אוכל  מדורים  חדשות האוכל
המדריך המלא למנגל
וואפיק עיסאווי
פורסם: 15.04.18, 13:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 215 תגובות ב-98 דיונים
1. וואי וואי וואי... זה נראה טוב... גמרת אותי :-)
טרטע   (15.04.18)
2. חמוד
אא   (15.04.18)
3. Sous vide
הוא   (15.04.18)
Easiest and tasty way to make the meat w/o flooding the juices
4. יפה מאוד ויש לגריל הרומני מה להציע :
סרג'ו קונסטנצה   (15.04.18)
במסעדה רומנית בקשו ingat stefut , muie , bagateash , pula calului .
יש גם מעדן הונגרי lafash shegedbe
מומלץ . בתאבון
5. חשוב לפני החג
ברוך   (15.04.18)
לומדים ממך - תודה
6. קודם כל הבשר, אבל לא רק...
אאג ,   פה   (15.04.18)
גחלים: לוקחים ענפים עבים, ו לילה קודם חופרים בור ו מדליקים אותם ללא בנזין או כל מעיץ אחר,גם לא ניר, רק זרדים, ועצים דקים עד שנדלקים הענפים העבים, את הפחמים שנוצרים, מדליקים שוב באותה צורה לפני הצלייה, הרשת צריכה להיות לפחות 60 ס"מ מהאש, ו מניחים את הבשר ולא הופכים,אחרי שעה,הופכים ו מורידים ל30 ס"מ ללא מלח או תבלין אחר, לפני ההגשה מורידים את הרשת לגובה של צייה של הישראלי המצוי הינו,10 ס"מ והופכים אחרי 3 דקות, ו מגישים, כש התבלינים מונחים על השולחן וכל אחד מתבלן לפי טעמו. מי שאוהב בשר ,לא מתבלן יותר מידי,כולל מלח. דבר אחרון כל מאפה מיותר, סלטים כן חומוס כל אחד לפי הטעם שלו, יום עצמאות שמח!!!!!
7. Asado, vacio
חורחיטו   (15.04.18)
8. חמאה תמרח על אמא שלך
Flesh   (15.04.18)
9. מצעד האקלים
נעם דלומי   (15.04.18)
כל הבשר הזה לא במקום. במקום לחגוג את החיים של עם ישראל המנהג המגונה הזה גורם לנו לחגוג את מותם של בעלי החיים. אם גם אתם חושבים שלתעשיית הבשר אין מקום בעולמינו, כי היא מזהמת לא מוסרית ולא בריאה, בואו למתעד האקלים! ב27/4 בגן מאיר בשעה 10:00 בבקר כולנו נהיה שם!
10. לא לשמן בצל - לשמן את הבשר
א. ,   מרכז   (15.04.18)
לא צריך לשמן את הרשת אלא לשמן את הבשר (אם אינו שומני).
11. אחלה מתכונים, אבל למה להכניס את הבשר וחלב?
בן   (15.04.18)
מה קשה כל כך לאנשים להיות יהודים?!
מה המשמעות שלנו כעם אם אנחנו לא שומרים על הצביון הבסיסי הזה?
12. אפשר לדעת למה לחתוך את הנתחים בניגוד לכיוון הסיבים?
דני ,   הרצליה   (15.04.18)
13. עברו לטבעונות! בחג העצמאות לוקחים את עצמאותם של בע"ח- בושה!
מורן ,   ר"ג   (15.04.18)
14. בשר=רצח
טובי   (15.04.18)
15. כתבה חפיפית
קרבונר   (15.04.18)
רק אנטריקוט, סינטה ופילה? יש נתחי בקר מעולים נוספים. מה עם הפיקנייה? נתח מעולה שהכרתי בברזיל. עולה בטעמו על האחרים. מה עם קצת צ'וריסוס? סלצ'יצה?
16. למתחילי מתחילים לא אייס כמוני שמבין ולא קצת
פרנץ מודיעין   (15.04.18)
17. 12 דקות צלייה לגוש 2 ק"ג של סינטה??
יצא סביצ'ה   (15.04.18)
18. נותן טיפים ובינתיים כל הבשר נשרף לו על הגריל
כתום עולה   (15.04.18)
מסכן הלקוח שצריך לאכול את זה.
19. קראתי ... עד הקטע של היוגורט... הרסת לי את התאבון
רונן ,   רמת גן   (15.04.18)
20. בסוף, בשר אדום זה בריא או לא?
(15.04.18)
21. שיתקע לכם בגרון. יום העצמאות לא צריך להיות יום הקטל!
לא מפה   (15.04.18)
22. למרוח בחמאה ??? תגידו אתם יהודים או במקרה גרים פה ?
נעם   (15.04.18)
חרפה.
23. מעדיפה פריקסי במקום על האש וגם טעים יותר בכיף
אני   (15.04.18)
24. נכנסתי רק כדי לראות את התגובות של הטבעונים :-))
ג'ימי   (15.04.18)
25. לפני שנת הלימודים מדריך לתיקים ולפני הקיץ מדריך להגנה מהשמש
משה   (15.04.18)
לפני החורף מדריך לשפעת ושכחתם גם להביא בפעם האלף את הסקירה על הפלאפל הכי טוב, והחומוס הכי טוב ומאמר על הגנה מטילים.
מה יהיה??
26. מנגל
שימרית ,   יהוד   (15.04.18)
חמאה ובשר??? דוחה ולא כשר
27. תשאלו את המומחה בסוריה בשר אסדו
יענקל   (15.04.18)
28. למגיב 4 - גש בדחיפות למרפאה לבריאות הנפש
(15.04.18)
29. הכי חשוב לא להעיר לאף אחד על רעש לכלוך חוליגניזם
יורם   (15.04.18)
דמכם בראשכם.
30. העצות והטתבולים טיפשיים
תיזהרו   (15.04.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה