אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
מתכון ללחם טורקי עם גבינות
ארז קומרובסקי
פורסם: 11.07.18, 17:16
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 45 תגובות ב-24 דיונים
1. ממש כמו שסבתא היתה עושה
סמי סגול   (12.07.18)
בכי
2. לחם טורקי
רפי ,   ירושלים. וושינגטון   (11.07.18)
אכבד אותך כבן אדם׳. אבל אשלח אותך למיליון. ‏עזאזל וגם קיבינימט : יש לנו מלחמה איתם: יש להם שם דיקטטור!! היטלר. ואתה מביא לנו את התרבות של טורקיה לישראל ?? אייבים של מדינת ישראל ? כמה חמור אתה יכול להיות…. מי שאויב. שום דבר מהם לא צריך להופיע כאן: יה אדיוט. כמו שעושים לנו ים מוצרי התנחלויות; אני החרמתי המון סחורות. של מי שהרחתי באוייב ישראל
3. ובעיקר משמינים מכל ביס
נדב   (11.07.18)
4. 1 קובייה שמרים טריים (50 גרם) = 2 כפות שמרים יבשים (17 גרם)
אור ,   יש פה טעות   (12.07.18)
אז כמה שמרים לשים? לפי הטרי או היבש?
5. הייתי רץ עכשיו להכין, אם לא היה אמצע הלילה
ארנונימוס   (11.07.18)
6. 4 כפות שמרים?
רונה   (11.07.18)
7. 16 שנים בטורקיה לא ראיתי לחם כזה
טלי   (11.07.18)
8. למי שערך, המוזיקה מיותרת. רוצים לשמוע את ארז ולא סתם רעש
אני   (11.07.18)
9. אין לחם כזה בטורקיה
משה   (12.07.18)
אני יליד טורקיה וחייתי עד גיל 54 שם ובחיים לא ראיתי או שמעתי על לחם כזה.
מאיפה המציאו שזה לחם טורקי???????
שטויות במיץ עגבניות.
10. שדרגו עם שמן מכרמי גולן
מוטי   (12.07.18)
11. למה "טופינג"? נגמרו המילים בעברית?
מה רע ב"ציפוי"??? ,   בורות משוועת   (12.07.18)
12. זה לא פינידו?
(12.07.18)
13. אין על פרוז'לאדה של סבא לוקח את שלכם בענק
יניב   (12.07.18)
14. 3 - לא רק משמינים אבל מקבלים הרעלת נתרן : מלח = 7000 מ"ג נתר
DANY ,   TORONTO   (12.07.18)
3 - לא רק משמינים אבל מקבלים הרעלת נתרן :
מלח = 7000 מ"ג נתרן, גבינת פטה = 1700 מ"ג נתרן, קשקבל = 1000 מ"ג נתרן, כל זית מכילה 100 מ"ג נתרן = 5200 מ"ג נתרן ...
בכל הלחם = 14,900 מ"ג נתרן !!
על פי התמונה, יש 12 מנות = 1240 מ"ג נתרן בכל אחת = אישפוז מהיר מאוד בבית החולים ...!
כל חתיכה = כמעט יום שלם של נתרן המומלץ על ידי בריאות קנדה (1500 מ"ג) !!!
הארז הזה הוא סכנה לבריאות - תחזור לבית הספר !!
15. למי שרןצה לנסות - הזהרו בבחירת הזיתים, פן תחרבו את הטעם
אא ,   קק   (12.07.18)
16. מאיפה צמחה ה-א אחרי ה-ל? זה לא frojalda?
tt ,   ee   (12.07.18)
17. אומיגוד כמה שמן
רחלי   (12.07.18)
18. מה עם מתכונים ללא גלוטן?
מאיר   (12.07.18)
חבל ששפים וקונדיטורים מעולים כמו ארז קומרובסקי לא מנצלים את הכישורים שלהם לפתח גם מתכונים ללא גלוטן - ארז או כל שף אחר שקורא את התגובה הזאת - תרגשו גם את הצליאקים במתכונים מצויינים - במיוחד את הילדים שבינהם
19. לא דומה בכלל לדיאטה של יחיאל
אחד שמבין   (12.07.18)
20. אני רוצה לרזות חמישה קילו
עומר   (12.07.18)
21. פרוג'לדה כמו שצריך https://youtu.be/dhwIVk8PeNA
ישראלי   (12.07.18)
22. מה גודל התבנית?
הילוש   (12.07.18)
23. לא רוצים שום דבר שמזכיר את טורקיה
הבנתה ארז   (13.07.18)
24. יצא מעולה, מתכון טוב. תנסו
אפיתי עכשיו לשבת   (13.07.18)
אני אפיתי בתבנית עגולה קוטר 50סמ
תגובות נוספות
חזרה לכתבה