|
1. תודה רבה. טעים, בריא ומוסרי
|
|
|
2. לטגן קלות במחבת שום וכמון ולהוסיף למרק. מטיס אותו
|
|
|
מרק עדשים הולך עם שום. יוחזר השום לאלתר!!!
|
|
|
לא בריא לעצמות בעל חומציות גבוהה. אפשר להכן את המרק ללא הרסק!
|
|
|
5. מרק אשכנזי
בלי טעם ובלי ריח |
|
|
(10.04.18) |
|
|
|
6. ממליצה להוסיף כמון ולמי שיש בבית חוואייג׳
|
|
|
7. תודה
מהזהמשנה , |
מעבר להר |
|
(11.04.18) |
הכנתי , היה טעים מאד
|
|
|
8. מרק עלוב ביותר - בלי אף ירק ?
אורה , |
תל אביב |
|
(11.04.18) |
אני חותכת גזר קוביות קטנות מאוד, ובצל לבן קוביות קטנות, וסלרי את הגבעול הירוק בלבד לקוביות קטנות מאוד - לאחר טיגון הבצל קלות - מוסיפה את קוביות הגזר והסלרי - למספר דקות- מוסיפה את העדשים שהשרתי קלות - אבקת מרק עוף, מלח פלפל ומבשלת עד לריכוך העדשים המלא.אותו המתכון עם עדשים ירוקות מושרות - נפלא.
|
|
|
9. אוקיי. אני הלכתי למסעדה
|
|
|
10. איזה תגובות של אנשים. פשוט גועל נפש
|
|
|
|
|
12. מרק טעים עם הגשה מקסימה
| |