|
|
|
2. ניסיתי למצוא את השאריות,לא הצלחתי
אופס מצאת,נשארו לי 2 קילו קישואים זה כשקניתי טנדר מלא קישואים ככה כמה נפלו בדרך ,איזה מזל וגם נשארו לי 200 גרם גבינת פקורינו , ככה אני תמיד קונה משלוחים גדולים . לא יודע לתכנן כמויות
|
|
|
מתי במהלך הבישול מוסיפים את כוס המים ? האם בשורה האחרונה של המצרכים צריך להיות כתוב "מלח" ובטעות כתוב "מים "?
|
|
|
4. פטנט שלי לניצול שאריות
כאשר אני מבשלת מאכלים ברוטב (עוף בשר וכו'), אני אוספת את כל הרוטב שנשאר בסיר אחרי הארוחה, ומקפיאה בקופסאות.
בשעת הצורך אני משתמשת בזה לבישול פסטה משודרגת: מפשירה את הרוטב , ומביאה לרתיחה. ואז מוסיפה את הפסטה, ומבשלת ביחד כ-10-15 דקות.
פעמים רבות אני משתמשת ברטבים ממספר מאכלים שונים.
הפסטה יוצאת פצצה !
|
|
|
|
|
|
|
7. קצת יומרני לקרוא למצרכים שבמתכונים "שאריות",לא לכולן
יש בבית "במקרה" גבינות מיוחדות או יקרות, צנובר, (שעולים 15 ₪ ל 100 ג', כלומר 150 ₪ לקילו! וקונים למטרה ספציפית), ובצק פילו. אלה מתכונים לכל דבר ועיניין שצריך לקנות מראש את המצרכים להכנתם. שאריות זה יותר מה שנשאר בסיר היום, ומנוצל מחר
| |