|
|
|
2. לפי מה שקראתי על המאכל הזה, חיייבים לאכול אותו חם,
כי אחרת כשהוא מתקרר הוא נהייה קשה ואי אפשר לאכול אותו יותר או לחמם אותו. זה מאכל איטלקי של עניים ומה כל כך טעים בקצת אבקת חומוס עם מים ושמן מטוגנת? ולמה בלי ביצה? זה עושה את המאכל ליותר טעים! ולמה לא מוסיפים קצת תבלינים ומכניסים קצת ירקות פנימה ומטגנים בשמן עמוק כדי שיצא מזה פאקורס הודי? לא יותר טעים?
|
|
|
האם הקמח הוא מחומוס רגיל או חומוס קלוי?
|
|
|
4. בארגנטינה זה ניקרא פיינה ואוכלים חם עם חתיכת פיצה
|
|
|
5. סליחה.... אבל נראה ממש תפל ולא טעים....
עושה חשק ללאפה עם שו |
|
|
(12.05.18) |
|
|
|
6. נראה טעים ועדיף להכין במחבת במקום לבזבז חשמל...
|
|
|
7. יש גם מונבטים שזה ממש טעים!
אני בתור צליאקית גם מאוד אוהבת מונבטים זה לחם שאני אוכלת אותו כל בוקר והוא ממש מומלץ למי שכמוני צליאקי... גם מאוד בריא
| |