אוכל  מדורים  צמחוני וטבעוני
המבורגר טבעוני: כך תכינו בבית
חגי לפלר
פורסם: 28.05.18, 11:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 112 תגובות ב-58 דיונים
1. כל כך הרבה עבודה
אגמודו   (28.05.18)
בשביל 10 דקות של לעיסה... "איפה קונים אוכל צמחוני/טבעוני טעים וזול?" תהיה כתבה יותר מועילה.
2. גם אתם יכולים להכין גוש ירקות שאין לו שום קשר להמבורגר
גיל   (28.05.18)
אבל תקראו לו המבורגר כי אנחנו יודעים מה באמת אתם רוצים לאכול.
3. אם אני רוצה המבורגר צמחוני,אני מכינה מעוף.זה די טעים ולא בשר
שנטל   (28.05.18)
4. Humans are omnivores, vegans are stupid.
(28.05.18)
5. YNET - תודה. מאוהבת בכם.
נורית   (28.05.18)
6. נראה מעולה. תודה
סיוון ,   השרון   (28.05.18)
7. מישהו יכול בבקשה להסביר לי
מה הקטע?   (28.05.18)
מדוע טבעונים\צמחונים אוכלים משהו עם טעם של בשר..?
ומנסים כל הזמן להגיע לטעם הבשר המושלם....
אם החלטתם לא לאכול בשר סבבה , יש מספיק מה לאכול
8. לאף אחד לא מגיע לאכול המבורגר טבעוני.
צער בעלי תבונה ,   תל אביב   (28.05.18)
9. המבורגר זה רק בשר. כל השאר המצאות מטופשות של חולי נפש
לירון ,   אשפוז דחוף   (28.05.18)
מחר יעשו לחם בצורת דג והנה מתכונן למי שרוצה לאכול דגים בלי צורך להרוג דגים.
10. זה אחלה לחמניות ממולאות אבל זה לא המבורגר
רון ,   תא   (28.05.18)
וביום ההמבורגר אוכלים המבורגר עם פרות ושלל בשרים
11. מתכון של אשתי להמבורגר טבעוני מעולה
מנחם   (28.05.18)
מצרכים:
(ל10 מנות)
1. חבילת פטריות שמפניון
2. 200 ג' אדשים אדומות
3. 200 ג' אדשים ירוקות
5. 400 ג' מאש
6. קורט כורכום
7. קורט כמון
8. מלח//פלפל למעוניינים

אופן הכנה:
1. מערבבים הכל וזורקים לפח
2. המבורגר עשוי מבשר
3. בקרוב בדיוק כמו עם כל תחליפי הגבינה, גם לדברים המוזרים שהצגתם בכתבה לא יהיה אפשר לקרוא המבורגר.
4. הכמיהה שלכם למאכלים מבוססי בשר משמחת אותי בכל יום.
5. בתיאבון
12. אין כמו לאכול חיות! הכי טעים והכי בריא!
הצייד   (28.05.18)
13. אפילו לא נראה טעים.
(28.05.18)
ואני צמחוני
14. לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי נראה כמה אנחנו מתוחכמים
איל   (28.05.18)
ונשים בעמוד השער דווקא המבורגר טבעוני.
יפה YNET, שיחקתם אותה עם מלכודת הקליקים שלכם.
15. למה נכנסים יותר אוכלי בשר מטבעונים לכתבות האלה?
אורן   (28.05.18)
מה כואב לכם שאתם חייבים להיכנס ולהגיב בשלילה? אכלתם את הראש!
16. תמונה קשה של לחמניה מדממת עם חלקי גופות של ירק..נורא
דוגרי פלוס   (28.05.18)
17. לאכול זה החלק הפחות בעייתי
ניר   (28.05.18)
לגדל אותם בתנאים מחפירים שהם מובסים מסכנים ואומללים וללא שום כבוד - זו הבעיה היותר גדולה..
פשוט חבל ומיותר להכניס את כל הסבל הזה לגוף
18. Humans are omnivores thats fine.
Moshe   (28.05.18)
creating so much suffering in the process is not a mandatory
19. זה נכון
רוצים לאכול   (28.05.18)
אבל למה לגרום כל כך הרבה סבל מיותר ולגרום לבעלי חיים להיות מובסים וחסרי כבוד
20. עדשים לא צריכים השריה של לילה ובישול עם סודה
רחל   (28.05.18)
לשתיה.
21. סוף סוף
דנה   (28.05.18)
כל הכבוד
22. נראה מעולה!!
נעמה   (28.05.18)
23. איכס,הכל סינטטי,חסר ערך בריאותי,ויקר בטירוף.
גיא   (28.05.18)
24. המבורגר זה על של העיר המבורג
הממממ....   (28.05.18)
גלגולו הראשוני של ההמבורגר הוא ברוסיה שם היה ידוע כ"סטייק טרטר": קציצה עגולה מבשר בקר נא. במאה ה-15 הביאו מלחים גרמניים אוכל זה לגרמניה לעיר המבורג, שם המציאו גרסה מטוגנת או צלויה של הקציצה ומכאן שמו. בסביבות שנת 1800 מהגרים גרמנים הביאו אוכל זה לארצות הברית.
25. כל הכבוד. טעים אש בריא ומוסרי
דורי   (28.05.18)
26. מפיתה עם חומוס לא יוצא המבורגר,ומטופו לא יצא סטייק פילה
שמוליק   (28.05.18)
מספיק לנסות לחקות מאכלי בשר, זה אף פעם לא יצא אפילו דומה.
יש מספיק מנות צמחוניות מדהימות, לא צריך את כל החיקויים.
אפילו קרניבור כמוני יכול להינות מאוד מאוכל צמחוני טוב, אבל כל חיקווי הבשר פשוט מזעזעים. כל השניצל מתירס, עוף מטופו והמבורגר מעדשים מיותרים לגמרי.
מי שממש רוצה לאכול סטייק או המבורגר שיאכל כבר את הדבר האמיתי, כל המגבלות נמצאות רק אצלכם בראש.
27. מעורר רחמים
(28.05.18)
28. למה לקרוא לזה המבורגר?
מי ,   שם   (29.05.18)
זה פתטי. לא המאכל, אני בטוח שהוא ממש טעים, אבל די, זה לא המבורגר, מה הקטע? על מי אתם מנסים לעבוד? עכשיו אם תסלחו לי אני צריך לנסוע לאנשהו עם הפרארי שלי שמיוצרת במפעל של הונדה.
29. אני מרחם על חברי כת הטבעונות.
(29.05.18)
30. מתכונים שווים. תודה
רנה   (28.05.18)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה