אוכל  מדורים  כל אחד יכול
קינוח מהיר מפרג: אורז בחלב עם פרג ורימונים
רותי קינן
פורסם: 01.03.18, 09:20
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 26 תגובות ב-14 דיונים
1. למה לצנן, זה טעים חם!
MM   (01.03.18)
2. קינוח חביב ,הפרג מיותר לחלוטין
זוג או פרג   (01.03.18)
3. ממש לא, לא "ממש לו"
דגכדגכ   (01.03.18)
4. יותר מידי מתוק. לשים 1/3 כוס סוכר בלבד. יוצא הרבה יותר טעים
גל ,   חיפה   (01.03.18)
תרגילו את הלשון שלכם לפחות מתוק, ותוך מספר שבועות לא תבינו איך אכלתם פעם
5. וואלק סחתיין על המתכון
ארז   (01.03.18)
6. נראה טוב, ויש לציין בפרג שהטריות זה הדבר הכי חשוב בו
שחר   (01.03.18)
אל תשתמשו בפרג ישן ששכב בבית, ועדיף גם במקום מהסופרים למצוא חנות תבילינים עם מוכר שאתם סומכים עליו שידאג לתת לכם רק פרג טרי. ההבדלים עצומים.
7. הכנתי את המתכון במקום מים הוספתי משקה אורז אורגני VITARIZ
מאגי ,   בלא תוספת סוכר   (01.03.18)
הטעם פשוט נפלא.
8. הפרסי
מרדכי היהודי   (01.03.18)
לכולם
זה קינוח פרסי משכבר הימים ולא המצאה של רותי
את הקינוח הזה אכלתי עוד שרותי הייתה ילדה
הפרג רק יהרוס למרות שפרג זה טעים אפשר להוסיף טיפה סוכר או ממתיק אחר
זה קינוח פרסיייייייייייייייי
9. לכל מי שרגיש לחלב ולא יכול לאכול מוצרי חלב:
(02.03.18)
בגלל הלקטוזה (סוכר חלב בעברית) את אותו הדבר ניתן להכין עם חלב סויה או חלב אורז או חלב שקדים - לי הכי נראה שעם חלב שקדים זה יהיה מעדן ממש! ולא חייבים 2/3 כוסות סוכר - אם לליטר חלב מספיקות לי 4 כפות סוכר אז לעוד 400 מ"ל קרם קוקוס אפשר להוסיף עוד כף עד כף וחצי סוכר זה הכל בערך חצי כוס סוכר ולא צריך להיות כל כך מתוק. ומי שאוהב יכול להוסיף גם קינמון לתערובת וכשהפודינג ניקרש גם רכז רימונים או סירופ ורדים למעלה. גם טעים ביותר - יוצא כמו מאלבי.
10. למה ההרצאות הטרחניות האלה לפני המתכון המסובך ולא מושך?
דניאלה   (02.03.18)
11. למערכת וויינט, בבקשה תפרסמו שוב את עוגת הפרג עם גאנש השוקולד
ז׳קלין   (02.03.18)
באחת מהכתבות על מתוקים מפרג, הבאתם כתבה על 6 מתכונים שונים עם פרג, וביניהם היתה עוגה עגולה מדהימה עם 3 שכבות: בסיס, על זה פרג, ועל הפרג גאנש שוקולד. אחכ שוב היתה אותה כתבה של 6 מתכונים, אך לא כללה את העוגה שציינתי. לצערי לא רשמתי את המתכון מייד. מאוד רוצה לעשות עוגה זו(שניראית מיליון דולר..) כמו שעשיתי הרבה מתכונים מוצלחים דרככם ויצא לי נהדר ותודה על כך! מקווה שתיענו לבקשתי.
אולי מישהי/ו הספיקו לרשום?....
12. ב"מסורת" המצוינת של המתכונים כאן - הרבה יותר מדי סוכר. 4 צוד
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (03.03.18)
ב"מסורת" המצוינת של המתכונים כאן - הרבה יותר מדי סוכר. 4 צודק לגבי שימושו לרעה ורק להשתמש ב 1/3 כוס. אנחנו תמיד משתמשים ב 1/2 או פחות ממה שהמתכון קורא!
חייב להיות תחליף לקרם הקוקוס(נשמע כמו משהו טבעוני ...), כי זה עמוס ב 97% שומן רווי !!!
אני מציע לרותי לחזור לבית הספר כדי ללמוד כיצד לבשל כראוי ובאחריות ...!.
13. מי שאוהב פרג
פולי   (03.03.18)
אוהב גם רגל קרושה וגפילטע פיש. אותה אוכלוסיה מזעזעת חסרת טעם וריח.
14. האם הפרג לא יוצא מריר? צריך אולי קודם להרתיח ולשפוך את המים?
האלמונית   (05.03.23)
חזרה לכתבה