|
1. יש אחת כזאת בוינה כל הכבוד לך...
גם שם משלמים מה שמרגישים ורק על האלכוהול יש מחיר קבוע מראש
|
|
|
2. יעבוד אם המסעדה לא כשרה
אם היא כשרה יבואו כל הקומבינטורים
|
|
|
|
|
4. נהדר. פשוט אנשים טובים ללא חזירות ופלצנות.
|
|
|
5. הייתה מסעדה הודית כזו במטלון בתל אביב כבר לפני שנים
|
|
|
6. אני לא מבין מדוע אנשים מוכנים לשלם עמלות
כל כך גבוהות בהד סטארט ובגיב בק שזה אותם בעלים, גם מי שפותח את הפרוייקט וגם מי שתורם . האתר הזה לוקח עמלה של 9 אחוז. באמת חבל שאנשים לא בודקים לפני, יש אופציות אחרות זולות יותר. פשוט תבדקו לפני.במיוחד כואב שעל דבר שהוא תרומה לנזקקים וגם הם גם לוקחים עמלה. אה וכן בנק הפועלים שותף שם ב50 אחוז.
|
|
|
7. מרגש ומפתיע לשמוע על מיזמים כאלה
|
|
|
8. יעבוד במדינות מסויימות, בארץ לא יעבוד כי הישראלים לא לארג׳ים
ענת , |
קרית אונו |
|
(01.03.18) |
|
|
|
9. אין שום סיכוי שיעבוד במדינת התחמנים...
|
|
|
לדעתי הרעיון הזה מדהים בהחלט! הוא נותן אופציה גם לאנשים שאין להם שיוכלו ליהנות ממנת אוכל טובה, חוץ מזה אני בטוח שבקרב הקהילה הישראלית זה יעבוד בצורה מאוד טובה כי אנחנו אנשים טובים כמו גם מי שפתח את המסעדה הזאת!
|
|
|
11. חלאסס הפסד חד משמעית במיוחד בישראל .
|
|
|
12. מנות ממזון פג תוקף ובדרך לאשפה
חכמים גדולים . ממתי יהודי לא ירוויח ? האף היהודי עושה כסף ממזבלה זאת אומרת מרכיבים רקובים שנזרקו והם לא ראויים למאכל אדם. הם לא שילמו כמובן על הפרודוקטים ולכן גם אם שולמו 10 שח על מנה הם הרוויחו. הם נותנים את הצלחת וקצת שמן ומלח מעח כמה זה כבר עולה ? היהודי הרמאי במלוא תפארתו
|
|
|
ככה לא מנהלים עסק,באף מוסד לא מלמדים שזאת השיטה המוצלחת ביותר.מתאים למוסדות סגורים.
|
|
|
14. זוועה - רוצה לשלם בלי חרטה
|
|
|
15. חבל על הזמן, לא יעבוד בארץ
זה רק גימיק כרגע, שנה שנתיים תראו אותם מחפשים עבודה. הישראלי נצלן ותחמן, לא יעבוד כאן
|
|
|
אם תהיה כשרה יבואו כל החוליגנים, שבכיפור מתלבשים בלבן עם כיפה על הראש, ואז זה יהיה סופו של העסק.
|
|
|
17. בישראל אוהבים כל מה שחינם ... הולך להידפק מי שיפתח כזה עסק
|
|
|
18. יעבוד בכל מקום בעולם רק לא בישראל
|
|
|
19. זה יכול להצליח במיוחד בראש העין
|
|
|
20. רעיון שיוצר תרבות ארגונית מצוינת
הקונספט מכריח את המסעדה לא להרפות לרגע, ולהקפיד להיות טובים כל הזמן. בבוקרשט, במלון חמוד בשם cristina butique hotel יש מסעדה כזו, והיא טעימה ונעימה להפליא.
|
|
|
|
|
22. מי שהתחיל עם עסק כזה בלב שלו הוא אדם טוב
שמאמין באנושות ומתייחס בכבוד לאנשים וכך מצפה שגם יתייחסו אליו.
עלה והצלח.
|
|
|
23. בישראל. אין מצב. יקרוס ... כנסו
האוכל לא טעים. השירות גרוע. שיערה באוכל. מה לא ? ובסוף ישימו שקל וילכו. זה מה שיקרה
|
|
|
24. בישראל יבואו כול הזבל אוכלי חינם וקופיקס למניהם
|
|
|
25. זה לא מתאים לארץ יש לנו פה הרבה תימנים תהיה פשיטת רגל ..
|
|
|
26. זה חביב אבל זה יעבוד רק על מנות עם חומרי גלם לא יקרים
ושאינן דורשות הכנה מורכבת. אם עלות תפעולית של מסעדה היא 100 שח לפני שמכניסים את ה 30% רווח. כלומר אמורים למכור אותה ב 130 אף אחד לא ייתן ללקוח לשלם כמה שהוא רוצה על מנה כזאת.
זה יכול לעבוד מעולה בחומוסיות, מסעדות של על-האש (בלי נתחים מובחרים) וכו'. במסעדות בוטיק זה בחיים לא יעבוד. אפילו בגרג זה לא יעבוד... אף אחד לא ישלם מרצונו 70 שקל על סלט.
|
|
|
27. אם אדם משלם כמה שהוא רוצה איך הם יודעים כמה מזה הוא הטיפ?
|
|
|
לא יודע אם היא עדיין קיימת, אבל הייתה בתל אביב מסעדה הודית בשם סאב קוץ' מלגה, אכלתי שם מספר פעמים (זה היה בעשור הקודם), עד כמה שאני יודע (גם מהבעלים) הסועדים היו הוגנים.
|
|
|
29. ה״חוקרים האמריקאים״ שבדקו את התופעה הם איילת ואורי גניזי...
שפירסמו מספר מאמרים בתחום, כולל אחד במגזין Science בשנת 2010. הם כמובן ישראלים שחיים וחוקרים בארה״ב.
|
|
|
30. בישראל מסעדות פועלות בשיטה שלם כמה שיותר וקבל כלום בתמורה
דורון , |
פתח תקווה |
|
(01.03.18) |
| |