אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
כך תכינו לחם מרוקאי במילוי בשר ובצל
ארז קומרובסקי
פורסם: 05.03.18, 08:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 99 תגובות ב-43 דיונים
31. נראה טוב
אנסה בטוח   (05.03.18)
32. ממש בושה וחרפה
רחל   (06.03.18)
נתן מתכון ללחם וכמה רוע וגזענות יצאו מאנשים שינאת חינם,מי צריך אוייבים כשיש בתוכנו כל כך הרבהגזענים?
33. אין על האוכל המרוקאי.ומי שמנצל אותם הם האשכנזים במימונה ....
שרייבר.   (06.03.18)
הוצאות גדולות יש למרוקאים עד כדי עוני ולאחר מכן הם צועדי עם דגלים לכנסת לחם עבודה .לחם עבודה .שמי שרוקן אותם מכספם הם האשכנזים שמימלא לא יעזרו להם בשעת דחק.
34. אפשר להכין ללא הבשר , רק בצל ותבלינים. חשוב שיהיה חריף עם
מילי   (05.03.18)
פפריקה חריפה.
35. מה זה "להפיל במשך 3 פעמים"?!?!?!
מישהו יכול לתרגם?!?   (05.03.18)
מילא שאין למשפט הזה משמעות בעברית (אפשר להפיל שלוש פעים או להפיל במשך שלוש שעות, למשל, אבל אי אפשר "להפיל במשך X פעמים").
אבל עזבו עברית, למה הכוונה מבחינה קולינרית?!?!
יש תרגום לג'יבריש הזה?!?
36. לחם מרוקאי?
ג'ורג'י   (06.03.18)
לפי הכתבה ניתן להבין כאילו שזאת המצאה שלו.אז קחו בחשבון שלחם ממולא מוכר עידן עידנים.תנו קרדיט ללחם המרוקאי.תודה
37. מתכון: קילו שמן, ליטר שמן, כוס שמן, כפית שמן
(06.03.18)
לערבב טוב ולטגן 3 פעמים לקינוח שוטים של שמן
38. לא הבנתי , לא מרוקאי - לא טוב ? מה טוב במרוקאי ?
(06.03.18)
39. בואנה שרייבר, אתה הטרול הנכון ל 2018 - חולה עליך, יישר כוח
המעריך   (06.03.18)
40. ג׳בטות ממולאות פטריות , בצל וירק..
שלומי   (07.03.18)
לא צריך כלום חוצמזה. בא טוב עם טחינה
41. מטבח מרוקאי.
וולט סילביו ,   דרום   (07.03.18)
יחד עם ההונגרי והרומני מהמגוונים בעולם. חבל שעם העלמות הדור הקודם נעלמים גם המיומנות והסבלנות להכין את המנות הנפלאות.
42. אני מוצא מתכונים רבים ברשת עבור לחם מרוקאי, ולכולם חייב להיו
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (07.03.18)
אני מוצא מתכונים רבים ברשת עבור לחם מרוקאי, ולכולם חייב להיות שומשום עליהם.
אבל הבעיה הגדולה כאן היא הכמות העצומה של השומן - שומן טלה והמלח.
כמו ש 37 אומר ואני מסכים ומוסיף כי זה מתכון לרוץ מהר לרופא, ומהר מאד !
גם זה בהחלט מאוד לא בריא להשתמש בשומנים מהחי.
בכל אחת מן הפיתות(איך הלחם המרוקני שונה מפיתה?) הממולאות, יש 1/3 כפית מלח = 800 מ"ג נתרן - מצוין עבור הרופא ...
אבל טבעונים, מספר 27, לשומן קוקוס יש "רק" 97% שומן רווי, אז איך זה בריא ???? שמן זית - כן. כמובן לא שומן הטלה, אבל לא בגלל "המוסר" שלכם - לא לדבר על זה, כי אתם מזויפים מאד !
43. ארז
שתתת   (08.03.18)
לחם מרוקאי מדהים טעים יפה ופריך שים פס על כל הקנאים ותמשיך לשתף אותנו במתכו ים יישר כח
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה