אוכל  מדורים  בואו לאכול
פסטלים אפויים וארבע הצעות למילוי
מיכל וקסמן
פורסם: 07.02.18, 10:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
1. האם אפשר?
פסטיה   (07.02.18)
האם אפשר למלא אותם ולהקפיא (כשהם עדיין לא מוכנים) וכשצריך להוציא ולאפות בתנור?
2. לבשביל מה בירה במילוי הבשר???
(07.02.18)
3. רק שאלה קצרה
מירב   (07.02.18)
שאלה,
האם אפשר במקום עלי סיגר להשתמש בעלי פילו?
שאר העבודה תהה זהה או שצריך לשמן את הפילו?
4. נסיון
נח   (07.02.18)
ל1 ו3 הכל עניין של נסיון
אם לא מנסים לא יודעים
5. ניסיתי ויצא לא משהו. עדיף לוותר.
מתכון לא מוצלח   (08.02.18)
חבל שאין אפילו מילוי צמחוני אחד.
6. עם דג זה מעדן!
רפאל   (20.09.18)
אני ממלא עם דג סלמון קצוץ בסכין עם בזיליקום לימון וקצת אריסה....
תענוג
חזרה לכתבה