|
האם אפשר למלא אותם ולהקפיא (כשהם עדיין לא מוכנים) וכשצריך להוציא ולאפות בתנור?
|
|
|
2. לבשביל מה בירה במילוי הבשר???
|
|
|
שאלה, האם אפשר במקום עלי סיגר להשתמש בעלי פילו? שאר העבודה תהה זהה או שצריך לשמן את הפילו?
|
|
|
ל1 ו3 הכל עניין של נסיון אם לא מנסים לא יודעים
|
|
|
5. ניסיתי ויצא לא משהו. עדיף לוותר.
מתכון לא מוצלח |
|
|
(08.02.18) |
חבל שאין אפילו מילוי צמחוני אחד.
|
|
|
אני ממלא עם דג סלמון קצוץ בסכין עם בזיליקום לימון וקצת אריסה.... תענוג
| |