|
עוד לא ביקרתי במקסיקו, אבל לא מפסיד ביקור בבלה המסעדה המצויינת, למי שעוד לא היה, חובה!
|
|
|
לא מכיר את השניים הצעירים האלו או את המסעדות שלהם, אבל רוצה לפרגן על היוזמה, העשיה המבורכת והאומץ הגדול.
שבת שלום
|
|
|
מהיכרותי עם הצמד אני מאוד אוהב ומעריך אותם... חבל שלא פרגנו לאחי מאיר שלימד אותם להכין המבורגר 120 גרם, ומוקפץ נהדר. שפו אלופים
|
|
|
4. Amazing people, amazing location
Good luck to this 2 great people, at this amazing location.
|
|
|
5. ישראל מקום מקולל. עזבתי ולא הסתכלתי לאחור
|
|
|
לא להפעיל את הקליפים אוטומטית ,אנסי אינטרנט
|
|
|
7. מישהו יכול להסביר למה המסעדנים בארץ מתלוננים?
ירון , |
אוסטרליה |
|
(11.05.18) |
נניח שאני מאמין להם שקשה להם בארץ.
מה מסביר את זה? לעומת רוב מה שאני רואה בחו"ל, המחירים גבוהים יחסית, מוצרי הגלם לא יקרים יותר, וכוח האדם בטוח זול יותר.
זה הסועד הישראלי שנוטש מסעדות וכל הזמן מחפש דברים חדשים?
|
|
|
8. די כבר עם כתבות החרטא על פירות ים;
כבר אי אפשר לפתוח כתבה נורמלית על אוכל בארץ בלי לקבל מנת שרצים לפנים.
|
|
|
9. פחדו להגיע למחירים של תל אביב
לכן גובים יותר. לא מכיר אותם ולא יודע באיזה רמת מסעדנות מדובר ומה גודל המנות. המחירים נראים זולים למסעדת מישלן. אבל יותר יקרים מהבראסרי במרכז תל אביב לדוגמה. גם טאיזו לא יקרים בהרבה.
|
|
|
10. אולי ברגע שיתייחסו לעובדי מטבח ומלצרים והשאר כמו בני אדם
ולא לשסות ולתת לפוליטיקות ומשחקי כוח להתנהל בין העובדים בשביל עוד רווח, 35 שקל לשעה לכאלו שעוסקים כמה שנים במטבח למשל, אז אולי גם ירחמו עליכם.
כל עובד לעצמו, כל אחד מנסה לנהל ולתפוס בעלות על עובדים, כל מנהל משמרת נותן יחס שונה לכל עובד שמתחנף אליו, או זה שמתריד את הנשים שעובדות תחתיו. כל עובד מנסה לרדת ולתת אשמה על איזה מנה שלא היתה טובה בקבוצת הוואטסאפ של המסעדה.
תתסכלו על התחלופה העצומה בתחום בעבודות במסעדה. אני מרחם קודם כל העובדים. לא הבעלים.
|
|
|
11. לא ממש הבנתי מה התפקיד שלהם
לנהל מסעדה במקסיקו מהגליל זה בדיחה במקרה הטוב. לדעתי הם שותפים במעט אחוזים אם בכלל.
|
|
|
ואיזה כייף שאתם בעמק!!! האוכל הכי טעים והכי כייף אצלכם
|
|
|
13. גם מהתחום ומבין אותם- כל הכבוד!
|
|
|
המחבת של השקשוקה הייתה פעם מחבת עם ציפוי טפלון, המוני אנשים אכלו את הטפלון...
|
|
|
15. בארץ.. אני אוכל רק בבית... בחוץ חרה ויקר מאוד
|
|
|
16. לאנשים טובים קורים דברים טובים..
כל הכבוד
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20. שלא יהרסו את המקום עם מחירים של תל אביב
|
|
|
21. למה פתאום חצי ישראל נמצאת במקסיקו? מה יש שם?!
|
|
|
בלה מסעדה מעולה, אין ספק שגם לוקו
|
|
|
מסעדות מעולות יש להם בארץ
|
|
|
24. נו אז פתחו מסעדה במכסיקו. ואוו
אז שיהיה להם לבריאות. אבל מה לי ולמכסיקו.
|
|
|
|
|
26. צ'אנג בה - מסעדה מדהימה
מת על המקום הזה
|
|
|
27. לפחות שיגלחו את זקני הדאע"ש שלהם.
|
|
|
גאה בנחישות שלכם להצליח לצד שמירה על קשר הדוג עם ארצינו המהממת
|
|
|
29. הם בטח לא רצו לשלם דמי חסות לרבנות
|
|
|
30. כאשר כריך עם פסטרמה עולה 59 שקל במסעדה
לא פלא שהיא תיסגר. מחוץ לבועת תל אביב ששם אוהבים לבזבז משכורות על מזון לא-כזה-טעים במסעדות, אנשים קונים פחות ופחות במסעדות עם שפים פלצנים. מסעדה טובה לא תיסגר, יש המון מסעדות עם מחירים זולים ואוכל טעים ביותר שפועלות שנים, אך הן נחשבות ל"נחותות" בעולם המסעדנות כי אין שם שף פלצן עם אינסטגרם גדול. מצידי שכולם יסגרו.
| |