|
1. AGAIN . ISRAELI SHIT NATION STEAL OUR FOOD
|
|
|
2. מנסיוני אצל אימי היה טעים מאד.
רק בשבועות היו מכינים את הכיסונים האלה.
|
|
|
3. מי הטבח המופיע בתמונות? כי הייתי מצפה לראות את הגברת וקסמן
מכינה אותם ולא גבר כלשהו. גורם לי לתהות האם הגברת וקסמן יודעת בכלל לבשל או שכולם מבשלים בשבילה והיא רק מקלידה ומצלמת את זה יפה ומקבלת על זה כסף.
|
|
|
4. תמונה מקסימה עם הסבתא!
|
|
|
5. זה השערות של סבתא בעעעעעעעע
|
|
|
|
|
7. למיכל וקסמן יש ידיים ממש שעירות
|
|
|
|
|
סבתא שלי הייתה נוהגת להוציא את הכיסונים מהמים ולשים בקערה עם כמות נדיבה של חמאה, שהייתה נמסה ומצפה את הכיסונים במעטה שמנוני מלא טעם... ואז הינו מפזרים סוכר או שמנת חמוצה מעל... כמה שטעים
|
|
|
|
|
אצל האשכנזים נחשב למעדן שאין נשגב ממנו.
|
|
|
|
|
13. נראה ממש טעים, יש גם גרסה שנקראת "ורניקס לעצלנים"
שזה מן ניוקי גבינה נימוח, דומה בטעמו למילוי של כיסוני הגבינה, פשוט בלי כל העבודה והטרחה, חוסך את עבודת הלישה, הרידוד והמילוי. מקווה לנסות את המתכון בקרוב, תודה.
|
|
|
|
|
15. אפשר להקפיא? אם כן באיזה שלב? לפני או אחרי הבישול?
|
|
|
16. גם לי יש סבתא טילה שהיתה מכינה כיסונים 3>
רק ששלה היו ממולאים בתפוחי אדמה.
|
|
|
לערבים היהודים אין שם מאכליי חלב לשבועות.
|
|
|
אמי זל היתה מכינה כיסונים עם דובדבנים ושמנת בשבועות.
|
|
|
19. מתכון מעולה.מקווה שסבתא טילדה גם קוצרת וטוחנת את החיטה בעצמה
|
|
|
20. .
נשמע מעולה. יש לכן ר |
|
|
(10.05.18) |
|
|
|
|
|
אתה טועה בענק ליוצאי אלגירעש קוסקוס חלבי עם חמאה צימוקים ושקדים שמכינים אותורק בשבועות.
|
|
|
23. איזה הסבר מפורט ויפה התלהבתי
הולכים לנסות ולהכין
|
|
|
24. הכיסויים הולכים עם השערות
פשוט נראה מסייע. ארבעים שנה במדבר....
|
|
|
אוחחח מתתי ועליתי לגן עדן רק מהתאורים המקדימים על כל מגוון המסונות שסבתך היתה מכינה לארועים שלהם. את רומניה? לגמרי מזכיר את הסבתא שלי. תודה רבה
| |