אוכל  מדורים  חדשות האוכל
מה אוכלים באזור הכינרת?
לין לוי ואופיר האוזמן
פורסם: 03.03.18, 08:31
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 81 תגובות ב-54 דיונים
1. חלק מהמנות כל כך קטנות
מאור   (03.03.18)
איך מישהו יכול לשבוע מהן? אל תבואו לי בגישה פלצנית של "אתה לא הולך בשביל האוכל, זה בשביל החוויה". זה שווה ערך לזה שאמרו למלך שרק החכמים רואים את הבגדים. המלך הוא עירום.
2. מחירים מופקעים....
דני   (03.03.18)
והזויים לכל הדעות.
נתח קצבים מבקשים עליו 220₪ בלי בושה???!!!
כאילו מה לעבוד יום עבודה שלם בשביל זה??!!!
ומה עם סלטים ושתייה??!!
3. לא פלא שכל.....
יפה   (03.03.18)
שני/חמישי מסעדת שפים סוגרת או פושטת את הרגל....
מחירים פלצניים שלא מתאימים ל90% מאיתנו.
בעלי צודק שהולכים כל המשפחה (5 נפשות) לאכול אצל ''עזרא ובניו'' בקושי מגיעים ל= 150₪.
4. מסעדות
מיכל   (03.03.18)
שכחתם את צל תמר המסעדה המדהימה בכניסה לקיבוץ אשדות יעקוב. מתחרה עם רוב המסעדות שהזכרתם. חבל!!!
5. מיטשוס הכי טובה באזור רמת הגולן !
בשר להמונים   (03.03.18)
6. מסעדות ברמה
מורבטי יואב   (03.03.18)
איך את יכולה להשוות את מסעדת עזרא ובניו למסעדת מושבוצ , זה הבדל בין שמיים וארץ ובהתאם גם המחירים
7. היינו בחלק ולהלן הביקורות
צפוני   (03.03.18)
טיביס, לא טעים, יקר, שירות לא טוב
מגדלנה מחירים סבירים, טעים , שירות סבבה
מרינדו אוכל מופלא, שירות סבבה ומחיר סביר
איסקנדר יקר אבל שווה גם את האוכל וגם את השירות
מסעדה שלא הוזכרה פה, אבו סלאח בצומד עמיעד , מסעדה מעולה עם הכנאפה הכי טוב שתאכלו בחיים, מחירים סבירים בהחלט , שירות לא פחות ממדהים.
8. מושבוצ מושב רמות
לי   (03.03.18)
9. ממש מנות יפות
הטבעוני הנודד   (03.03.18)
מקושטות יפה כדי לנסות ולהעלים את הסבל וההתעללות שעברו החיות המסכנות בתעשייה חסרת הלב הזו שאתם כל כך אוהבים לממן. רק תבינו, בשר שסבל הוא אוכל רע, מכל מה שמשתמע מכך
10. היינו במגדלנה שבוע שעבר
מנחם   (03.03.18)
היה מזעזע.
שרות גרוע,לקח למלצרית המון זמן לגשת,תיאור המנות לא היה נכון,זמן הוצאה של המנה של בת זוגתי לא היה סביר (היא קיבלה מנה ראשונה אחרי יותר משעה שהתיישבנו וגם זה רק אחרי שדיברנו עם האחמש שסיפק הסברים מאוד לא אמינים לעיכוב) היינו צריכים לבקש ארבע פעמים לשלם עד שקעבלנו חשבון ובסוף קמנו לסגור את החשבון בעצמנו.
הראשונות היו טובות העיקריות בינוניות מינוס כבד אווז עשוי מאוד ונתח פילה בינוני שלא מצדיק את המחיר.
הצליחו להרוס לנו את א.ע של יום ההולדת של זוגתי ואת הערב בכללי
11. אל ראנצ׳ו טבריה האגדית
עדן ועדנה   (03.03.18)
אין על המסעדה הכי טעימה, שירות מדהים, בשר משובח על האש, ולצימחוניים שפע של סלטים טרייים.
12. Jordan Valley ??????a
BT ,   Bicoastal   (03.03.18)
More than half here are NOT in Jordan Valley .. get a grip , get your bearings right.. Poor, Amature writers.. Childish
13. 1910, מומלץ בחום.
שי   (03.03.18)
14. סעו ללרנקה
טים תם   (03.03.18)
טיסה, לינה, אוכל, ועוד ישאר לכם עודף.
בגליל, מחירי האוכל במסעדות בשמיים. כנראה שהארנונה בגליל גבוהה כמו בתל אביב.
15. מסעדת הדגים בעין גב
ירון   (03.03.18)
אנו מגיעים לאיזור הכנרת פעמיים בשנה ואכלנו בכל המקומות המוזכרים בכתבה. אני רוצה לציין שחבל שלא הוזכרה מסעדת צל תמר המוצלחת.. בכל מקרהנכולם צריכים לדעת שאין על האוטנטיות של מסעדת הדגים בעין גב. לאוהבי הדגים, אין בכלל ספק שזה המקום להגיע אליו
16. מחירים מופקעים איכות סבירה ברוב המקומות
אלכס   (03.03.18)
17. ובטבריה , כלום אפס בדיוק כמו ראש העיר ,
לני   (03.03.18)
עיר של ימי הבניים
ראש עיר עם מנטליות של סרט מצוייר בראש .
תמשיכו כך ותחזרו לסנדרין
18. פרסקה!!! הפיצה הכי טובה בארץ! חי בחו"ל ומתגעגע!
פיצה אמיתית   (03.03.18)
19. טיביס הפירה הכי טוב בעולם אבל הסטייק שומני מדי ולא טעים
Ilan.s   (03.03.18)
מגדלנה לא ביקרתי אבל כל מי שהיה עף לו המוח מהחלון מהטעמים הנפלאים (רק צריך למשכן כליה בכניסה),מיטשוס הבעלים ידועים כאנטיפטים שאוהבים את עצמם בעיקר,המחירים בשמיים הבשר ככה ככה (יצא לי טעם של דיר בבשר,ריח לוואי).רוצים סטייק טוב ובזול ?,קנו נתח טוב ותכינו לבד בבית,ככה אין כמעט פיספוסים.
20. "הבשר מהגולן" או מתנובה ודבאח שהבשר שלהם בסופר?
שוקי ,   תל אביב   (03.03.18)
רבים טוענים שהם "מגדלים" בקר וצאן בעצמם... כשלמעשה, רק רסיס מהבשר הוא מגידול שלהם, ואת השאר הם קונים מתנובה ודבאח, כמו אחרון דוכני השווארמה.

רוטנברג - מושבוצ - מגישות בשר מסומן כמגודל ברמת הגולן. כל השאר, חרטא.
21. הרשימה לא שווה דבר בלי אבו סלאח בצומד עמיעד
תושב הגליל שרק אומר   (03.03.18)
22. טעים,נעים,טרי, בריא
חומוס אליהועמק הירדן   (03.03.18)
מכל החירטוטים- בסוף האוכל הכי משובח וכיפי מגיע מהכיוון הפשוט.
חומוס מהאגדות,פלאפל, שקשוקה ושלל תוספות מדהימות כולל לצמחונים.
מקום נקי ומגניב לישיבה.
רק חבל שסגורים בשבת.
23. בשר=עינויים,כאב,סבל לחיה ומחלות לאדם
ביחרו בטוב   (03.03.18)
24. צל תמר כבר לא מה שהיה פעם!!
אהי   (03.03.18)
25. 1910 הכי טובה
כנרתי   (03.03.18)
26. חוות דעת
א.כ. ,   צפון   (03.03.18)
ככלל המסעדות שצוינו לא ממש שוות את הנכתב על ידי הממליץ שכנראה לא שילם על האוכל.
מגדלנה מסעדה כאילו פלצנית. מאד מאד חשוכה. הכל בתאורה מינימאלית וריהוט כבד ושחור גם.
המנות קטנות מאד לעומת המחיר גבוה ללא הצדקה. טעם האוכל מתוך 5 מנות 2 היו טעימות והשאר ממש לא.
מרינדו, הבשר טוב אבל יש ימים של נפילות כך שלא ממש יציב.
1906 מסעדה יפה מאד ונעימה, אוכל טעים ברובו אך יקר מידי.
אנגוס בינונית ביותר. לא יודעים ממש לעשות גריל והוא מבטל את איכות הבשר.
מסעדת הדגים בקיבוץ עין גב דומה יותר לחדר אוכל המוני אבל הדגים טריים טעימים ועומדים בציפיות. אוכל טוב!
מושבוץ עם תפריט עשיר וטוב. המנות לא אחידות. למשל הוזמן אנטריקוט לשני סועדים. אחד קיבל נתח גדול ויפה והשני פחות מחצי גודל. זה מראה על איזושהי בעיה שם.
מיטשוס בשרים מעולים.
טיביס מסעדה טובה ואיכותית אבל מחירים לעשירים. צריך לשבור בלשבילה תכנית חיסכון.
השאר עדיין לא בדקנו כי אנחנו משלמים במסעדות אז ייקח זמן.
27. פרסקה לא שווה ביקור , פעם היה טוב
פפי   (03.03.18)
28. מושבוץ ו1910 נהדרות!!
אכלתי ונהניתי:)   (03.03.18)
29. טבריה עיר חרדית אז מה הבעייה לכרסם את כיס המטיילים מסביב
חכמים   (03.03.18)
30. משהו כשר???
ענת   (03.03.18)
בטוח טעים ואיכותי אבל חוץ מבודדת הכל לא כשר... נו מילא :-) לי זה פחות מפריע אבל יהיה קשה לשכנע את שאר בני המשפחה המורחבת
תגובות נוספות
חזרה לכתבה