אוכל  מדורים  מתוקים
מתוקים שתוכלו להכין בקלות בבית
אסטלה ועופר בן נתן
פורסם: 09.04.18, 12:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 30 תגובות ב-18 דיונים
1. 4 וחצי חבילות חמאה? חצי קילו סוכר, 5 ביצים, השתגעתם?
תזריקו רעל ודי   (09.04.18)
מי ממציא מתכונים איומים ונוראים כאלה? גם לצעירים ובריאים אסור לאכול את הרעל הזה, שלא לדבר על מבוגרים.
2. הבחושה ליים וג'ינג'ר
יואש   (09.04.18)
תזמינו מראש לניתוח מעקפים וזאת - אם תחיו אחרי שאכלתם
3. למה לא כותבים אסטלה בלפר. מה היא מדונה?
לא מבינה   (09.04.18)
4. יפה מאוד!
טלי   (09.04.18)
5. תירגעו! הכנתי ויוצא 3 עוגות מזה. הקפאתי
(09.04.18)
6. לא ברור לאיזו כמות המתכון...הרי לא הגיוני שחצי קילו חמאה
מיכל   (09.04.18)
יהיו רק בתוך עוגה אחת...
7. 450 גרם חמאה וחצי קילו אבקת סוכר? לעוגה אחת?!? מה קורה לכם?!
חיים ,   מרכז   (09.04.18)
8. זהירות מוקש: סוכרררררררררררררר
(10.04.18)
קראתי רק את המתכון הראשון והבנתי ששמתם כאן מוקש רציני!!!!!!!!! אתם הישתגעתם? 5 כפות סוכר על בערך 400 מ"ל חךב עם שמנת מתוקה? אני מכניסרק 4 כפות סוכר לליטר חלב כשאני מכינה פודינג וגם זה מתוק מידי אז 5 כפות סוכר? למי אתם רוצים להזיק? לכל המדינה או רק לעצמכם? תורידו את הסור כי הוא לא בריא ולא צריך כל כך מתוק אפשר בחצי כמות סוכר להנות גם קינוחים לא חייבים לקבל סוכרת כבר בגיל צעיר כמו שלכם! להרוס את השיניים ואת מצב הרוח ולהיות כל היום על הייפר ועצבני מהסוכר! כן הסוכר עושה עצבניים כי שההאינסולין מוריד את רמת הסוכר במהירות הגוף נעשה עצבני כי הוא רוצה עוד סוכר וזה ממכר ומסוכן ביותר!!! ובעיקר לילדים קטנים שיש להם מרץ והסוכר מוסיף להם עוד מרץ וכשהוא יורד הם הופכים למפלצות על שתיים!
9. הכנתי יצא לי שלושה אינגלישקייק
נהדרת   (09.04.18)
10. אסטלה נהדרת. אני אוהבת את הקפדנות שלה.
(09.04.18)
11. מאסטלה-מלכת איזון הטעמים וגאונת האפייה-ציפיתי להרבה יותר מזה
ז'קלין   (09.04.18)
כמעט חצי קילו חמאה וחצי קילו סוכר???
לא האמנתי למראה עיני, ועוד מאסטלה????
לכל מי שיכין את זה, אני ממליצה על רופא צמוד....

12. למה הבחושה נקראית "ליים וג'ינג'ר" ולא "חמאה וסוכר" ?
השף הרושף   (10.04.18)
עם כמויות כאלה של חמאה וסוכר עדיף לקרוא לעוגה "בחושה חמאה וסוכר" או עדיף "בחושה קרדיולוגית" . וואלה התחרפנתם לגמרי עם המתכון הזה זה מתכון שחייבת להופיע איתו אזהרה כמו על גבי קופסאות סיגריות "העוגה הזו מסוכנת לבריאות" . גם מהמלבי לא נפלתי ,מתכון סתמי עם רוטב גרוע.
13. עופר יתותח
יבש   (10.04.18)
תמשיך להצליח ולהפתיע
14. עוגת ליים ג'ינג' ר - הכמויות הן ל 4 עוגות!!
דנה   (10.04.18)
15. יאללה תירגעו. כולה חמאה וסוכר לכמות גדולה של עוגות
(10.04.18)
אתם אוכלים את זה כל יום בלי לשים לב
16. חתיך
לירן   (11.04.18)
17. מ זה כף שאטה? יש פלפל שאטה מיובש כאבקה?
דנה האופה   (11.04.18)
18. להתפנק עם רעלים ??? אני שמח שרובכם סוף סוף מקבלים את זה שהמת
DANY - דני ,   TORONTO - טורונטו   (11.04.18)
להתפנק עם רעלים ??? אני שמח שרובכם סוף סוף מקבלים את זה שהמתכונים המתוקים כאן הם רעל! וגם יש מתכונים "רגילים" אשר מכילים הרבה מדי קלוריות ושומנים.
אני כבר אומר את זה במשך שנים - כאן בעיתון, במיוחד כאשר הייתי מסתכל במתכונים של רוני ונציה ... בשלה "רק" היו 900 קלוריות בפרוסת עוגה למשל, אבל אני מתערב שכאן זה יותר כמו 1500 והשומנים ...
אז הם אומרים לנו להמשיך את החג עם מזונות שמנים יותר !!
המתכונים האלה - זה מה שאתה מקבלים במסעדות. זה למה שאנחנו נמנעים ממסעדות = המזון הגרוע ביותר לבריאות.
במתכון האחרון יש כבר מלח בפרמזן, אז הם מבקשים עוד יותר רעל!
אני אפילו לא מבין איך אלה שנקראים "שפים" ו"אופים" קיימים ומי מאפשר להם לשגשג ...
חזרה לכתבה