|
1. בפיצה אי אפשר להפריז באיכות הבצק
בצק טוב מתחיל בקמח עתיר גלוטן. כמה שיותר - יותר טוב. בארץ נתקלתי בקמחים שמגיעים ל14 חלבון (שזה הגלוטן), בחול אפשר למצוא אפילו יותר.
בצק טוב ממשיך בהרבה מאוד מים, כדי שיהיה גמיש ביותר, וכדי שהחום יהפוך לקיטור ויאפה את הבצק במהירות.
בצק טוב מסתיים בתנור לוהט, 300-350, ואבן שמוט בעובי 3 סמ לפחות, שישבה בתנור לפחות שעה כדי להתחמם.
מפה ואילך, כל השאר חרטה. אפשר לשים כל תוספת שרוצים (אפילו מלפפון א לה קרמר) והמאפה (לאו דווקא פיצה) יצא מעולה.
|
|
|
2. המתכון שלכם לא סביר - 3 ימים בשביל בצק פיצה בסיסי ?!
ביום הראשון מכינים את הבצק ומעבירים למקרר למשך לילה, ביום השני מחלקים לכדורים ומעבירים להתפחה במקרר למשך לילה (?!) רק ביום השלישי אופים את הפיצה. בדיחה.
|
|
|
3. 750 גרם קמח בשביל פיצה אישית?
|
|
|
4. באמת צריך להתחיל להכין הבצק יומיים מראש?????
|
|
|
5. חמש דקות אוכלים אבל עובדים 72 שעות
|
|
|
אפשר להקפיא את כדורי הבצק ולהשתמש במועד מאוחר יותר? האם אפשר להקפיא את בסיס הפיתה כבר אחרי הרידוד?
|
|
|
7. בצק לפיצה זה רק קמח מים שמרים ומלח
|
|
|
8. יקרה משהו נוראי אם תמרח את הרטבים של הפיצה עד לקצה שלה?
חייבים להשאיר כאלה שוליים מבוזבזים בלי שום חומר עליהם? זה לא נפוליטני ולא היה בחיים נפוליטני. האיטלקים לא מתקמצנים על חומר! ובטח שלא כשזה פיצה שלהם! וחוץ מזה זה נראה כמו כתבה ממוחזרת שכבר הופיע כאן כמה וכמה פעמים אז חדשו משהו YNET ותנו להמונים פיצה נפוליטנית אמיתי לשם שינוי.
|
|
|
9. מזמו לא ראיתי מתכוני פיצה כלכך מיותרים וסתמיים
שום חידוש ושום בטיח ,כבר היו אינספור מתכוני פיצה . ולחמג'ון זה לחמג'ון ולא פיצה לחמג'ון והקלצון עם שוקולד סתם גרוע . לעיתים מכינים פיצה דקה עם נוטלה ,נו מילא
|
|
|
יומיים כדי לקבל בצק פיצה?
|
|
|
11. בא לי פיצה היום לא עוד 3 ימים
|
|
|
12. כוס שמן לרוטב עגבניות מוכן וקנוי???
באימוש מי "הגאון" שהביא את הכתבה הזו???
הלכה גברת חמאה והגיע מר שמן זית...
יאללה תעיפו את המתכונים האלה מכאן ותנו לנו לאכול פיצה בדומינוס. תודה על כלום
|
|
|
13. סליחה אבל זה פשוט נראה עולב כולל המתכון
|
|
|
14. קהילת הפיצה בישראל
קהילת הפיצה בישראל |
|
|
(05.06.18) |
יש מקום לשיפור.. להשתמש רק בקמח 00! להתחמש בעגבניות תמר טריות ללא הקליפה או בשימורים polpe
|
|
|
15. טוב שלא התחלתם בשלב חליבת הפרה כדי לעשות גבינה.
|
|
|
אבן מייצרת חום? איזה קשקוש. האבן לאפיית הפיצה היא הבלוף השייווקי הגדול מאז מכירת מים בבקבוקים.
|
|
|
17. קמח 00. מה זה??? איפה קונים קמח כזה????
נועה טולדנו , |
מודיעין |
|
(06.06.18) |
מה זה קמח 00?? איפה אפשר להשיג אותו??
|
|
|
18. פיצה אוכל לילדים, הכי טעים ופשוט גבינה צהובה ונעל מגוררים בו
ומובן פפרוני.
|
|
|
19. לא חייבים יומיים אפשר גם יום
אבל יוצא בצק נהדר וגמיש מאוד תפיחה ארוכה משפרת את הטעם ללא טעם לוואי של שמרים כדאי
|
|
|
20. פיצה=בצק, רוטב עגבניות וגבינה. שאר הסלטים שממציאים זה לא פיצ
|
|
|
21. נראה טוב, אבל!!, פיצה זה לא !!!! אומר לכם איטלקי שמבין בפיצה
|
|
|
22. איזה קומבינה ישראלית על פיצה - > בושה
אין כאלו פיצות זה מאולתר מרמת המרכיבים דרך הכמויות ועד ההרכבה
אין ! מתכוני פיצה כאלה !
שום פיצה פה לא טרדיציונלית בשום אופן !!!
עם ישראל -ת>>>>>>> נא לא ללמוד מזה
|
|
|
23. לא שף גיא גמזו אולי ילד בגן !!
זה פיצה יא מחרב תרבויות , צא ולמד מה היא פיצה ואיך מכינים
|
|
|
24. אני כבר רצה לשקול 130 גרם לכדור בצק...
או 7 גרם שמרים יבשים...
מה קרה לאגרוף בצק, כוס קמח, כפית שמרים... וכו' ? למה להקשות ?
חוצמזה - נראה אליפות !
|
|
|
25. שאלה, באיטליה אכלתי פיצות בלי בעיה, בארץ כאב בטן ממשולש, למה
האם הגבינות בארץ ובאיטליה עשויות ממשהו שונה ? ( אכלתי שם המון סוגים)
|
|
|
26. סליחה בא לי עכשיו לא מחר
טוב שיש עוד מתכונים טובים
|
|
|
27. כמה טעויות נפוצות בהכנת פיצה בישראל
משתמשים ברוטב עגבניות מהקופסא.. מוצרלה לא איכותית
והבצק עבה מידי
|
|
|
28. הכנתי לאשתי וילדיי את כל מה שיש בכתבה פרט לבשרית
לקח המון זמן וגם די לכלכתי לאשתי את המטבח, אבל יצא מעולה. לסרדינים פסטו הוספתי מוצרלה וגורגונזולה וזה היה רמה אחרת לגמרי.
|
|
|
29. AND the huge amount of SALT...
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(06.06.18) |
|
|
|
באיטליה היו יורים בך! זה לא פיצה... זה יזראלי סטייל
| |