אוכל  מדורים  מתכונים
מתכון צמחוני לדלעת ערמונים במילוי בורגול וגזר
מאיה דרין
פורסם: 12.03.18, 11:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 6 תגובות ב-3 דיונים
1. חבל על הקלקול של המתכון עם יוגורט
טבעוני ,   אשדוד   (12.03.18)
2. מה זה קשור לצמחונים? אנו משתמשים בדלעות בפני עצמן עם שום דבר
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (12.03.18)
מה זה קשור לצמחונים? אנו משתמשים בדלעות בפני עצמן עם שום דבר נוסף - רק אפויות = מעולה - מדוע לקלקל את טעמן המצוין הטבעי? ואנו גם אוכלים אותן עם פלפל מאוד, מאד חריף !!
במתכון יש יותר מדי מלח, בגלל האובססיה של אנשים עם מלח - בהחלט לא צריך כל כך הרבה. וכאשר אתם, כן אתם, מבשלים - הכפית הופכת ל 1.5. אתם גם מוסיפים לחות חצי כפית מלח נוספת עבור הרוטב וכעת אתם מקבלים 800 מ"ג נתרן בכל דלעת... זה כבר יותר ממחצית הסכום של 1500 מ"ג לכל ה 24 שעות !!!
3. דבר אחד לא ברור בחנויות בחיפה 27 שח לקג וברמי לוי 6 שח.
לימור   (13.03.18)
ממש הזוי הפער הזה.
חזרה לכתבה