|
1. "25 מקומות חדשים ברחבי הארץ". 9 בתל אביב. בההההה
|
|
|
2. יאללה נהייתי רעבה .....................
|
|
|
הגענו במקרה ולא רצינו לעזוב, אכלנו את האסאדו ואת הפאי רועים וכמובן את הפסטה המיוחדת המנות גדולות וטעימות ביותר הקינוח היה שחיתות לגמרי של תענוג צרוף של גלידה וקצפת נחזור שוב
|
|
|
4. שגב ? כנראה שפריירים לא מתים
|
|
|
5. שגב המסעדה שלך בקריון פשוט הזוי... סדר את המצב מיידית!!!
1. ניסיתי להיכנס שבוע אחרי הפתיחה היה ריק. המארחת רצתה שם וטלפון כדי להושיב אותי (לא רוצה לתת טלפון אם יש מקום). טוב, חיכיתי 5 דקות להושבה במסעדה ריקה עם 10 אנשי צוות שלא עושים כלום, פשוט הלכתי. 2. דבר דומה קרה להורי שבאו למסעדה ריקה ב 6:45 ואמרו להם לחכות לחילוף סרביס ב 7 3. הביקורת היחידה עם מלל בגוגל אומרת על משפחה שהקיאה את הנשמה בלילה אחרי שאכלו אצלך. 4. הסגנון ממש לא מתאים למסעדה בקניון 5. המסעדה הקודמת היתה ברמה ירודה 6. אנחנו מנסים לתת צנס למסעדה איכותית בצפון שחסר, אבל אתה לא...
|
|
|
6. שיא היומרנות והפלצנות הארץ ישראלית
אחרי זה מתפלאים איך מקומות כאלה נסגרים תוך שנה
|
|
|
יפשטו רגל עוד שנתיים. אין הצדקה למסעדנות בישראל שמחיר שמנה ראשונה עולה 50 שקל. רק בשביל שבעל הבית יוכל לשלם משכורות ושכירות מטורפת..כל מסעדה יכולה להצליח ואז חצי שנה אחרי המקום ריק לחלוטין,הכי מצחיק שמקומות כאלה שנפתחים אין לבעלים שום מושג בניהול עסק אלא רק בלהכין אוכל
|
|
|
8. 25 מקומות של עוד קלוריות ועוד מחלות
|
|
|
הלכנו לפאט דוג והיה אש!!!
הבחור שם מפנק ברמות, שירות מעולה! והמנה הייתה טעימה.
מומלץ!
|
|
|
10. מה זה "איש חיי הלילה"? זה מקצוע? זה אישיות? זה סה"כ? מה זה ה
|
|
|
11. תת רמה...צר לי אבל פשוט בדיחה
|
|
|
12. אוכל לא כשר זה אוכל לא בריא קלמרי זה אוכל של גוים זבל
|
|
|
13. שגב קיטשן גארדן????פאק יו...
|
|
|
14. במחירים האלה - שבעלי המסעדות יאכלו את האוכל של עצמם
לא תתעשרו על חשבוני |
|
|
(16.04.18) |
לא יאומן - ארוחת בוקר ב 70 שח, בורקס ב 60 וסנדוויץ ב 30 לא כולל שתיה וטיפ.
כל בעל מסעדה רוצה להתעשר משל היה מהנדס על או רופא מח מומחה.
|
|
|
15. לכו לעזאזאל הכל יקר בטירוף וחלקן גל לא כשרות
|
|
|
16. בית קנדינוף מקום קסום וטעים
בר מסעדה עם אווירה סופר מגניבה וטעים טעים
|
|
|
מה עוד חדש. רק מדינת תל אביב והמרכז קיימים בישראל. הפריפריה צריכה להגיד תודה אם מזכירים את שמה בכותרת....
|
|
|
18. אין על ״מיט פוינט״ בהרצליה פיתוח! מקום מהמם עם בשר פצצה
ומחירים שווים!!! מומלץ בחום!!
|
|
|
19. מזעזע
Efrat Vaknin , |
תל אביב |
|
(16.04.18) |
מזוויע התמונות של הבשר תלוי ותמונה של הדג המת, פשוט מעורר חלחלה איך שאנשים התרגלו לראות גופות ולהישאר אדישים
|
|
|
20. 90% מהמקומות הנ"ל יעלמו תוך שנה,בקול תרועה דקה
|
|
|
21. 0 מקומות חדשים בגדרה ודרומה (ולא, אילת לא נחשב)
אף אחד לא ייסע משום מקום בארץ לאכול במסעדה באילת, סתם ערב אחד...
|
|
|
22. 60 ש"ח לקרואסון ממולא...
שוב over priced, שוב מסעדנים שלא עובדים בשיטת הרבה לקוחות ברווח נמוך, אלא תמחור מוגזם כדי לעשות את "המכה" מהר. עד מתי כריך ב 50 ש"ח וארוחת בוקר ב 70... לא הפנמתם דבר מכל המסעדות שנסגרו באחרונה, רוב האנשים כבר לא מוציאים את הסכומים האלה. אולי בת"א, מה שמסביר את אינפלציית המסעדות הנפתחות שם..
|
|
|
עם מסעדות, שפים שהם בעצם טבחים ותכניות בישול בטלויזיה. שיאכלו בבית, יותר טעים, יותר נקי, הרבה יותר זול ולא אוכלים עם סכו״ם שאכלו בו 5,000 איש.
|
|
|
|
|
25. מחירים גבוהים והזויים
במחירים כאלו תאכלו בעצמכם את מה שבישלתם!
|
|
|
טנטו גרוע!!! לא מומלץ בעליל עד שניפתחה פיצריה בקניותר... מאכזב
|
|
|
כמה סבל בתפריטים של המסעדות היום אנחנו בתרבות שפע, שנת 2018, אין שום סיבה לענות או להרוג בעלי חיים בשביל "טעים לי". יש מעל ומעבר אופציות טעימות ומושחתות שמבוססות על המגוון העשיר שיש לאדמה לתת לנו
|
|
|
28. מנות ראשונות בשגב הוד השרון 34/74 שח ולא 19/39 שח
|
|
|
מאז שעזבתי את הארץ אני נחרד מהמחירים. מחירי מנות במסעדות.. מחירי בשר. פשוט הזוי. צלעות כבש שאני קונה פה ב 17 יורו לקילו. בארץ עולה 150. וגם לא באותה איכות.. פשוט הזוי. שווארמה נקבה בחנות עולה 4.80 לקילו.. אני פוחד לחשוב כמה זה עולה בארץ.
|
|
|
30. בהדונס 109 אבן גבירול
בתל אביב באבן גבירול מול מגדל המאה נפתח סניף של בהדונס, חומוס טעים לאללה וראיתי שיש גם עסקיות כל היום,
| |