אוכל  מדורים  חדשות האוכל
"עד העצם" הרצליה נסגרת אחרי 30 שנה
תיקי גולן
פורסם: 14.05.18, 09:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 327 תגובות ב-172 דיונים
1. מסעדה טובה? סוג של מזללה נוראית
(14.05.18)
נסגרה כי פשוט הייתה דראעק
2. 50 שקל לעסקית זה הרבה צ"ל בין 39-45 בלבד
עלו והצליחו ,   שפוילנד לא שופונילנד   (14.05.18)
3. בלי עסקיות ב-50 ש"ח איך ייפטרו מפשר הפיגולים?
(14.05.18)
4. אייטם מדהים
עובד הייטק ,   הרצליה   (14.05.18)
כאילו שלמישהו יש זמן וכסף ללכת לשבת שעתיים בעד העצם. נשמות, יש תקציב ב10ביס, כדאי שתתכווצו.

וynet, החלפה של מסעדה בסניף אקספרס - לא מעניין בעליל.
5. מסעדת אמצע זה שטות שהמסעדנים המציאו
דני   (14.05.18)
בכל העולם יש מסעדות יוקרה ומסעדות "רחוב", במסעדות ה"רחוב" שבהם ניתן לשבת, להנות מארוחות שונות (כולל ארוחה ביתית) ומבלי לשבור את הכיס.
המסעדנים המציאו את "מסעדת האמצע" כדי לקחת מחיר שמתקרב ל"יוקרה" ולתת רמת אוכל "רחוב".
6. ישראל אחת המדינות היקרות ביותר בעולם! אם הניהול גבוה, תורידו
(14.05.18)
7. לא רוצים לשלם על ניהול ברמה גבוהה!!! אלא על אוכל!!
(14.05.18)
8. בצדק נסגרה
דן סגל   (14.05.18)
אכלנו שם מספר פעמים בפעמיים האחרונות הבשר היה פשוט לא אכיל
כאשר האוכל לא אכיל לא מגיעים סועדים והמסעדה נסגרת , עדיף שכך
9. ורק בפעם הראשונה מאז פתיחתה עשו בה שיפוץ
היו צריכים לסגור   (14.05.18)
אבל זה יורד ממס ההכנסה- אז השיפוץ על חשבון כלל האזרחים
10. רמת הקולינריה בישראל ממש לא גבוהה כפי שהוא אומר
אירופאי   (14.05.18)
רק העלויות למסעדות והמחירים
11. אם היה כשר - לא היה נסגר כנראה !!!
D   (14.05.18)
12. מסעדות יוקרה תפתחו בצרפת, לא במדינה של בדואים לבנטינים..
גם כן מדינה...   (14.05.18)
אחי תעשה לי מחיר...אחי כמה זה בשבילי?? אחי, בחיאאת תוריד לי עוד קצת, אחיייי בחיייאת אפשר הנחה אני יש לי כרטיס של ח.ב.ר, גם בקרנות השוטרים וגם בזוויות הכבאים נותנים לנו המון הנחות תמורת נקודות שאנו אוספים כשאנחנו משחקים כל היום בטינדר ובקנדי קראש.
א\ אפשר הנחה אחי?? אני עובד מדינה....בעיקר עובד על כל העצמאים במדינה הזו.
13. זכרונות ילדות, הגיעה העת להתחדשות
יותם   (14.05.18)
כמה זכרונות יש לי מהמסעדה הזו, אני בטוח שגם הגירסה החדשה של האקספרס תהיה מוצלחת (אין שבוע שאני לא עוצר בסניף של רמת החיל לאכול המבורגר). הרשת הכי יפה בארץ!!
14. אכלתי שם בחודש הראשון...לא יאמן שעברו כבר 30 שנה..
רונן   (14.05.18)
15. מתי אכלת פעם אחרונה בחול?
איתן   (14.05.18)
אין כמו האוכל בארץ.
העלויות בהחלט גבוהות. תנסה להכין ארוחה בבית ל 15 איש. האם תכסה את העלות אם כל אחד יביא לך 50 ש"ח?
אי אפשר להרוויח מזה
16. שרדו כמעט 30 בגלל המוניטין, לא בגלל
אייל ,   מרכז   (14.05.18)
האוכל. השירות ירוד, המחירים גבוהים ואוכל בינוני. כמה שנים אפשר לחלוב את "המותג העייף" הזה. אני עובד ומבלה בהרצליה פיתוח 20 שנה. אכלתי במקום הזה פעם אחת! וזה הספיק לי
17. אולי יפתחו שם משהו עם זמני הגשה סבירים...
לאה   (14.05.18)
כל ביקור ב"עד העצם" - לפחות שעה וחצי...

להזמין משהו נוסף? אל תטרחו. בלאוו הכי זה לא יגיע אף פעם.

המבורגר? תמיד מצליח בפעם השלישית (לפני זה מקבלים בשר טחון קפוא)

(נכון - מדובר על הסניף בכפר סבא "הירוקה" - אבל לא אתפלא את יתברר ש"עד העצם" זו רשת...)
18. התמחור נמוך??? איזה "מומחה" זה ???
חזירים   (14.05.18)
כל מי שמבקר באירופה, במדינות הכי מערביות בעולם, מבין שמחירי המסעדות כאן זו שחיטה, יקר בלי שום פרופורציה למה שמקבלים. מי זה המומחה הזה שמספר לי על "מסעדנות גבוהה במחיר נמוך"? על מי אתם עובדים?
19. שקרנים, נוכלים, וגנבים מחורבנים.
משה זוכמיר ,   קיבוץ בית-השחי   (14.05.18)
בכל מקום בו ביקרתי בעולם. כל מקום. מהולנד, בלגיה וצרפת, דרך ארה״ב, אנגליה ואירלנד, וכלה בהודו, תאילנד, יפן וסין - בכל מקום - אפשר (בקלות!) למצוא אוכל איכותי וטוב יותר, לעתים ״גורמה״ של ממש - במחיר שלא מגיע לחצי המחיר בישראל.

ה״עסקיות״ ב 50 ש״ח, הן בד״כ ארוחות גרועות במיוחד - הזיבורית של הזיבורית - ומתומחרות כך, שבפועל לעולם לא תצא מהמסעדה בפחות מ 100 שקלים, וממילא - הן מוגשות אך ורק בזמן הצהריים - זמן מת לחלוטין לכל המסעדות בעולם, פרט למסעדות פועלים.

אני איש הייטק, מסתובב באינספור חברות ואיזורי עבודה בארץ ובעולם - תמיד יוצאים ״לאכול צהריים״ עם חברים לעבודה, במסעדות שקרובות למקום העבודה. תמיד מדובר באוכל בינוני - עד סביר - אבל בלוס-אנג׳לס - במסעדות שסביב מתחמי DirecTV u AT&T --- המחירים הרגילים נעים סביב 7 דולר (כשלושים וחמישה ש״ח). ועלויות המחיה, השכירות, והעבודה שם - אמריקאיות. לא ישראליות.

באנגליה - תסתדר סבבה ב 5 פאונד.

על מה החרטטן הזה מדבר? בישראל מוכרים אוכל בינוני ומטה - במחירים מופקעים לחלוטין.
בצרפת, אכלתי במסעדה פריזאית של 2.5 כוכבים (כלומר - הבישול העילי ביותר שקיים, אבל עדיין לא זכתה בכוכב השלישי, כי צריך לעמוד באותה הרמה כ 7 שנים לקבלת הכוכב השלישי). אכלתי שם צהריים - מה שמכונה "Fixed Menu״ ועלה לי אז כ 380 ש״ח - כולל יין.

נו...
ובאיטליה?
ובספרד?
וביוון?
שקרנים מטונפים, עושים קופות ענק, ומתפלאים למה שהלקוחות רוצים רק ״עסקית״.
20. אם כבר את כותבת "יומולדת", אז לפחות שימי בין מרכאות כפולות
אבשלום חום   (14.05.18)
אין מילה כזו "יומולדת", אלא "יום הולדת". ואם כבר בוחרים לכתוב באופן קלוקל, אז ראוי לכתוב את מילת הסלנג במרכאות כפולות.
21. כי היא הייתה גרועה זה למה
(14.05.18)
22. לא כשר שיסגר טוב שכך.
(14.05.18)
23. לא כשר. תיסגר
י   (14.05.18)
24. זה לא רק המיסים ותקנות - זה כי הציבור חנוק בכסף !
אחד   (14.05.18)
צריך מסעדה טובה מאוד כדי שאנחנו נכניס לכיס 120 שקל לאדם לארוחה. מה לעשות אבל רק איזה סטייק טוב עם כמה ירקות מאודים על האש זה לא בדיוק משהו שווה את זה יותר - פשוט ככה .
25. מצויין. מי שמוכר בשק לפרנסתו - שיתייבש.
דן   (14.05.18)
26. לקחת משכנתא כדי לאכול
אלי   (14.05.18)
מי שלא יודע לעשות אוכל טוב ברמת מחירים סבירה, שלא יתלונן, אנחנו כסועדים מרגישים שלצאת למסעדה עולה כמו סוף שבוע בצימר. למה??
27. הטעות מס' 1 של המסעדנים:
א.ט.   (14.05.18)
מסעדנים מתמחרים את המנה לפי ההוצאות שלהם. במקום זאת, כדאי להם לתמחר את עלות המנה לפי ההכנסות שלי! כלומר: הכל טוב ויפה ואני מאמין שקשה מאד למסעדות לשרוד ולשגשג בישראל בגלל ההוצאות המטורפות של בתי העסק. יחד עם זאת, לפני שמסעדן פותח מסעדה עליו לחשוב עם התמחור שהוא מציע יאפשר לקהל היעד לשלם את מחיר הארוחה.
28. מסעדה פלצנית בכל חור = אינפלציה = פשיטות רגל
ענת   (14.05.18)
אותו דבר כמו רשתות הבגדים והקניונים (בועה שממשיכה להתנפח)
29. לא פלא שנסגרו
שרון   (14.05.18)
הפעם האחרונה שאכלתי שם קבלתי שלישיית מיני המבורגר מצוקמקת שוחה בים שמן וכל זה תמורת 69 שח !!!
עד עכשיו זה תקוע לי בגרון ..
לא פלא שנסגרו !
30. חבל
שולי   (14.05.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה