אוכל  מדורים  מתכונים
מתכון לפיצה ברוקולי של אסף גרניט
ynet
פורסם: 09.02.18, 09:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-12 דיונים
1. מה הפיצה הכי גנבה בארץ? השטות של אסף גרניט בדומינוס
(09.02.18)
פיצה יקרה בטירוף בשביל שום דבר
2. זה לא פיצה
אבי   (09.02.18)
פיצה זה קודם כל הבצק, הפיצה שלאסף היא רכה הבצק רך מאוד ולא קריספי ,זה לחם עם תוספות טעימות
3. רק תפריט ללא גלוטן
גם מצביע על נקיון המ   (09.02.18)
4. פיצה מאכל לאומי ?
ללא שם   (09.02.18)
גם סתימת עורקים בעיה לאומית
5. 12 שעות במקרר? אם הבנתי נכון, כל החשק לפיצה נגמר כבר
אסף   (10.02.18)
6. אסף גרניט - אתה חרפה - מתכון זה כמו המתכונים ה"טבעוניים" = מ
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (10.02.18)
אסף גרניט - אתה חרפה - מתכון זה כמו המתכונים ה"טבעוניים" = מלאים עם מלח ועוד מלח ועוד מלח !!!
- 30 גרם של מלח כבר בבצק בתוספת בגבינות = 3000 מ"ג נתרן בכל אחת מ 5 הפיצות - זה יותר מפי שניים שמומלץ עבור 24 שעות על ידי בריאות קנדה = משרד ממשלתי !!! ועוד מלח בפסטו - בטוח הרבה !
- כמות הקלוריות והשומן מן הגבינות והשמן - האם זה בריא ???
אתה מאוד, מאוד רע "שף" - או ליתר דיוק, אתה חרפה למקצוע שלך!
אין פלא ב 1, הדמות אומרת שזה טעים ..., עם כל כך הרבה מלח!
ו 4 הוא כה נכון - ישר לרופא בשל האמור, בהרבה מוקדם מאשר במאוחר !!!
אני לא יודע איך זה נגמר לאחר האפייה, אבל אם 2 נכון - זה חרפה לפיצה!
הדבר הטוב היחיד הוא ברוקולי, אבל מי יודע עם כמה מלח זה מבושל ...?
תמשיך להדפיס כסף, תוך הרעלת האנשים ...!
7. רק שונא אדם ושונא פיצה ישים על פיצה במקום פפרוני או פרושוטו-
פאפא מרקו ,   נאפולי   (10.02.18)
ברוקולי !
8. תעודת עניות
אמיר   (10.02.18)
תעודת עניות לדומינוס פיצה שהתוספת הכי פופולארית, זו גבינה. אומר משהו על הרמה.
9. חכמה גדולה אסף גרניט לספר לי מה לשים על פיצה
(11.02.18)
מבצק מוכן! נראה אותך מספר לי איך מכינים את הבצק של הפיצה כי הוא הכי חשוב בעיניין? לשים עליו במילא אשים מה שאני אוהבת אז למה הטירחה הטיפשית הזו ובסוף רק חצי עבודה!
10. מתכון....
רמי   (10.02.18)
איך בדיוק בצק פיצה בלי שמן זית??
וגם יחס מים לקמח לא הגיוני,
יחס כמו המים לקמח הוא סביב אחד לשלוש בכל בצק מיקצועי.
בהצלחה
11. התוספות המוזמנות ביותר בארץ
איילת   (10.02.18)
בתל אביב - זיתים וגבינה כפולה. לעומת זאת בחולון - זיתים וגבינה כפולה. ואילו בראשון לציון - זיתים וגבינה כפולה.
12. 22 משולשים לשנה??? זו הצריכה החודשית שלי
ג'ייסון ג'יימסון   (16.03.18)
חזרה לכתבה