אוכל  מדורים  חדשות האוכל
בדקנו: מנגבים טחינה במקום חומוס
יפתח כרמלי
פורסם: 06.03.18, 09:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 122 תגובות ב-66 דיונים
1. תכינו טחינה בבית, הכי בריא, הכי פשוט. מרשם לשתי מנות,,,,,,,
דודידו ,   חיפה   (06.03.18)
250 גרם טחינה גולמית, 250 גרם מים ולבחוש עד שמתקבל מרקם חלק.
להוסיף מיץ לימון, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה ומלח לפי הטעם ולבחוש.
יצא דליל מידי ????, להוסיף מעט טחינה. יצא סמיך מידי ????, להוסיף מעט מים.
אני אוהב להכין מה שנקרא בערבית באדונסיה, על פי אותו מרשם אך עם המון לימון, המון שום והמון המון פטרוזיליה (באדונס בערבית). ב ת י א ב ו ן !!!!!!!
2. שיהיה בהצלחה עם כל השמן שיש בזה.
איתן   (06.03.18)
בתור תוספת זה מצויין, אבל זה לא במקרה שאין טחינה בתור מנה עיקרית בשום מקום.

זאת צלחת של שמן עם סומסום...
3. באיזו טחינה גולמית הם משתמשים? מה הכתובת המדוייקת?
חולה טחינה   (06.03.18)
4. אני מעדיף טחינה על חומוס בכל רגע נתון
המנגב   (06.03.18)
5. ידוע שחומוס טוב מכיל לפחות 25% טחינה.טחינה אפשר מתוק,חריף
אלי   (06.03.18)
6. כבר
שי   (06.03.18)
אין חדש תחת השמש. כבר בשנת 1973 ( כן לפני 45 שנה) הייתי יושב בסטקיה שהיתה ליד תחנת הדלק וקולנוע רמה ברמת גן ומנגב צלחת טחינה במקום חומוס. ולא הייתי לבד.
7. אבל על חומוס מנגבים אומרים אוכל פיתה עם חומוס איפוא הבלשנים
אומרים מנגבים הת....   (06.03.18)
8. נא להקיא מהבולסים-מסקרים שמדברים בזמן שטוחנים.
(06.03.18)
בללללעעעעעעעעעעעעעעעע
9. יאללה ננגב טחינה
עומר   (06.03.18)
עוד מעט יפתחו גם ניגוביה של קטשופ, מיונז, אלף האיים, נוטלה, שוקולד השחר, חמאה (מרגרינה למקפידים על כשרות) וגבינה לבנה. לא לשכוח לקשט את הצלחת בכל מיני דברים ולאכול הרבה פיתה (כי זה מה שבתכל'ס אוכלים). אה, ולשלם 30-40 שקל על צלחת.
10. צולם במצלמה נסתרת .בושה !
נירו ,   מרפסת   (06.03.18)
11. הפתעה - בחומוס יש....
פיט הנגבי   (06.03.18)
הרבה טחינה!!!
חומוס טוב מתחיל ב(הרבה) טחינה טובה
12. זה א. משמין. ב. מפגר
ss   (06.03.18)
אולי תנגבו שוקולד?
13. אני לא אוכל אצל תל אביבים אשכנזים פלצנים שחושבים שהם מבינים
ירושלמי   (06.03.18)
חומוס וטחינה אמיתיים רק ערבים יודעים להכין. כל השאר זה בלבול מוח
14. זה אחלה דבר
בחורציק   (06.03.18)
הרבה יותר טעים טחינה מאשר החומוס...והרבה יותר בריא... אומנם משמין אבל מפוצץ בברזל!!!
15. חומוס זה טחינה!
חומוס זה טחינה!   (06.03.18)
כל חומוס טוב הוא 60 אחוז טחינה
16. לא דוך ולא סיבוב ובטח לא עם האגודל בפנים
לך תלמד להחזיק פיתה   (06.03.18)
17. ברור שטחינה.
צבי   (06.03.18)
18. כולה חומוס כולה טחינה ביגדיל.
דוד   (06.03.18)
19. סרטון על כלום
מיצי   (06.03.18)
צפיתי בסרטון מתחילתו ועד סופו ומילה אחת לא נאמרה על המנות וטעמן. טעים? לא טעים? מושקע? מדויק? משהו? ראיתי היפסטר מנגב טחינה וזהו. מה אני אמור להסיק מזה?
20. פ זאב
ירושלמי ,   ירושליים   (06.03.18)
בירושלים קוראים לזה מסבחה אף אחד לא המציא כלום תל אביב תיתקדמו
21. די נמאסו כל הכתבות
מוריס   (06.03.18)
על מסעדות שנפתחות עם כתבות שכאילו המציאו את האוכל. וכעבור שנה המקום נסגר והבעלים נעלמים ומשאירים חובות
22. רוב החומוס בחומוסיות זה בעצם טחינה
טבעוני ,   ימני   (06.03.18)
והאמת שאני לא יודע מהסרטון אבל היה טוב עם יגישו שם פיתות כדי שאפשר יהיה לנגב בצורה יותר טובה (לפחות לפי הסרטון יש בעתיות משהו בתחום)
23. אז למה את קורא?
ao   (06.03.18)
24. אתה בסך הכל גזען קטן
אשכנזי   (06.03.18)
25. בפעם הבאה שתזרוק צלחת חומוס ברחוב המשביר תקבל כאפה
יא היפסטר דביל   (06.03.18)
26. חשבתי שמה שתלוי לו מהאף זה לכלוך.... עד שראיתי יותר טוב....
מצחיק   (06.03.18)
27. הצעה להנהלה, דבר ראשון תחליפו מיד את הכפפות גומי
משחור מגעיל ללבן נקי   (06.03.18)
ולפרזנטור בסרטון, הגעלת אותי בכל האבזמים שתלויים לך בכל הפנים ובצורת האכילה שלך עם האצבעות בתוך הטחינה ועם הפה שלך הפתוח ובתוכו הטחינה,
28. פלפל פדרון
שלומי   (06.03.18)
פלפל ספרדי מתוק שמאוד מאוד מתאים לטיגון.
29. למה הכתב ''דוחף" את........
יאיר   (06.03.18)
כל האצבעות לתוך צלחת הטחינה??!!!
ממש לא עושה תיאבון לראות את האצבעות ''טובעות'' בצלחת הטחינה!!!
לא תודה....
נשאר בחומוסיית " חליל''
30. חומוס מנגבים, בטחינה טובלים
מבין עניין   (06.03.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה