אוכל  מדורים  מתכונים
איך מכינים לחמניות באן?
רועי סופר
פורסם: 10.06.18, 14:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 22 תגובות ב-10 דיונים
1. אתם מבינים שבאן (Bun) = לחמניה כן? השם של הלחמניה הוא "באו"
חגאי ,   מרכז   (10.06.18)
נראה לי קצת בלבול בתרגום...
השם של הלחמניה באנגלית הוא Bao (Baozi) Bun
או בעברית לחמניית "באו".
כפי שהיא כתובה כרגע, הכותרת למעשה אומרת "איך מכינים לחמניות לחמנייה".
2. בבריאות כותבים על מגפת ההשמנה... ובאוכל כותבים על לחמנייה
מגיפת הטיפשות ,   מגפת ההשמנה   (10.06.18)
לחמנייה מקמח לבן

נראה לי שאנחנו חולים במגיפת הטיפשות!!
3. לאט לאט
חנן ,   סין   (10.06.18)
תתמכרו :)
4. המרקם של הלחמניה הזאת רך מדי ולא נעים ללעיסה
אין בכלל מה להשוות ,   ללחמנייה אפוייה   (10.06.18)
5. באו!! באו!! באו!! לא באן! כמה סתומים הישראלים האלה....
D   (10.06.18)
6. אפשר להשתמש בקמח אחר? כוסמין, אורז?
איריס   (10.06.18)
7. ארור כל המחטיא את הרבים לאכול בשר וחלב יחד!
הוזה המדינה   (11.06.18)
8. לא בשר ולא חלב
אופטימית   (11.06.18)
טבעונות היא הכשרות האמיתית.
9. מתכון בסיס
ע.א.   (18.06.18)
לא חייבים לערבב בשר וחלב כפי שכתוב במתכון לחוששים מכך. המתכון מכוון על המרכיבים הבסיסיים, כנראה כמו שמכינים אותו בארץ המוצא שלו. אפשר במקום חלב מהחי להשתמש בחלב מהצומח כמו סויה, שקדים, אורז, קוקוס וכו׳. מבחינת הבשר, במקומו אפשר לשים טופו, דג, ירקות וכו׳. השמיים הם הגבולð゚リハ , הכנה מהנה לכולם!
10. הכי טוב ללכת למאפיה ולהביא בורקס פטריות
אחד שיודע   (31.08.20)
חזרה לכתבה