יין ליד.
המסעדה בכלל לא בשוק אלא בשוליו. לעומת זאת יש בשוק אוכל מדהים במחיר סביר כמו בפינת הכרמל והשומר (בשתי הפינות) או בפינת הכרמל ורחוב שפר. אוכל טרי טעים ולא יקר.
די עם יח'"ץ לעושקים
26. מתי תגדל?
מרקו בן לולו ,   בבית   (31.01.18)
תבין אתה לא כתב מקומון קטן לחברה שלך תציין מי כשר (תתפלא אבל לרוב האוכלוסיה ה מאוד חשוב)
27. מאמרי אוכל ומאמרי דיאטה - תמיד יש על מה לכתוב.
אוכל, קדימה אוכל!   (01.02.18)
28. כל השנים אני קונה רק בשוק התקווה הנפלא.
איב ,   גבעתיים   (01.02.18)
29. די,תתבטלו פחות בשוק ותתנדבו לעזור לילדים עניים בשיעורי בית
יוני   (01.02.18)
30. ת"א היא העיר הכי פלצנית בעולם
אלי ,   אילת   (01.02.18)
לדוגמה,"ממליגה" (דייסת תירס) ברומניה זה אוכל של כפריים עניים,כאן מעדיפים לקרוא לזה בשם האיטלקי שלו "פולנטה" כי זה נשמע יותר סקסי וזה מאפשר לגבות עליו 50-60 שח' ועוד כהנה וכהנה מאכלים בסיסיים ביותר בארצות שלהם שכאן עושים מהם סיפור גדול כדי לגבות עליהם מחיר מופקע וכל זה כמובן מוגש על מצע של חיידקים מסוכנים ביותר כי היגיינה זה ממש לא הצד החזק כאן,הצד החזק כאן זאת החמדנות לכסף שלכם.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה