|
1. הכי טעים זה סלט כרוב טרי או כרוב כבוש תוצרת בית
גם מוקפץ עם גזר |
|
|
(13.02.18) |
|
|
|
מדינה עם אנשים הזויים !
20$ על דבר כזה אויי לאן נגיע
|
|
|
3. מוטי - אהבתי שאתה דואג להשתמש במוצרים עונתים
וכל כתבה איתך זה חומרי גלם פשוטים וזמינים . נהדר ! אהבתי . גם את הכתבה על הלפתות זה היה ממש במקום !
|
|
|
4. למה לאפות או לבשל כרוב, כשהכי בריא זה לאכול אותו טרי בסלט ?
שפית , |
הכי טוב - טרי בסלט . |
|
(13.02.18) |
בבישול ואפיה בתנור - הכרוב מאבד את מהויטמינים שיש בו. תאכלו סלט מכרוב טרי בתוספת שמן זית ומיץ לימון. לא צריך תבלינים ולא צריך תנור . בתיאבון .
|
|
|
5. רוצים הרבה יותר פשוט? קדימה:
חותכים את הכרוב ל 8 או 12 פלחים (בהתאם לגודל- כרוב בינוני- חותכים כל רבע לשניים, כרוב גדול- כל רבע לשלושה). מסדרים בתבנית. מערבבים 1/4 כוס רוטב סויה עם 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק. שמים ומורחים כף על כל פרוסת כרוב, ואת שנשאר מוהלים בקצת מים. מכניסים לתנור ב 220 מעלות. אחרי 20 דקות מרטיבים עם הרוטב שנשאר. אחרי 10 דקות נוספות מפעילים את הגריל בתנור, ומקרבים אליו את התבנית ל5 דקות. בתיאבון.
|
|
|
6. סלט כרוב פשוט וטעים ביותר, מבטיח שלא תתאכזבו,,,,,,,,,,כנסו.
לחתוך כרוב לבן בינוני לרצועות דקות כמה שאפשר. לגרד על פומפיה דקה גזר אחד (אפשר גם יותר). להכין רוטב, 2 כפות מיונז, 1 כפית חרדל, מלח ולימון לפי טעמכם. לערבב הכל יחד ולתת לספוג טעמים לפחות 20 דקות, מדי פעם לערבב. את כל הכמויות ניתן לשנות לפי טעמכם, זה סלט טעים במיוחד. בתיאבון !!!!!!!!!
|
|
|
לחתוך כרוב שלם לרצועות דקות רוטב: חצי כוס שמן, שתי כפות סויה, שתי כפות סוכר להוסיף שומשום קלוי ושקדים פרוסים קלויים לערבב היטב.
|
|
|
8. מצטער להרוס את החגיגה. בין עלי הכרוב יש מלא תולעים
90% מהכרובים שאני קונה, מלאים בתולעים בהירות קטנות בין העלים, והן חיות ומחזיקות מעמד במקרר. במאכל הזה תזכו בודאי למנת חלבון טובה של התולעים. אלא אם כן זה נשטף טוב טוב בין העלים ( דבר שבטוח לא קורה במסעדה)
|
|
|
9. כרוב עם שומשום וגרעינים בתוספת שמן, מיץ לימון וקצת סילאן
סלט כרוב כזה- הכי טעים , עם קצת שמן שומשום, זית, חופן שומשום, גרעיני חמניה (אפשר לקלות וחומץ ולימון ומלח ופלפל וקצת חמוציות או בלי. אפשר לאלתר וזה הכי טעים
|
|
|
10. הכי טוב כרוב ממולא ,עלה כרוב שמנמן שמתפוצץ מבשר ואורז
מומלץ להוסיף קצת יוגורט מעל (זה הסגנון הטורקי) או להוסיף שמנת מעל (זו הגישה ההונגרית)
|
|
|
לא מכיר אותך ולא את המסעדה שלך אבל המתכונים שאתה מעלה פשוט טובים! כיף לראות אותך וכיף לנסות להכין אותם אח״כ בבית. תמשיך ככה. רק צמצם קצת את השימוש של ״בעצם״
|
|
|
12. כרוב אפוי בתנור שיוצא מעדן ..
אחד כרוב לבן 1 ק"ג ..חתוך לחצי ולפרוסות של כ 1 ס"מ. שמים את הפרוסות על ניר אפיה בתבנית גדולה .מורחים שמן זית מלח גס ופלפל שחור ..אופים עד השחמה קלה .מוצאים .שופכים מעל יוגורט צאן מעורבב בכפית שום כשהכרוב חם .ומחזירם לתנור .בלי להדליקו למספר דקות ..בתאבון .אפשר להחליף היוגורט .בטחינה מלאה .רגילה. בתאבון..
|
|
|
13. יש לי שכן שיש לו ראש כרוב לא אכיל
|
|
|
14. כרוב צריך שטיפה פרטנית לכל עלה, עוד שף מטורלל שלא מבין כלום
|
|
|
15. אם תאפו את הכרוב כך,אתם עלולים לאכול אותו עם תולעים...
אם אתם אוהבים תולעים.. אז תהנו. אם לא אז צריך לפרק אותו עלה עלה ולהשרות אותו בחומץ ולשטוף אותו היטב! בתאבון!
|
|
|
16. אוכל שרוף ( שחור) מסרטן ,וסשימי דגים מלא כספית ומתכות כבדות
עדנה , |
תל אביב |
|
(14.02.18) |
|
|
|
17. אין על איטריות עם כרוב הונגריות!
|
|
|
כרוב זה פלוצים! עם חצי כרוב אפשר למלא סודה סטרים מלא.
|
|
|
|