אוכל  מדורים  מתכונים
תבשילים עם עשבים מהמטבח הערבי
ynet
פורסם: 05.03.18, 09:21
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-26 דיונים
1. רקפת היא צמח רעיל
קרן ,   מרכז   (05.03.18)
2. עכוב ורקפת צמחים מוגנים
עכוב הוא צמח מוגן   (05.03.18)
3. עקוב הוא צמח מוגן בארץ ואין לקטוף אותו.
מאור   (05.03.18)
4. עכוב צמח מוגן
שומר סביבה   (05.03.18)
עכוב מוגדר היום כצמח מוגן
טעים מאוד - אבל בסכנת כליה עקב ביקוש וקטיף יתר

עדיף לשמור משהו לדורות הבאים
5. מה הכוונה ב"עשב של השכנים"?
מישהו ,   תל אביב   (05.03.18)
מה הכוונה בכותרת "העשב של השכנים"? האם אין מדובר בחלק מאיתנו, ילידי המקום הפלסטינאים/בדואים/דרוזים/שומרונים וכולי? אם לא מדובר בחלק ממכם, חברי הפרוייקט הציוני, מדוע שלא תחלקו באופן הוגן את המפה, כקולוניאליסטים של אתמול, ותספקו להם את האוטונומיה הדרושה להם בשביל להיקרא "בעלי הבית" ולא "השכנים התמידיים"?
6. עכוב ורקפת הם לא צמחים מוגנים? טמקא, תתביישו.
(05.03.18)
7. פארפחין עורר בי גל של געגועים לבית הורי, מעל 55 שנים,,,,,,,,
דודידו ,   חיפה   (05.03.18)
שלא טעמתי וגם לא ראיתי פארפחין גם לא בשוק של עכו שם אני רגיל לקנות עולש !!!!!!!.
8. עכוב כבר גידול חקלאי
זהר   (05.03.18)
המגיבים צודקים- העכוב הוא צמח מוגן. ואולי בגלל זה התחילו לגדל אותו בשדות חקלאיים..
9. אין עכוב בעזה!
(05.03.18)
10. לא לדאוג
אחמד   (05.03.18)
עקוב מגדלים אותו היום בחממות
11. עכוב אין בעזה
וואליד אל עבד ,   עזה   (05.03.18)
את זה אני יודע!
12. נראה אחלה אבל אני גר במרכז, מאיפה לעזאזל אני מביא את העלים!!
ron   (05.03.18)
13. צמחים מוגנים
בני ,   תל אביב   (05.03.18)
ממש גרוע מאוד שמעודדים קטיף ואיסוף צמחי בר מוגנים. בעונה זו רובנו נתקלים ב"מלקטים"
שמחסלים ופוגעים בצמחי בר מוגנים..די..
14. חמציץ צמח טעים וחמוץ קצת
עופר   (05.03.18)
בילדותי הייתי מלקט ואוכל ישר
הייתי גם קוטף פיטנגו מהשיחים שהיו גודלים ליד ביתי בדרך מהגן
עד היום אני זוכר את הטעם
15. אין על פיטנגו שיח עם פירות קטנים טעימים וחמצמצים
עופר   (05.03.18)
16. בילדותי הייתי קוטף הרבה פירות שהיו גדלים בשכונה
עופר   (05.03.18)
כל פרי היה גודל בעונה שלו
מנגו תפוחים ענבים סברס גויאבות
לכל שכן היה עץ פירות
17. אממ קשה לי לבשל את זה לבד:)
ספורטאית חטובה   (06.03.18)
18. נראה לכם, שאני אוכל לפרות שלי את האוכל??????
אבי   (06.03.18)
19. יפה , "מטבח ערבי"
לא חשוב   (06.03.18)
הפעם ויתרתם על "מטבח העם המומצא" ודייקתם.
20. לדעתי צריך לעשות מחקר אם אוכל ערבי גורם לאנשים לרצוח..
רני   (05.03.18)
21. מה שמוצג בתמונה אינו עכוב
סעיד   (05.03.18)
מה שבתמונה זה לא עכוב
22. לצערי הם קוטפים גם צמחיה מוגנת שאנחנו
(06.03.18)
כל כך משתדלים לשמור.
כבר התפאר פעם בטלביזיה השף של מסעדה ערבית מוכרת, שהוא הולך וקוטף מה שהוא צריך בשדות ולא מעניין אותו "שמור או לא שמור" ואף אחד מן המראיינים לא צייץ לטובת נוף ארצנו.
רדו כבר מההתלהבות והחנפנות הזאת.
23. ערה
זחאלקה   (06.03.18)
א.לרני/ערבים לא מכינים לחם מדם ילדים
ב.אלוהים ברא הכל לטובת האדם.מוגן זאת הגדרה נוגדת את הבריאה.
24. כל האינטיליגנטים מהימין...
שאול   (07.03.18)
קטיף וליקוט של ערבים בארץ ישראל נעשה לפני שאתה או אני ומשפחותינו הגיעו לארץ אלא אם אתה צאצא ישיר של בית שני בארץ ישראל.. ולא קרה כלום לצמחים אלו!! דבר שני רני אתה מטומטם שלא ברא השטן!! זה בדיוק מה שגויים אמרו על יהודים ואתה גזען מסריח בדיוק כמוהם!!!
25. נהיה אמיתים, האוכל הערבי לא טעים בהשוואה למטבחים אחרים
אחד העם   (07.03.18)
26. המטבח הפלסטיני אחד המשובחים בעולם. בליגה אחת עם האיטלקי
ענת   (07.03.18)
השאלה איפה קונים את כל הצמחים והעלים האלה.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה