אוכל  מדורים  מתכונים
מתכון למרק רגל תימני
ירון כהן
פורסם: 02.02.18, 09:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 106 תגובות ב-60 דיונים
1. לא טעים
שונא חוויג'   (02.02.18)
איכס
2. בדיוק כך אני מכין רגל קרושה . חוץ מהעגבניה
(02.02.18)
מסתבר שכל בני האדם אוכלים פחות או יותר אותם מאכלים .
יש הבדל קטן -
יהודי תימן אוכלים את זה חם עם ךחוח .
יהודי פולין משקעים בזה גם פרוסות
ביצה קשה וגזר , ואוכלים את זה קר
עם חלה טעימה וחזרת מעוררת .

בתיאבון .
3. שכחתם את הג׳חנון של יום שישי.
ש   (02.02.18)
אפשר מתכון??
4. אין אמונה בתימנים אפילו במרק הם שמים לך רגל...!!!
למביני עניין:   (02.02.18)
۩*)•※•☼•※•(*۩
5. מי שמבין עניין הוא בכלל צמחוני
צילה   (02.02.18)
6. לא מעניין
דודי ,   נתניה   (02.02.18)
פפריקה במרק נותנת מרירות אלא אם כן מטגנים את הפפריקה עם הבצל (את הפפריקה יש להוסיף ממש לפני סוף הטיגון)
7. וואלאק,אם כל הכבוד למרק רגל שפרסמתם.....
רבי יחיא צנעני שליטא ,   ראש האין   (02.02.18)
וואלאק,אם כל הכבוד למרק רגל שפרסמתם אני עושה מרק רגל עסלי כמו בבית אבא בסביוני צנעא וההבדל הוא שבנוסף לרגל של הפרה או הז'ירפה (מה שמוצאים בשוק) אני מערבב את המרק בתוך הסיר עם הרגל שלי אחרי שלבשתי נעלי פלדיום שש יום בלי להוריד.זה גם טוב לריכוך העור בכפות הרגליים וגם מוסיף למרק איזה פלאבור אותנטי משהו גוטה.

אסיים בברכת אהווווה לכולם
8. כדאי לקרא
עמי   (02.02.18)
מה כתוב,על עדת תימן
בשטר של המאה שקלים
תופתעו לטובה....
9. מה חסר?
ארי   (02.02.18)
איפה החילבה?
10. מה שיותר מנחם זה שתי רגליים של תימניה
יחיא   (02.02.18)
11. מאיפה אני אשיג עכשיו רגל של תימני?
יוליה   (02.02.18)
12. תימנים מכינים מאכלים מהחלקים הזולים והמגעילים ביותר
האמת המרה   (02.02.18)
יכינו גם מרק מחרקים אם צריך, ויתלוננו על המחיר...
13. 1 רגל פרה, חתוכה לפרוסות
בנאדם   (02.02.18)
14. עדיף
יהושפט ,   עין השוטף   (02.02.18)
מרגל רגל שוודי...
15. תימני אחד מגיע לניחום אבלים של מליארדר שנפתר , שואלים אותו ?
למה אתה בוכה ? ,   אתה לא מהמשפחה ...   (02.02.18)
על זה אני בוכה ... ענה התימני בגרון ניחר ...
16. איחס, מי שם רגליים באוכל יא מגעילים
(02.02.18)
17. רגל של תימני תוך מרק? אז תגידו מרק פטריות
בלעחס   (02.02.18)
18. אוכל תימני? איכס!!
(02.02.18)
19. רגל של פרה? כל הרגל...
מיכאל ,   ישימון   (02.02.18)
זה מים עם תבלינים. זה לא מרק!
20. בשבוע השואה לפרסם מתכון מרגל של בן אדם?
מחריד   (02.02.18)
זאת בדיחה עם טעם רע וגזענית. מה ההלצה בלהכין מרק מרגל של תימני? מה השלב הבא? פשטידה מכבד של פולני?
ביזיון
21. איפה גרגרי החומוס..
אשכנזי ,   דרום   (02.02.18)
22. מגיע במיוחד למרק הזה..
טעים   (02.02.18)
23. פשוט: אוכל תימני הוא אוכל מיועד לבהמות..ממש!!!
שאול מנהיים ,   שובת רעב   (02.02.18)
24. המרקים של חנה
ליאור עוקב   (02.02.18)
מומלץ בחום!!!
המרקים הכי טעימים בארץ!!!
תמיד שמגיע מאילת חייב להיכנס לאכול!!!
25. ה-מרקים!!!!
ליאור וקרן עוקב   (02.02.18)
המרקים הכי טעימים בארץ!! תמיד שמגיעים מאילת למרכז נכנסים לאכול ולהתענג תודה חנה וירון!!!
26. Hazak , Thank you
Shimshon   (02.02.18)
27. בינתיים מחר שבת בבוקר בכל המלונות +חדרים+אורחים+עובדים כ -ש
ד"ר רוזין   (02.02.18)
לפי סקר ארגון המלונאות ובכל שבת כל השנה מליונים אוכלים ג'כנון.זכוג ברסק מאכל תימני.
28. את הפרה זה קצת פחות מנחם!
אורסולה   (02.02.18)
29. אצלנו בפולניה משתמשים ברגלי תרנגולת, המהדרין משתמשים בחזיר
יאצק היועץ   (02.02.18)
30. תימני אמיתי מכין בסיר לחץ וחוסך גז וזמן
חצי תימני   (03.02.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה