אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כך תכינו לחם מרוקאי במילוי בשר ובצל
ארז קומרובסקי
פורסם: 05.03.18, 08:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 99 תגובות ב-43 דיונים
1. מי שאוכל אכל או יאכל געפילטע פיש יהיה חכם ותרבותי כהאשכנזים.
רס"ר יפרח ושות'   (05.03.18)
2. מי בכלל רוצה לאכול אוכל מרוקאי
מזרחי   (05.03.18)
3. נראה טעים...
(05.03.18)
4. יש תחליף טבעוני ראוי ? אולי פטריות ?
ענת   (05.03.18)
5. זה הרבה שומן
ד   (05.03.18)
6. במה זה שונה בדיוק מגוז'גיז'דה הבוכרי?
שירה   (05.03.18)
לא המציא שום דבר חדש.
7. האם יש לחכות שהמילוי יתתקרר ורק אז למלא ?
רעב   (05.03.18)
או שניתן למלא בעודו חם ?
8. אכלתי פעם אצל חברה . טעים רצח
רונית   (05.03.18)
9. נראה טוב... עשה אותי רעב
א.נונימי ,   מרכז   (05.03.18)
10. וכאילו אתה המצאת את זה? זה אחד ממתכוני הדגל של המרוקאים
צעירה ממוצא מרוקאי   (05.03.18)
ביום יום היו מסתפקים במילוי בצל מתובל ולעתים מוסיפים גם שומן בקר ובזמנים מיוחדים היו מוסיפים גם בשר טלה וצנוברים אמיתיים שאנחנו הנכדים ליקטנו מאיצטרובלים. אין בית מרוקאי שלא מכיר את ה'רעיון המהפכני' שהבאת כאן...
11. חולון
דני   (05.03.18)
הבוכרים קוראים לזה גוזגיה
12. זה טעים בטירוף.
אפי   (05.03.18)
השילוב הזה היה מדהים, מענג, אלא כשהטרנד האנטי שומני פרח, אז אמא הפסיקה עם השומן ועדיין היה השילוב מטריף. ממליץ. מכאן ברור שארז לא שידרג את "הלחם" אלא העתיק אותו. וגם זה טוב שכך.
13. במרוקו אין "לחם מרוקאי" דומה לזה וגם אין מונח "לחם מרוקאי"
המצאה קומרובסקית   (05.03.18)
14. 50 אחוז שומן ועוד 50 אחוז בשר שמן
ומטגנים בשמן זית   (05.03.18)
15. לא כדאי לאפות על אבן טאבון?
דליה ,   מושב שרון   (05.03.18)
כמו פוקאצ'ות?
16. אין צורך בהטפחה קצרה לפני ההכנסה לתנור? ישר מכסה ולתנור?
(05.03.18)
17. חבל שעזב את המרכז, שף ברמה
(05.03.18)
18. אין דבר כזה לחם מרוקאי
גגג   (05.03.18)
זה לחם מזרח תיכוני שיש בכל האזור ובמקרה הקופים המטונפים גם עושים כזה
19. אוכל של קופים
רונית   (05.03.18)
20. בגלל אנשים רדודים כמוך
אשכנזי ,   גבעתיים   (05.03.18)
יש שנאה ומלחמות..במיוחד בארץ.

איך YNET מאשר כזו תגובה?!?

גיבורה אחרי מקלדת..
21. די לריב
יוסי   (05.03.18)
אני חצי מרוקאי וחצי פולני
אוהב את כולם וכולם אצלי המרוקאים והפולנים אוהבים מאוד אחד את השני
כולנו יהודים ,בואו נשמור אחד על רעהו
22. איזה שנאת חינם בתגובות.תתביישו
יסמין   (05.03.18)
23. קודם כל התגבות פה מזעזעות
סמיילי ,   מרכז   (05.03.18)
בכל תרבות יש שילוב של בצק עם בשר.
חזק מאד אצל הבוכרים וגם אצל הרוסים.
פירוגי זה בדיוק זה - בצק עם בשר.
אין פה שום חדשות ובכל זאת טעים רצח.
24. יש בפנים פתק ליכוד
חחחח   (05.03.18)
25. איך הוא הצליח להגיע לכזאת אפייה בבצק למטה
כככ   (05.03.18)
בתנור ביתי
תמיד כל בצק שאני מכניס לתנור משחים רק למעלה
בעוד שהלמטה נשאר לבן אך אפוי
26. פלא שהם הרוב בבתי הסוהר? גנבו את הגיזגיזה לבוכרים
חחחחח..   (05.03.18)
27. מי שרוצה לעשות טבעוני
(05.03.18)
במקום בשר טחון מן הצומח ובמקום שומן כבש שמן קוקוס/שמן זית. גם יותר בריא וגם מוסרי.
28. אל תתקפו אותי זה לא מרוקאי זה יותר גוגגיזה בוכרי
יגאל ר   (05.03.18)
ואני לא שייר לא בוכרי ולא מרוקאי
29. אנשים טיפשים, גזעניים, בהלם תרבות ! אבל לחו"ל אתם נוסעים.
תשארו בבית   (05.03.18)
30. מלך הבצקים!!!
(05.03.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה