|
1. לא ללעוס, לבלוע! הומצא בטעמי.
טעות המונית מייחסת את האמירה הנ''ל לממציא סמי המלצר המיתולוגי. המציאות מלמדת שהאימרה: לבלוע, לא ללעוס! הומצאה על ידי בעל הבית של טעמי, אלברט מג'אר. טיפה מחקר בגוגל וההיסטוריה מיתגלה.
|
|
|
|
|
3. "לא ללעוס -לבלוע!" מקורו בטעמי, אצל אלברט. רק לא ירושלמים
יטעו טעות כזאת!
|
|
|
ל"פינתי" הרבה זכויות, אז למה שייקחו להם זכויות של המתחרה הלא-פחות-טוב, מסעדת "טעמי" ברחוב שמאי. היה זה דווקא אלברט, הבעלים הרגזן של "טעמי" שנהג להאיץ בצהריים בסטודנטים החוגגים על החומוס שלו בגערה: "לא ללעוס. לבלוע". הסיבה - התור של ממתינים שהשתרך על המדרכה מידי יום.
|
|
|
5. "לבלוע, לא ללעוס" זה קופירייט של "טעמי", לא של "פינתי".
חיים היינה , |
ירושלים |
|
(13.05.18) |
|
|
|
יש להם זכיינים שמנהלים סוג של מכולת... ומשכונת בקעה הם הועפו בבעיטה אחרי שהשכנים לא הצליחו לסבול את האחים המעצבנים שחושבים שהכל מגיע להם.
|
|
|
|
|
|
|
9. תוסיפו את רשת אינגלישקייק את ארומה
|
|
|
10. פינתי לא מקפידים על איכות אצל זכיינים
יצא לי לאכול מספר פעמים אצל הזכיין ברמת אשכול. איזו נפילה לעומת המקור. לפי הטעם החומוס שם טובע בשום, גועל נפש. הפיתות מעולות
|
|
|
11. אני לא מירושלים, אבל אני מכיר את "וופל פקטורי" וזה נהדר :-)
אני לא מירושלים, אבל אני מרבה לטייל בה, ולפני שבועיים אני סתם טיילתי ברחוב עמק הרפאים, וראיתי מסעדה ששמה "ואפל פקטורי", בית קפה עם וופלים בתפריט, אבל גם עם וופלים להרכבה עצמית על פי בקשתך :-) זה היה פשוט גדול, ואני יודע שאחזור לאכול שם שוב בטיולים הבאים שלי. אני מאוד ממליץ על המקום!!! :-)
|
|
|
12. קודם נכבוש את ירושלים, אחר כך את ישראל
עבדול חמיד , |
רמאללה |
|
(14.05.18) |
ובסוף את כול העולם
|
|
|
13. devil must go to the hell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....
|
|
|
14. הכותרת יצאה מבית המדרש של חמאס???
תיזמון מעולה
|
|
|
15. כולם מקומות בינוניים מינוס
|
|
|
|
|
17. אני משתדל לא לאכול ברשתות, זה בינוני במקרה הטוב
רוב סניפי הרשת הם בעצם מסעדה שמתנהלת בלי בעל בית ומתופעלת על ידי העובדים הזולים ביותר. זה בכלל כבר לא משנה מה היה במסעדה המקורית, הסניף מהר מאוד יתחיל להגיש אוכל תפל יקר ולא נקי. אולי יש פה ושם יוצאי דופן, אבל שימו לב מי עובד בארומה, בארקפה, בלנדוור, במוזס ושאר ההמבורגריות, בפיצות במקדונלדס וכו'. אלה לא טבחים שיכולים להכין משהו טעים אלא פועלים שמכינים לפי מתכון קבוע ואף אחד לא בודק אותם כי הזכיין עשה את זה בשביל הכסף, הוא לא באמת מעוניין לנהל מסעדה. אז יוצא... בסדר כזה. מילא אם המחירים היו זולים יותר אבל אתה יוצא עם ארוחה של "ילדים מבשלים" במחיר של ארוחה אמיתית. אז איזה אינטרס יש לי להגיע לשם במקום למסעדה או בית קפה אמיתיים?
|
|
|
18. בורגרס בר רשת מזעזעת עם מוצר גרוע ובעלים רמאים
יבוא היום שייצא הסיפור האמיתי של הרשת הזאת כולם מרמים את כולם על חשבון הסועדים התמימים איכס
|
|
|
19. אנג'ל זה עובדיה אנג'ל ולא כל היחסי ציבור שעושים פה בכתבה ל"מ
עוד טעות - אנג'ל זה |
|
|
(21.05.18) |
בכתבה קצרה ומלאת קשושים מהרמה הנמוכה אין סוף לטעויות. המוניטין של לחם אנג'ל עבר מזמן וכיום זו מאפיה בינונית ומטה. גם הפיתות גרועות ומלאות סוכר. את האיכות של אנג'ל בעבר לא יצרה משפחת אנג'ל אלא עובדיה אנג'ל לבדו והם כל הזמן הפריעו וטירפדו אחריו עוד המשיך בנו שכיום כבר לא עטובד בחברה
הלחם על הפנים ולמוניטין ולאיכות היה אחראי רק אד אחד שכבר מזמן אינו שם
זה פשוט פירסומת שמתחזה לכתבה
| |