|
1. בקיצור, לא הייתי מתנגד לאיזו "חצי מנה"...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5. קוסקוס משקית- הכי טוב. בלי מאמץ וטעים.
|
|
|
אונסקו אפילו יותר חסר תועלת ממה שחשבתי עד עכשיו
|
|
|
7. הקוסקוס הוא טריפולטאי יא בויה
|
|
|
8. קוסקוס הוא מאכל יהודי ידוע מימי בית ראשון
היו מגישים אותו מנחה בבית המקדש בשם התנכ"י- "סולת בלולה בשמן".
|
|
|
9. אמרתם קוסקוס אמרתם טירפוליטאי. הם האומה הנבחרת
חבלז
|
|
|
10. הקוסקוס של גארדייה
סבן רבקה , |
ירושלים |
|
(14.02.18) |
הטעם והאיכות המשובחים של הקוסקוס בגארדייה נווה המדבר באלג'יריה עשויים לאשש את ההערכה כי העיירה הקסומה היתה מקום הולדתו של המעדן הקולינארי במאגרב.
|
|
|
11. הטעם הטוב ביותר הוא הטריפויטאי
דוד מחדרה , |
חדרה |
|
(14.02.18) |
אף מעיד אינו נאמן מסיבה אחת ויחידה כל אחד רגיל מילדותו לקוסקוס שאכל בילדותו והתוצאה כל אחד אוהב את המטבח בו גדל
|
|
|
צפוי משבר "פתיתים" באירופה...
|
|
|
אין על הקוסקוס הטריפולטאי
|
|
|
הוא הכי טעים בעולם. כל שאר הקוסקוסים מזוייפים . הקוסקוס התוניסאי עשיר מאד עם בולט ומעיים ממולאים , קוקלה . עסבנה וכל הסלטים המתלווים לו. הקוסקוס עבה ומלטף את הקיבה . כל השאר זה דייסות קוסקוס. בצק בלי טעם . התוניסאים מכינים פעמיים בשבוע קוסקוס . כל השאר לעיתים רחוקות . ברור שהקוסקוס האמיתי הוא של התוניסאים . תשאלו את כל העדות ויאמרו לכם.
| |