אוכל  מדורים  חדשות האוכל
אייל שני עושה את זה בגדול: נפתחה מסעדת "מזנון" בניו יורק
אופיר האוזמן
פורסם: 30.01.18, 19:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 101 תגובות ב-67 דיונים
1. אני שונא אנשים, שכולם ימותו
Q   (30.01.18)
2. אחרי שאכלתי אצלו כבד של תרנגולת קיבלתי כאב בטן לכל הלילה
אא   (30.01.18)
ודי עם האוכל הזה. אוכל שנעשה מהר על הפלנצ'ה במחיר אסטרונומי הוא מסוכן!
3. אתם מלקקים לאייל שני יותר מאשר ליקקתי לביבי
מירי רגב   (30.01.18)
4. לא פשוט להחזיק מסעדת מזנון בניו-יורק.
איב ,   איזה אומץ. בהצלחה!   (30.01.18)
5. מזנון בפריז הדרדרה לפח
זאת מפריז   (30.01.18)
המנות קטנו , מעמיסים מיונז וטחינה שמוחקים כל טעם אחר . המלצרים מגעילים וגסי רוח .... חבל
6. ומה עם החובות של החוליגן הזה כאן ?
רקשואל   (30.01.18)
7. נראה את שני לא משלם חובות בזמן בניו יורק.....
איש מגעיל   (31.01.18)
8. סתם פלצנות תל אביבית
דוד ,   חולון   (30.01.18)
אכלתי בסניף אבן גבירול לפני כשבוע.
המוסיקה כל כך רועשת שבקושי ניתן להזמין ולשאול שאלות .
חיכנו למנה כ 25 דקות .
בסוף קיבלנו פיתה קטנה שמתפרקת בידים תוך שניה ולא נוח לאכול את זה .
וכל התענוג עלה 50-60 שקל לפיתה .
לדעתי האישית המבורגר של בראסרי לוקח את "המזנון" בהליכה - לא בר השוואה בכלל.
9. אכלתי במזנון פעם אחת והספיק לי..
מלכין ,   הרצליה   (30.01.18)
אכלתי פיתה עם ביצת עין וחתיכה דקה דקה של סטייק ועל זה איזה רוטב רגיל לחלוטין ב45 שקל. מילא זה היה משהו טעים בצורה בלתי רגילה הייתי מבין, אבל הייתי מכין לעצמי בבית פיתה עם שניצל וזה היה מנצח.
לפי דעתי לא שווה להגיע אבל תבדקו בעצמכם.
10. חבל שלא היה כמעט אוכל...
אחד שהיה שם   (31.01.18)
11. לקחתי חברה טובה שבאה מקנדה למזנון בקינג גורג והתביישתי
מתביישת   (30.01.18)
אחת החוויות הקונילריות הכי קשות ששתינו עברנו בחיינו. אהילים עמוסי אבק, שולחנות דביקים, טבחים מתנשאים, אוכל תפל, תפריט מטריד בשפה בוטה ואוירה של מועדון חשפנות קובני (אמרה החברה מקנדה). מחיר אסטרונומי לחוויה גסטרונומית די בינונית. אילו ידענו היינו מזמינות רק כרוכית ומים. כל השאר פוזה בפיתה והרבה מניירות של שכונת פחונים. לחם ושעשועים להמונים. אין ספק שהבנאדם גאון עם ביצי יען בשביל להחזיק מקומות כאלה בלי בושה!
12. חומוס
יוסי   (30.01.18)
לפי דעתי צריך לפתוח חומסייה כמו של חליל מרמלה
13. כתבתם שאפשר לצפות ויש רק 2 תמונות מהאינסטגרם
הבטחות שווא   (31.01.18)
14. למכירה בהזדמנות נאד של אייל שני במצב מצוין
רושפלד הזועם   (30.01.18)
15. נקווה רק "שהשף המתפלסף" ידע לכלכל את התנהלותו הכלכלית
האיש שיבוא לסעוד ,   N.Y   (30.01.18)
כהלכה, וימנע מנפילה כפי שקרה בעבר, ומעבר לכך צריך לאחל לו רק הצלחה !
16. עויילם גויילם.
רותי   (31.01.18)
17. זה בסדר עוד כמה חודשים והוא יסגור עוד עסק עם חובות
שביט   (30.01.18)
18. בהצלחה! תפרגנו קנאים
מדש ,   נהריה   (31.01.18)
19. שמח בתפריט = עצוב בצלחת
חיות טרף?   (30.01.18)
מסוחרר באבוקדו? חלאס עם החטא הזה. זה לא עושה רושם. גם במסעדה של השף ההוא עם הזקנקן מהשוק בירושלים, כדאי לו להכין תפריטים נורמלים ולמחוק את השטויות מהקירות. רמת האוכל לא מצדיקה את הפוזה.
20. אומרים שעוד לא נולד
אלי ,   אילת   (31.01.18)
מישהו שיכול לעבוד על כולם כל הזמן,נראה לי שאייל שני יהיה הראשון בהיסטוריה.
הוא פתח סניף של "המזנון" בפריז מקדש האוכל ,שם ברובע סאן ז'רמן במסעדת "אטלייה" מכין השף ז'ואל רובושון יצירות אומנות קולינריות נדירות ואתם חושבים שזאת גאונות?אז תחשבו עוד פעם, לטגן כרובית לשים אותה בפיתה ולגבות על זה 50 שקל, זאת גאונות!
21. פראיירים לא מתים...
ליאור   (31.01.18)
22. מיכלאנג'לו של הגסטרונומיה? ליאונרדו קולינארי, ארכימדס עגבני
משדרג כפייתי   (31.01.18)
ההצגה של אייל שני היא עדיין המופע הכי טוב בעיר. האיש הוא המונטיין הפואטי של המטבח: נביא המטפס על צוקים ומפריח בגאון אמירות רפלקטיביות, עוקר סלעים של אינטלקט ומשליך אותם לאוקיינוס הגועש בפרץ יצירתי בחדוה של אמן המשנה סידרי עולם. יש לי תחושה שהגילוי הבא של טווס השכל יהיה הגזר. הגזר הסמוק, הפאלי, הזיכרי הושפל, סורס ונקצץ לפרוסות דקות. מי ישיב לו את הזוהר הקדום, הארכאי, הגברי שהועם? התשובה ידועה - יש רק אדם אחד ביקום שניחן בכוחות הנפשיים והאמוציונליים והאינטלקטואלים הנחוצים למשימה. בעולם ה METOO אייל ישיב לגזר את כבודו ויחזיר אותו לשיחכ שהוא משבח ברבים את זקיפותו הרעננה, הנצחית, רבת האון, שאינה תלויה בדבר של 'ירק' זה שבכורתו נגזלה ממנו על ידי עדה היסטרית של מתוסכלות.
23. מתי מועד הסגירה? אוכל פשוט במחיר מופקע
פלצנות לשמה   (31.01.18)
24. מה ישראלי בלאכול חזיר ולובסטר ?
הבוחש בקדרה   (31.01.18)
25. עובדי המטבח של אייל שני
שירה ,   הרצליה   (31.01.18)
אחרי שפרסמו מי העובדים במטבח של אייל שני, חברה, יש להיזהר, השבוע פרסמו תמונת עובד שעובד במטבח של אייל שני, שימרו על בריאותכם, לא העיקר לאכול, ולפרסם אכלתי אצל אייל שני, בדקו מי העובדים במטבח, מקווה שהבנתם מי העובדים , כל המסתננים שבאים לארץ שאין להם דרך להיבדק, העיקר לעבוד, ואצל שני העיקר משכורת זולה, ראו הוזהרתם!! שימרו על בריאותכם, בידקו תמיד מי העובדים במטבח, ראיתי ברחוב החלוץ בת"א מי העובדים אחרי שהזמנתי ברחתי מהמסעדה.
26. שירצה לסגור שיקרא לרושפלד
לירון ,   כנען   (31.01.18)
27. אלק שף, לא אהבתי
מלוכלך ומטונף   (31.01.18)
28. הייתי חייב שהמילים הראשונות שלי
בני   (31.01.18)
הייתי חייב שהמילים הראשונות שלי בניו יורק יהיו בעברית, זאת השפה שבה חלמתי כל חיי בשביל לשחרר נוד בניויורק
29. מלך. נקודה.
אני   (31.01.18)
האוכל הכי מדוייק. נוגע בכל החושים.
מתה על הטירוף שלו והאהבה שלו לעשיה ולאוכל.
30. כל הכסף שהוא חייב ולא משלם ! העיקר העסקים שלו כרגיל !
מיכאל   (31.01.18)
יאלה פראיירים רוצו למסעדה שלו ! הוא לא ישלם לאלה שחייבים לו אבל אתם תשלמו כמו פראיירים למה ? כי אין צדק בעולם ,הרשעים מצליחים ! ומי שעוזר לאנשים בסוף נשאר אם ה ז בייד לבד !
תגובות נוספות
חזרה לכתבה