|
1. מי שאוכל אכל או יאכל געפילטע פיש יהיה חכם ותרבותי כהאשכנזים.
רס"ר יפרח ושות' |
|
|
(05.03.18) |
|
|
|
2. מי בכלל רוצה לאכול אוכל מרוקאי
|
|
|
|
|
4. יש תחליף טבעוני ראוי ? אולי פטריות ?
|
|
|
|
|
6. במה זה שונה בדיוק מגוז'גיז'דה הבוכרי?
לא המציא שום דבר חדש.
|
|
|
7. האם יש לחכות שהמילוי יתתקרר ורק אז למלא ?
או שניתן למלא בעודו חם ?
|
|
|
8. אכלתי פעם אצל חברה . טעים רצח
|
|
|
9. נראה טוב... עשה אותי רעב
א.נונימי , |
מרכז |
|
(05.03.18) |
|
|
|
10. וכאילו אתה המצאת את זה? זה אחד ממתכוני הדגל של המרוקאים
צעירה ממוצא מרוקאי |
|
|
(05.03.18) |
ביום יום היו מסתפקים במילוי בצל מתובל ולעתים מוסיפים גם שומן בקר ובזמנים מיוחדים היו מוסיפים גם בשר טלה וצנוברים אמיתיים שאנחנו הנכדים ליקטנו מאיצטרובלים. אין בית מרוקאי שלא מכיר את ה'רעיון המהפכני' שהבאת כאן...
|
|
|
הבוכרים קוראים לזה גוזגיה
|
|
|
השילוב הזה היה מדהים, מענג, אלא כשהטרנד האנטי שומני פרח, אז אמא הפסיקה עם השומן ועדיין היה השילוב מטריף. ממליץ. מכאן ברור שארז לא שידרג את "הלחם" אלא העתיק אותו. וגם זה טוב שכך.
|
|
|
13. במרוקו אין "לחם מרוקאי" דומה לזה וגם אין מונח "לחם מרוקאי"
המצאה קומרובסקית |
|
|
(05.03.18) |
|
|
|
14. 50 אחוז שומן ועוד 50 אחוז בשר שמן
ומטגנים בשמן זית |
|
|
(05.03.18) |
|
|
|
15. לא כדאי לאפות על אבן טאבון?
דליה , |
מושב שרון |
|
(05.03.18) |
כמו פוקאצ'ות?
|
|
|
16. אין צורך בהטפחה קצרה לפני ההכנסה לתנור? ישר מכסה ולתנור?
|
|
|
17. חבל שעזב את המרכז, שף ברמה
|
|
|
18. אין דבר כזה לחם מרוקאי
זה לחם מזרח תיכוני שיש בכל האזור ובמקרה הקופים המטונפים גם עושים כזה
|
|
|
|
|
20. בגלל אנשים רדודים כמוך
אשכנזי , |
גבעתיים |
|
(05.03.18) |
יש שנאה ומלחמות..במיוחד בארץ.
איך YNET מאשר כזו תגובה?!?
גיבורה אחרי מקלדת..
|
|
|
אני חצי מרוקאי וחצי פולני אוהב את כולם וכולם אצלי המרוקאים והפולנים אוהבים מאוד אחד את השני כולנו יהודים ,בואו נשמור אחד על רעהו
|
|
|
22. איזה שנאת חינם בתגובות.תתביישו
|
|
|
23. קודם כל התגבות פה מזעזעות
בכל תרבות יש שילוב של בצק עם בשר. חזק מאד אצל הבוכרים וגם אצל הרוסים. פירוגי זה בדיוק זה - בצק עם בשר. אין פה שום חדשות ובכל זאת טעים רצח.
|
|
|
|
|
25. איך הוא הצליח להגיע לכזאת אפייה בבצק למטה
בתנור ביתי תמיד כל בצק שאני מכניס לתנור משחים רק למעלה בעוד שהלמטה נשאר לבן אך אפוי
|
|
|
26. פלא שהם הרוב בבתי הסוהר? גנבו את הגיזגיזה לבוכרים
|
|
|
27. מי שרוצה לעשות טבעוני
במקום בשר טחון מן הצומח ובמקום שומן כבש שמן קוקוס/שמן זית. גם יותר בריא וגם מוסרי.
|
|
|
28. אל תתקפו אותי זה לא מרוקאי זה יותר גוגגיזה בוכרי
ואני לא שייר לא בוכרי ולא מרוקאי
|
|
|
29. אנשים טיפשים, גזעניים, בהלם תרבות ! אבל לחו"ל אתם נוסעים.
|
|
|
|