|
1. העוגות שלהם נראות נהדר, אבל חסרות טעם
|
|
|
2. הרשת עדיין לא נסגרה בארץ? נו טוב ייקח עוד קצת זמן
נו,באמת חושבים שאפשר למכור לישראלים עוגות גבינה מנופחות בקלוריות סתמיות כמו לאמריקאים. לא צופה להם עתיד מזהיר בישראל
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6. סוכר + חלב + סוכר + שומן = על הפנים
לא ישרוד בארץ
|
|
|
7. העוגות נראות כבדות מאוד מפוצצות בסוכר ובקלוריות.
|
|
|
8. בת"א מכרו לנו 3 חתיכות של עוגות גבינה - קטנות בטירוף!!!
בעלי רצה לפנק אותנו וקנה לנו 3 חתיכות של עוגות גבינה שונות כדי שנטעם. כשראיתי את הגודל בבית - לא האמנתי. אין בית קפה / קונדיטוריה שמגיש כאלו חתיכות קטנות. ממש בזיון מי שחתך כאלו חתיכות קטנות. ועל זה לשלם 30+????? אני כבר לא מדברת על כך שהטעם של שלושתן אכזב אותנו קשות. בקיצור - לא מתקרבת לסניפים הישראלים.
|
|
|
9. עכשיו ברור גם למה הם ימכרו במחיר מופקע...
כי חלילה הכותבת לא הייתה יכולה לטעום אותם כאן בארץ היא הייתה חייבת לטוס לניו יורק לטעום שם...וכמוה בטח עוד הרבה כתבים... מי שהולך לשם לקנות שיזכור שהוא מממן גם את הטיסות של הכתבים ואולי עדיף לקנות עוגה מסתם קונדיטוריה שלא מנפחת את המחיר עם הוצאות שיווק מיותרות.
|
|
|
10. בארץ טעים אבל יקר יקר יקר, ולא מצדיק את המחיר
|
|
|
11. האמריקאים לא יודעים לעשות עוגות,רק הצרפתים!
מלא שומן וסוכר , |
לא קונה |
|
(08.05.18) |
|
|
|
12. טעמתי בארץ מהסקרנות גם את מבוססות הגבינה ואלו מהשוקולד
אם היו קושרים לי את העניים הייתי בטוח שאני אוכל עוגה של קפולסקי או ריצ' מהסופר. - עוגות מתועשות לחלוטין.
|
|
|
13. למה, למה כל העוגות בארץ מתוקות חנק??
פשוט מתוק רצח, הכל. גם הקצפת שבאה עם העוגה - קילו סוכר שמים בה, והקצפת אמורה להיות נייטרלית! מתחילים להיחנק אחרי כמה ביסים! אני אוהבת עוגות, אבל לא יכולה לאכול מוכנות - רק אלה שאני עושה בבית. ממש מבאס. כשבחול - ממש לא בכל מקום ככה! אבל פה - כ ו ל ם חייבים לשים קילו סוכר ב 200 גרם עוגה :((((
|
|
|
העוגות פשוט לא טעימות. העוגות בארהב כולל החדשות, פשוט לא טעימות. בארץ הן מופשרות לאחר שמגיעות קפואות והטעם, לכן, עוד יותר נורא. הן לא טעימות לחך הישראלי ובכלל לא טעימות. יש לנו קונדיטוריות מעולות עם מחיר כאילו יקר, אבל חצי מהמחיר של האמריקניות. כל עוגה בהונגריה, אוסטריה ואפילו פולין שלא לדבר על צרפת, פי אלף טעימה יותר
|
|
|
15. אנחנו הולכים לרשת אבל כדי לאכול אוכל ולא עוגות
יש להם מנות נהדרות תמיד מלא שם בלונג איילנד או ניו גרזי והעוגות ממש לא מעט מן האורחים מזמינים עוגות אבל כן המנות של העוגות כמו כל דבר בארצות הברית ענקיות בטרוף
|
|
|
|
|
17. צריך לקרוא להם "צ'יז פאט פקטורי" ,עם כמות הקלוריות שבפרוסה
|
|
|
18. נעלבתי שפתחתם דוכן מעפן בסינמה סיטי. באמריקה המוצר נמכר בכבו
בכבוד במסעדות שלכם ופה כמט מנה פלאפל.
כמה שהתגעגעתי אליכם מאז ארהב לא קניתי כלום בדוכן הפתטי בסינמה סיטי בארץ
|
|
|
19. קניתי פעם אחת יותר מידי
בארץ עוגות טעימות יו |
|
|
(08.05.18) |
|
|
|
למה לא מגיעים לקרית מוצקין, זה ממש מקום טוב אנשים אוהבים פה בתי קפה טובים. אז בבקשה לפחות שילחו לנו לטעום באיזה סניף נחמד.
|
|
|
21. כל פרוסה מכילה בין 1100 ל 1600 קלוריות. תכינו את הקרדיולוג
|
|
|
22. אין ציזקייק פקטורי בניו יורק
למה לשקר??
|
|
|
איך יגיעו העוגות?בהקפאה! ואז יפשירו וימכרו עוגה קפואה כטרייה ומה שלא יימכר יוקפא שנית חבל לזרוק ואז יפשירו. ואז מנהלת משמרת שלא מבינה כלום תקפיא שוב..הבנתם?..והמחיר יגמור לכם על הכיס.בקיצור עוגה שהוכנה לפני חודש בניוו יורק תימכר בכיף בחדרה לאניני הטעם!
|
|
|
24. שיא עיתונאי חדש. דיווח מהימן וחשוב
|
|
|
25. ואל תשכחו את התביעה הייצוגית שהגשתי...
כי בניגוד לחוק הם לא שמים התוויות אלרגנים, מרכיבים וערכים תזונתיים בעברית!
|
|
|
26. מכין עוגת גבינה עם בסקויטים בבית.הדבר הכי טעים שיש
ואני רחוק מלהיות קונדיטור
|
|
|
27. זכיין ישראלי הוא מתכון לכישלון
כל הרשתות שמגיעות עם זכיין ישראלי הורסות את הרשת . משהו בחזירות הישראלית מתמחר תמיד גבוה מדי מביא סחורה מעונות קודמות או במקרה הנוכחי פרוסות עוגה קטנות במחיר גבוה. הקשר בין רשת בחול לרשת כלשהי בישראל הוא מיקרי בלבד.
|
|
|
28. גם הצ'יז קייט פקטורי משתמשים בדיאטת יחיאל
משמינות אחרי כל ביס.
|
|
|
אין על הקינוחים באיטליה וצרפת.
|
|
|
30. לא מוכרים איכות לבה*** -%₪&&%₪ ישראלים
פה לא מעריכים ולא מחפשים איכות. גם לא אסטתיקה. פה מחפשים לדפוק ת'מערכת - רוצים הרבה דרק בזול: משהו כמו... עוגה בדולר, גם אם היא משנה שעברה וגם אם היא נראית כמו הצרות שלך. יש פה אנשים מסוג אחר. מישהו לא הבין את זה ברשת שלהם.
| |