|
1. נראה פגז!
קובי תל אביב , |
תל אביב |
|
(20.06.18) |
הולך לנסות את זה ממש בקרוב...
|
|
|
2. הקטע הכי בעייתי במתכון הוא אידוי הכרובית
איך לאדות לא יותר מדיי כי אז היא תתפרק ולא פחות מדיי כי אז זה לא יהיה מבושל ובכלל איך מאדים את זה
|
|
|
קודם כל זה נראה מעניין מאד. אבל...אם מטגנים את הכרובית...ומוסיפים לרוטב אז הרוטב יוצא מלא שמן.. אני ניסיתי להכין את הכרובית אבל בגרסה משלי.. אני חולט את הכרובית מקרר ואז טוחן אותה מוסיף סולת ואז את הכרובית הטחונה ביצה ומלח ואז יש לי מלית רגילה ממלא אותה בבשר ..כל אחד לפי טעמו..וזורק לסיר.
|
|
|
4. ברגע שאני קורא.רואה שומע.קובה.סביח.תביט.עמבה.של העיראקים אני
ולדמיין מידי עיראקי/ת שעירים ומשופמים שנושרים אל "האוכל" שלהם עדיף ללכת לדיר חזירים פחות מגעיל
|
|
|
מה אפשר לשים במקום כף סולת והקמח לאנשים שאוכלים ללא גלוטן? תודה נעמי נראה מ ע ו ל ה
|
|
|
6. חייבים הערות גזעניות??
זה מאכל ( למס' 4 ) אתה גזען מגעיל נראה אותך שתיהיה לך כלה עירקית ןכמו שאתה גזען כך שהיא תיהיה מעולה עם בנך .שמור את הגזענות לאירועים אחרים טמבל !!
|
|
|
תבשיל עם הרבה ירק , בריא . מקסים רעיון נהדר
|
|
|
נראה מעולה!!!ככה אני עושה מפרום כרובית יותר בריא מתפ״אð゚ムヘ
|
|
|
9. מקסים! כמו כל המתכונים שלך עוז! תמשיך להעשיר את הרפרטואר שלנ
|
|
|
10. פרסומת לסירים של קורנינג?
|
|
|
אנחנו שעירים אולי אבל אתם הגעתם מתרבות של עמים ששרפו אותכם עם מוזיקת רקע של ואגנר
|
|
|
12. אין על קובה חמוסטה, אחד התבשילים הטעימים בעולם!!!!
|
|
|
13. רק מההוראות הארוכות כאורך הגלות, התעייפתי..
זה נראה טוב. יחד עם זאת, לא בשבילי תבשילים מרובי שלבים, טיגונים וקמח לבן. גם המלא הוא עם גלוטן. אני משתמשת בקמח קינואה וכוסמת(שטוחנים לי במיוחד תמורת 6 ₪ ביחד! לאחרים הוא לוקח 5 לכל טחינה), וקמח שקדים. בכל אלה אני משתמשת ל: קציצות ולביבות(אפויות כמובן), לפשטידות ואפילו לעוגות! בריא ומאוד טעים. צריך לאכול בשביל לחיות, לא לחיות בשביל אוכל.
|
|
|
14. הכנתי זה טעים מאוד. שאפו
|
|
|
כל כך כיף לראות את הסירטון הכל ברור ונראה מעולה עלה והצלח אתה מהמם
|
|
|
העבודה אינה רבה והתוצאה מופלאה
| |